Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Налоги и пошлины
Eiropas Mazo uzņēmumu harta К списку тем
279 сообщений на сайте
Ответы (19)
http://www.vestnesis.lv/index.php?menu=doc&id=214750
279 сообщений на сайте
279 сообщений на сайте
Iveta777 - vai Jūs esat lasītnepratēja, ka kādam citam Jūsu vietā jāizlasa, jāsakošļā un vēl jāiebāž mutē?
Varbūt kādam nebūs žēl norādīt norādi ja zin, kur var izlasīt, paldies
279 сообщений на сайте
Kārtējo reizi secinu ka cilvēki paliek arvien īgnāki, aivar Tu gan esi īpaši atsaucīgs! Man piem. nav grūti 2-vos vārdos izstāstīt ja es zinu......kārtējo reizi lūdzu nelasīt un neatbildēt ja ir tāds aizkaitinājums, uztver visu mierīgāk.........:) Jauku dienu
279 сообщений на сайте
Es Jums jau atbildēju - likums ir pieņemts, bet NAV izsludināts, un likumsakarīgi, ka NAV arī publicēts.
Vēlams izlasīt arī lietderīgo tekstu, nevis tikai to, uz kura pamata uzmest lūpu un apvainoties.
Man visas dienas jaukas - bez papildus vēlējumiem.
Likumiem nemēdz papildus izdot "kārtību".
Vienīgi, kas var sekot - Ministru kabineta noteikumi ar skaidrojumiem un tml. Ja vien pašā likumā Ministru kabinetam šādas tiesības piešķirtas. Vispirms tomēr būs jāizlasa likums - kad izsludinās (publicēs).

Tāda pashpaarlieciiba vareetu piedeeveet kādam pusaudzim......
279 сообщений на сайте
Tik nu "važnaja", ka nespēju saprast, ko Jūs īsti vēlaties uzzināt, un ar kādu nolūku cenšaties mani "nolikt".
Varu tikai atkārot jau vairākkārt rakstīto - man nekāda gānīšanās nepielīp, veltīgas pūles. Pa to laiku labāk izlasiet kādu likumu, lai atkal nav jālūdz kādam citam to lasīt un Jums atreferēt.
Attiecībā Uz Aivara007 : Paldies dievam man ir ko citu dariit nevis visu laiku mekleet kašķji grāmatvežu klubā. Nespiežu Jums nākt un lasīt manas tēmas ja kautkas nepatiik. Bet Jūs to vien darat. Bet laikam Jjs tāds darbs
279 сообщений на сайте
Sen tas tiek apspriests, un arī norāde uz likuma projektu vairākkart ir bijusi.
Neviens priekš Jums to nemeklēs. Katram savu laiku savām vajadzībām vajag.
Zem "krēsla" vārdu "mikrouzņēmums" vai "mikronodoklis" un to pašu krieviski
Uzdot meklēšanu un lasīt, lasīt ......
279 сообщений на сайте
192 сообщения на сайте