Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Atkal jau... alga grāmatvedim К списку тем
Atkal jau... alga grāmatvedim
Pēc 2xalgu samazinājuma, mēs darbinieki esam nostādīti fakta priekšā, bet uzņēmumam nemaz tik slikti neiet.
Tātad galvenās un vienīgās grāmatvedes alga 380.00 Ls uz rokas.
Firmas apgrozījums: 500 000.00 Ls
Vajadzīgs zvērināts revidents.
Eksports, darījumi ES, filiāle citā valstī, kurā arī kārtoju grāmatvedību un nododu atskaites ar pārstāvja palīdzību. Jābūt angļu val.zināšanām.
Protams pārskaitījumi, algas, ir uzņēmuma līgumi, bieži komandējumi utt.
Ir izturēts kompleksais audits bez uzrēķiniem.
Jābūt katru dienu 8 stundas, sanāk arī šad tad virsstundas.
Strādāju jau 6 gadus, man rodas aizdomas, ka sāku uztverta kā veca "mēbele".
Jūsu viedokļi, vai ir pamats prasīt alags paaugstinājumu, vai meklēt darbu citur. Tik sen neesmu saskārusies, ka nezinu, kādas algas maksā šobrīd grāmatvežiem.
Ответы (27)
Meklējiet citu darbu, bet par to nevienam nestāstiet kamēr ir atrasts jauns darbs ar lielāku algu.Varbūt izdodas. Svešavalodas labi pārziniet? Bez tām lielu algu nedabūt, jo tās parasti maksā tikai starptautiskie uzņēmumi.;-)
Angļu valodu zinu labi, bet vajadzētu vēl uzlabot un nostiprināt, ko arī darīšu, jo iešu kursos.
Es vienmēr esmu uzskatījusi, ka pirmais solis ir iet un runāt ar to pašu darba devēju, pamatot un mēģināt prasīt veco algu atpakaļ. Bet neesmu pārliecināta, vai algas palielinājumu prasīt tiešām šajos laikos ir pamatoti??? Tāpēc arī gribu zināt viedokļus.
Es arī domāju meklējiet citu darbu, ja jau uzņēmumam neiet slikti ,bet algas tiek samazinātas tikai deļ tā ,kad valstī krīze ,tad lai meklē jaunu grāmatvedi.Vel vairāk, jo esat pierādījuši savu kompetenci,bet darba devējs nemāk novērtēt.
parunājiet ar darba devēju. Ir teiciens:" kas neriskē, tas nedzer šampanieti:)" Lai Jums izturība!
Es gan neuzdroshinátos ko ieteikt - pasham jápienjem lémums.
Katrs gadíjums unikáls.
Но зарплата однозначно маленькая. Сочувствую.
Togda i mne posocuvstvujte!!!!!
Apmēram tādas algas tagad maksā augstākais 450 Ls un rokas, un zinu no pieredzes, kad algu vecam grāmatvedim, nekad nepieliek, jāmaina vien būs. Un pašam, grāmatvedim arī vairs par 5-6 gadiem vairs nav interesanti darbā ieiet rutīnā.
Nu par rutīnu es pastrīdētos, jo mums te rutīnā neieslīgt, darbība mainās, mainās noieta tirgi, uzņēmuma struktūra ir pamainījusies. Pie tam vadītājam padomā jauns projekts, man tas tika izklāstīsts, tas nozīmē arī grāmatvedības apjoma palielināšanos, bet par manu samaksu nekas netika pieminēts, es gan gaidīju, ka turpinājums par to sekos... bet nesagaidīju.... Jo vienmēr priekšnieks pats ir noteicis algas apmēru, kas mani līdz šim apmierināja.
Tagad bieži priekšnieks izmet frāzi, ka "bezdarbnieki rindā stāv".
Obnagleli Jūsu saimnieki:-/
Но безработные действительно стоят в очередь,так что свято место пусто не будет.
vot-vot!!!!Gravchik, praviljnaja mislj!!
No savas pieredzes: saņēmu daudzus mājienus no vadītāja, ka esmu padārga darbiniece. Neko nesakot, meklēju citu darbu (jo uzskatu, ka man nav tiesības izspiest naudu no kāda, savas naudas problēmas jārisina pašam). Beidzot saņēmu dirzgan pievilcīgo piedāvājumu. Šefu informēju par situāciju, godīgi izstāstīju jaunas darba vietas piedāvājumus. Rezultātā vecajā darba vietā man tika piedāvāts viss tas pats un vēl vairāk. Tātad novērtē. Bet ja nebūtu rezerves varianta, es gan neuzdrošinātos uzsākt sarunu.
а при обороте в 500 тыс точно зверинато надо?
KOles, ir vēl darbinieki un bilances vērtība.
Elita 33, Bet ja nebūtu rezerves varianta, es gan neuzdrošinātos uzsākt sarunu.
Vot par to es baidos un tā kā domāju, ka vajag to rezerves variantu meklēt, bet atkal braukāt uz intervijām, atprasīties no darba, jo man jābūt uz vietas, t.n.melotpriekšniekam. Laikam jābūt mazliet bezkaunīgākai, man gan kā godīgam cilvēkam vispirms gribētos parunāt ar priekšnieku un izstāstīt, ka mans mērķis ir vairāk nopelnīt un to visu tā labi pamatot.
Njā... lai Jums veicas jaunā darba meklējumos!
Un tad gan īpašneiki "kodīs elkoņos", kad gada pārskats būs jaunajam jātaisa! Tikai vienu gan teikšu - ja tiešām citur aiziesiet, esiet gatav par sevi no jaunās grāmatvedes atklausīties visu ko! Cik dumja bijāt, cik nepareizi to darījāt utml.
To jau arī te, forumā, var redzēt - vecā grāmatvede nepareizi rēķināja... darīja... taisīja...
Anda
Kā ar kulaku uz acs.
Viena no grāmatvežu slimībām laikam ir - "aplikt" bijušo grāmatvedi. Tikko kā pats ar ko līdzīgu saskāros. Nepatīkami, bet fakts.
Jā tas ir slikts stils.Principapēc nekad nesaku, ka kāds grāmatvedis ir slikts:-D
Šodien priekšnieks, kā jusdams, samaksāja man (un vēl dažiem izredzētajiem) mistisku piemaksu pie algas. Uz neilgu laiku esmu "iebarota", bet kas būs tālāk....????:-S
Laikam tomēr kaut ko jūt.
Laikam sajuta deguma smaku...
Закрыть
Краткое описание нарушения