Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Atkal jau... alga grāmatvedim К списку тем
Atkal jau... alga grāmatvedim
Pēc 2xalgu samazinājuma, mēs darbinieki esam nostādīti fakta priekšā, bet uzņēmumam nemaz tik slikti neiet.
Tātad galvenās un vienīgās grāmatvedes alga 380.00 Ls uz rokas.
Firmas apgrozījums: 500 000.00 Ls
Vajadzīgs zvērināts revidents.
Eksports, darījumi ES, filiāle citā valstī, kurā arī kārtoju grāmatvedību un nododu atskaites ar pārstāvja palīdzību. Jābūt angļu val.zināšanām.
Protams pārskaitījumi, algas, ir uzņēmuma līgumi, bieži komandējumi utt.
Ir izturēts kompleksais audits bez uzrēķiniem.
Jābūt katru dienu 8 stundas, sanāk arī šad tad virsstundas.
Strādāju jau 6 gadus, man rodas aizdomas, ka sāku uztverta kā veca "mēbele".
Jūsu viedokļi, vai ir pamats prasīt alags paaugstinājumu, vai meklēt darbu citur. Tik sen neesmu saskārusies, ka nezinu, kādas algas maksā šobrīd grāmatvežiem.
Ответы (27)
Vot es arī no tā pirmajā brīdī nobijos
Casy
Nav ko bīties, es palasīju un nolēmu izmaksāt to piemaksu.
Kā nekā savējā.
Mūsu uzņēmumā galvenie grāmatveži saņem 800 vai 1000 LVL mēnesī. Tieši meklējam labu galveno grāmatvedi!
HL
Kādā nozarē darbojas Jūsu uzņēmums?
Dzīve izmāca... Es tupēju 5 gadus grāmatvedības pakalpojumu firmā, pie diezgan dzelžainas disciplīnas un viduvējas algas... Pāris reižu mēģināju priekšniecībai palūgt lielāku algu- saņēmu vienreizēju piemaksu + vēl dzelžaināku disciplīnu... Mana priekšniece jutās visai pagodināta, kad lūdzot algas palielinājumu, teicu, ka man ļoti negribās mainīt darbu...Sagadījās aiziet BKA, bet pēc gada man deva mājienu "ar mietu", ka darba apjomi sarukuši (kas arī notika - nav melots), pie tam manā sēdeklī iesēdināta ( kā lietvede) priekšniecības meita- skaidrs, ka man tur vairs vietas nav... Pāris mēnešos atradu SUPERĪGU darba vietu! Priekšniecība kādu mēnesi mēģināja atradināt no tā, ka mūžigi par visu eju atskaitīties- kad atnākšu, ko darīšu, kad iešu mājās, kad pusdienās... Darbavietu iekārtoja, kā vēlējos (a es vēlējos lielo monitoru, lai EDSā tabulas redzu pēc iespējas plašākā amplitūdā ), algu maksā, kādu prasu.... Starp citu, stipri lielāku kā tēmas autoram, pie tam esmu ne-Rīgā... Tiesa, gan darba arī netrūkst- pilna darbadiena plus pāris virsstundas uz PVN deklarācijas iesniegšanas laiku...Uz Gada pārskata sagatavošanu arī būs jāpastrādā pēc darba laika- bet tas pēc gada...
Mans secinājums- IR jāspēj sevi novērtēt un to darīt zināmu tiem, kuri mums maksā algu... Bet vieglāk to izdarīt jaunā vietā.... Pacelt jau esošu atalgojumu ir pagrūti, bet ne neiespējami...Savukārt, iepriekšējai darba devējai- LIELS PALDIES par pieredzi un skolu!
А по-моему "колхоз-дело добровольное".
Ведь можно найти и другое место, и хозяин понимает, когда понижает зарплату, что вы можете уйти.Он тоже осознает свой риск.
Закрыть
Краткое описание нарушения