Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Grāmatveža atalgojums - saimniec.darbība К списку тем
Grāmatveža atalgojums - saimniec.darbība
Es arī stirpi apšaubu, ka to var izdarīt 20 stundās nedēļā. Nav taču tikai bankas,PZ un algas. Vēl tācu EKA žurnāls, kurā droši vien arī POS termināls -tas nozīmē dienas ieņēmumi 2 grāmatojumos, kase vedama , stundas uzskaitāmas, rīkojumi par visām tēmām, ij vēl darba līgumus rakstīsiet. darba devēji vienkārši bezkaunīgi - maksās Jums par pusslodzi, bet pārējās virsstundas neapmaksās.
Man arī jautājums par samaksu - esmu vienīgais grāmatvedis - kas protams apvieno sevī arī lietvedi (pilnīgi visi rīkojumi, darba līgumu, aizdev.līgumi, EKA,POS terminālis, ~ 100-120 čeki, ceļazīme 1 a/m,`~ 8 darbinieki, darba tabeles , PVN,kvītis) Mēnesī piestādu rēķinu par 120Ls Jāpiebilst , ka darbu daru pilnībā ar saviem resursiem, arī kancelejas izmaksas, arī nodokļi mani. Vadība brīnās, kāpēc tik DĀRGI ?! Piedāvā 70Ls . Vai es esmu kko pārpratusi un mana samaksa ir pārspīlēta? Domāju pabeigt gadu un māt ardievas.
Ответы (22)
Sorry - Mans jautājums sākas otrajā rindkopā.:-S
Ardievas pamāt nekad nebūs par vēlu.
Vispirms mēģiniet tomēr pārliecināt par cenu.
Man šķiet, ka prasīts tiek pieticīgi. Tomēr droši apgalvot nevaru, jo viens ir pašam darīt, kas cits - vērtēt no malas.
Labi būtu, ja grāmatveži solidarizētos un nedempingotu ar cenām, bet tas laikam "sapnis vasaras naktī".
Diemžēl, tā ir - jo neizglītotāks priekšnieks, jo mazāk viņš vērtē cita cilvēka izglītību un zināšanas. Esmu to piedzīvojis visu savu mūžu.
vispār jau summa tiešām liekas pamaza, pie šāda apjoma.:(
Полностью согласна с Айваром.
К сожалению сейчас всё меньше ценятся знания и опыт,но может быть всё-таки постарайтесь договориться о цене?
Но и может быть 70 лат,это лучше,чем совсем ничего?
Думаю, что 70 латов за указанный объем и время работы (20 часов в неделю это как минимум 80 часов в месяц)- неадекватно мало. 70/80=0,875 это ниже минимальной часовой ставки.
Я работаю в транспортной фирме-междунар.перевозки(4 маш.)+экспедиция,мне платят 100 лат.Машины все лизинговые,перечисления тоже я делаю,работать могу 2 дня в неделю,но не получается-больше работаю.Ваше мнение-это нормальная зарплата?
Ненормальная:-<
Если 2 дня в неделю по 8 часов или даже больше....:-@
Loral
Tās citas firmas, kur maksā daudz vairāk, kaut kur apkārt mētājas?
Ja Jums ir kādas dažas padomā, padodiet, lūdzu, ziņu.
Man vēl ir brīva niša.
Ищу,и были варианты,но здесь обещали повысить з.пл.Жалко было уходить,10 лет почти отработала.Повисили....на 50 лат.
Хорошего ничего не вижу.Ещё 3 машины в лизинг берут.Надо бежать.
Ko līgumā ierakstīsiet, to arī dariet. Nav tur teikts, ka Jums līgumi jāraksta - nerakstiet.
Neviens te neko palīdzēt nevar. Laiki tādi, kādi ir. Ja Jums 120 lati lieki - netaisiet grāmatvedību, ja nav lieki - turpiniet.
Es esmu par 100 latiem vienam īpašniekam divām firmām grāmatvedību kārtojusi (noliktavas uzskaiti, piedevām), jo man tā summa bija būtiska.
Pie tam - samaksas lielums atkarīgs arī no katra personīgiem darba tempiem. Jo, to, ko cits baksta 8 stundas, cits izdara 4. Un tad viņam šķitīs, ka gan darba nav pārāk daudz, gan samaksa adekvāta.
У вас 4 машины так много времени занимают?
Vispār - ceļazīmes nav grāmatvedim jātais, ja vien viņš ar to auto nebraukā.
Ja Jūs neesat sadarbības līgumu normālu uztaisījusi (bet te, kā allaž, paraugus pusderīgus pagrābusi un neko vērtīgu tajā ierakstījusi), tad - skarbi, bet - pašas vaina.
Выхожу на работу 3 дня в неделю.4 машины,экспедиция,отчеты соучредителям(в Германию),почти каждый квартал оперативный баланс и поверьте я бы и один день в неделю ходила,но не получается.Волокиты больше с экспедицией,чем с 4 машинами.
Про отчеты в Германию ничего сказать не могу, не в курсе сколько времени это занимает. Но 3 дня в неделю как-то многовато для остального.
И зарплата 100 лат,тоже многовато? Я могу и хочу работать всю неделю,но только не за такую зарплату.И поверьте в шашки я эти 3 дня работы не играю.
Да знаем, сами транспортники
ой! опять всё проспал!... теперь в шашки модко играть? на деньги?
Закрыть
Краткое описание нарушения