Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Разные неклассифицированные вопросы

Grāmatveža atalgojums - saimniec.darbība К списку тем

Grāmatveža atalgojums - saimniec.darbība
Es arī stirpi apšaubu, ka to var izdarīt 20 stundās nedēļā. Nav taču tikai bankas,PZ un algas. Vēl tācu EKA žurnāls, kurā droši vien arī POS termināls -tas nozīmē dienas ieņēmumi 2 grāmatojumos, kase vedama , stundas uzskaitāmas, rīkojumi par visām tēmām, ij vēl darba līgumus rakstīsiet. darba devēji vienkārši bezkaunīgi - maksās Jums par pusslodzi, bet pārējās virsstundas neapmaksās.

Man arī jautājums par samaksu - esmu vienīgais grāmatvedis - kas protams apvieno sevī arī lietvedi (pilnīgi visi rīkojumi, darba līgumu, aizdev.līgumi, EKA,POS terminālis, ~ 100-120 čeki, ceļazīme 1 a/m,`~ 8 darbinieki, darba tabeles , PVN,kvītis) Mēnesī piestādu rēķinu par 120Ls Jāpiebilst , ka darbu daru pilnībā ar saviem resursiem, arī kancelejas izmaksas, arī nodokļi mani. Vadība brīnās, kāpēc tik DĀRGI ?! Piedāvā 70Ls . Vai es esmu kko pārpratusi un mana samaksa ir pārspīlēta? Domāju pabeigt gadu un māt ardievas.
Bailule
Bailule 01.09.2010 22:00
10 сообщений на сайте

Ответы (22)

Дим,тебе предлагают в шашки играть?на деньги?

Соглашайся...не прогадаешь;-)
Gravchik
Gravchik 02.09.2010 17:16
6088 сообщений на сайте
Šaškas uzspēlēt uz naudu jau baigi forši:-)

Bet mani savā laikā, uzsākot darba gaitas grāmatvedībā gandrīz ķēra šoksLOL ,kad galvenā grāmatvede teica, ka būs jāuztaisa šahmats.Domāju nu būs briesmas-jāspēlē vēl būs šahs:-D
Dzidzi
Dzidzi 03.09.2010 11:49
351 сообщение на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.