Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда
Parāda piedziņa no darbinieka К списку тем
Ответы (28)
Atveram Darba likumu un lasām.....
Ja tie ir ieturējumi mazgadīgam bērnam... atkal lasām + Civillikums
Ja tie ir ieturējumi mazgadīgam bērnam... atkal lasām + Civillikums
Tiesu izpildraksts ir noteicošais un ja tur ir minēts 30% tad tos arī jāietur. Man šadi ieturējumi ir vairākiem cilvēkiem un visi 30%
Indrons 07.09.2010 16:55
3 сообщения на сайте
3 сообщения на сайте
tiesu izpildītāja rīkojumā ir arī noteikti minēts saskaņā ar kuru likumu un pantu ir jāietur šī summa
Larao 07.09.2010 17:14
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
Ja ieturejumi par lizingu - var ieturet 30%, bet jebkura gadijumia jasaglabat darbiniekam minimalu algu.
Mina1 08.09.2010 09:13
52 сообщения на сайте
52 сообщения на сайте
а вот мне пришло что нужно удержать 50% от зарплаты - не платил алименты(:-@ ). Я понимаю что удерживаю с выплат на руки ?
Jā, ietur no izmaksas uz rokas.
Es tikai nesaprotu, ko te spļaut uguni? Ja cilvēks ir tāds cūka, lai piedod man visas cūciņas, ka nemaksā saviem bērniem, tad, es ieturētu arī 100%.
Es tikai nesaprotu, ko te spļaut uguni? Ja cilvēks ir tāds cūka, lai piedod man visas cūciņas, ka nemaksā saviem bērniem, tad, es ieturētu arī 100%.
Labdien!
Varbūt kāds varētu izstāstīt kā pareizi grāmatot šo darījumi.
Mēs esam pārskaitījuši pilnu summu tiesas izpilditājam un kā tad pareizi ir jāiegramato šo operāciju. Samaksajam uzreiz, bet taču no darbinieka tiks noņemts tikai nākotnē...
Paldies jau iepriekš par atbildi!
Varbūt kāds varētu izstāstīt kā pareizi grāmatot šo darījumi.
Mēs esam pārskaitījuši pilnu summu tiesas izpilditājam un kā tad pareizi ir jāiegramato šo operāciju. Samaksajam uzreiz, bet taču no darbinieka tiks noņemts tikai nākotnē...
Paldies jau iepriekš par atbildi!
Anastasija_p 08.09.2010 19:57
50 сообщений на сайте
50 сообщений на сайте
Man vienam darbiniekam ir 4 izpildraksti katrs no sava tiesu izpildītāja un katraa 30 %. Es ņemu 30 % no izmaksājamās summas un sadalu uz visiem, katram pa 1/4. Vai daru pareizi?
Laikam dikti labs darbimieks. Parasti tā nedara.Nuko tiesāsies ar darbimieku.
.......tiesāsies ar darbimieku
Возможно, если работник дал свое согласие на удержание из з/платы, к тому же теперь работник должен работодателю, а это совсем другая петрушка.Да и вопрос большой - должен ли?
Возможно, если работник дал свое согласие на удержание из з/платы, к тому же теперь работник должен работодателю, а это совсем другая петрушка.Да и вопрос большой - должен ли?
Int
Īstenībā darbinieks iedeva mums visu summu un mes to pārskaitījam.
Ļoti žēl, ka nevient neatbildēja uz manu jautājumu, bet tikai kritizēja. :'(
Īstenībā darbinieks iedeva mums visu summu un mes to pārskaitījam.
Ļoti žēl, ka nevient neatbildēja uz manu jautājumu, bet tikai kritizēja. :'(
Anastasija_p 16.09.2010 19:26
50 сообщений на сайте
50 сообщений на сайте
Так если эту сумму дал работник, я бы сделала примерно так:
1.сначала Д 23ххх (долг работника) К кредиторы (задолженность судебному исполнителю),
2.далее работник внес деньги: Д касса или банк К 23хх (долг работника),
3.затем перечисление судебному исполнителю: Д кредиторы (задолженность судебному исполнителю) К банк.
Может, меня поправят.
1.сначала Д 23ххх (долг работника) К кредиторы (задолженность судебному исполнителю),
2.далее работник внес деньги: Д касса или банк К 23хх (долг работника),
3.затем перечисление судебному исполнителю: Д кредиторы (задолженность судебному исполнителю) К банк.
Может, меня поправят.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть