Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
ARĪ PAR ATVAĻ.NAUDU
2.Valdes loc ar darba līgumu līdz
01.05.No02.05. ar pilnvarojuma līgumu un algu.vēl kā grāmtvedis ar darba līgumu.
tagad atvaļinājums .vai aprēķinot vidējo algu jāņem vērā abas algas par pēdējiem 6 mēnešiem vai tikai grāmatveža?
Ответы (23)
Visu mūžu vienam cilvēkam vienā darba vietā ir bijis viens darba līgums!
Pienākumus varat rakstīt klāt un svītrot nost kaut vai katru dienu.
Vai patiešām ir grūtības ar šo elementāro lietu saprašanu?
"Sviests" pēc manām domām valda visās tajās galvās, kas šo "ābeces" patiesību nevar saprast un ielāgot.
А за кого голосовать? За Вису Латвияй, чтоль? У них главная проблема в Риге - работодатели требуют знания русского языка. Надо бы на этих вредителей дарба инспекцию натравить.
Можно пойти дальше. Не требовать от бухов знания арифметики, от юристов - законодательства, от политиков - вообще знания чего-либо.
Три класса ЦПШ + кружок песни и танца вполне достаточно. И будет всем вечное шастье.
Maija
от политиков - вообще знания чего-либо...
Šis jau sen kā ir piepildījies, šajā jomā neko vairs nevajag требовать!
Par ko balsot?
Tā pašlaik (vismaz man) ir ļoti liela problēma. Principā esmu izlēmis, lai arī zinu, ka viņi netiks Saeimā.Bet ko es kā "baltais zvirbulis" varu viens izdarīt! Spriežot pēc aptaujām, mūsu valsts sabiedrības ļoti lielai daļai sagādā baudu tas, kā meļi un zagļi valda pār viņiem, un kā pašus dzen aizvien lielākā nabadzībā. Manos spēkos nav atņemt viņiem šo prieku.
Esmu 99% pārliecināts, ka jaunais Saeimas sastāvs un jaunais MK sastāvs ne ar ko neatšķirsies no pašreizējā. Ar ļoti minimālām izmaiņām, protams.
Закрыть
Краткое описание нарушения