Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда
работник на 1,3 ставки К списку тем
Aganippe 27.09.2010 11:59
16 сообщений на сайте
16 сообщений на сайте
Ответы (16)
Почему бы не ознакомиться с законом о труде и соответствующими правилами КМ? Тогда бы и узнали, что уже давно нет таких полставок и тем более "Еждевенцев"
Негуманно на медсестрах тренироваться. все же люди
Отдельно у одного работодателя ничего не считается.
Отдельно у одного работодателя ничего не считается.
Считайте в соответствии с тр.договором.
Inst 27.09.2010 13:16
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Ja tas ir mācību uzdevums, atbildes jāmeklē mācību grāmatās, bibliotēkā, pie pasniedzēja.
Ja tas ir gadījums no dzīves, jājautā profesionālam grāmatvedim.
Cik man zināms, šis forums neapmāca lietotājus profesijas iegūšanai.
No jautājuma saprotu, ka Jums nav nekāda priekšstata par attiecīgajiem normatīvajiem aktiem un arī par darba algas un nodokļu aprēķinu "ābeci".
Ja tas ir gadījums no dzīves, jājautā profesionālam grāmatvedim.
Cik man zināms, šis forums neapmāca lietotājus profesijas iegūšanai.
No jautājuma saprotu, ka Jums nav nekāda priekšstata par attiecīgajiem normatīvajiem aktiem un arī par darba algas un nodokļu aprēķinu "ābeci".
Как уже написала Амбера, давно уже нет такого понятия как полставки и тем более 0.7 ставки. Бывает или оклад или почасовая оплата труда. А также работники работают с или без налоговой книжки. Из этого и надо исходить.
Sletla
Man smiekli nenāk.
Ir nožēlojami, ja sabiedrībā joprojām valda uzskats, ka grāmatvedim pietiek ar to, ka viņš pazīst ciparus.
Man smiekli nenāk.
Ir nožēlojami, ja sabiedrībā joprojām valda uzskats, ka grāmatvedim pietiek ar to, ka viņš pazīst ciparus.
Ir nožēlojami, ja sabiedrībā joprojām valda uzskats, ka grāmatvedim pietiek ar to, ka viņš pazīst ciparus
--------------------
Это точно. А если еще при этом пальцы гнут...
Между прочим, понятие "ставка" (slodze)весьма активно используется в нормативке об оплате труда бюджетников. Там под ставкой понимается нормальное рабочее время. Допускаются и дробные ставки.
ЗЫ. Гугль вам в помощь.
--------------------
Это точно. А если еще при этом пальцы гнут...
Между прочим, понятие "ставка" (slodze)весьма активно используется в нормативке об оплате труда бюджетников. Там под ставкой понимается нормальное рабочее время. Допускаются и дробные ставки.
ЗЫ. Гугль вам в помощь.
Es esmu vinkārši studente, bet neesmu nekāda grāmatvede, tas ir viena liela uzdevuma daļa, ko es nesaprotu, tāpēc un uzrakstīju Jums, trešdien pajautāšu pasniedzējai.
Paldies!
Paldies!
Aganippe 27.09.2010 14:09
16 сообщений на сайте
16 сообщений на сайте
Maija spasibo
Aganippe 27.09.2010 14:11
16 сообщений на сайте
16 сообщений на сайте
ja esat vienkārši studente, tad pirms uzdevuma rēkināšanas jāiepazīstās at atbilstošiem likumiem un MK noteikumiem, jo tad Jūs zinātu, ka atvieglojumi tiek piemēroti DARBINIEKAM, ne slodzēm-pusslodzēm vai 0,3 slodzēm.
Laiks sākt nosaukt pasniedzējus, kas uzdod studentiem tādus uzdevumus un uzskata, ka pietiek ar to, ka paši tiesību aktus kopš studiju laikiem nav lasījuši.
Ambera
Kāda jēga šeit tos nosaukt!
Jāsāk ir no augstskolu vadības "filozofijas" - jo vairāk studentu, jo lielāki ienākumi. Ar to viss ir pateikts. Augstskolu vadībai galaprodukta kvalitāte sen jau kā neinteresē. Visu nosaka nauda!
Un rezultātus izjūt citi - tie, kas dara reālu darbu.
Ja augstskolu vadībai būtu jābūt atbildīgai par viņu ražojuma kvalitāti, tādi brīnumi būtu arvien retāk.
Kad es mācījos, tādu brīnumu nebija.
Kāda jēga šeit tos nosaukt!
Jāsāk ir no augstskolu vadības "filozofijas" - jo vairāk studentu, jo lielāki ienākumi. Ar to viss ir pateikts. Augstskolu vadībai galaprodukta kvalitāte sen jau kā neinteresē. Visu nosaka nauda!
Un rezultātus izjūt citi - tie, kas dara reālu darbu.
Ja augstskolu vadībai būtu jābūt atbildīgai par viņu ražojuma kvalitāti, tādi brīnumi būtu arvien retāk.
Kad es mācījos, tādu brīnumu nebija.
Piekrītu Aivaram par visiem 100%.
Kvalitāte, pateicoties kvantitātei, nokritusi zemu, zemu.
Pārāk liels apmācību īpatsvars interneta vidē - "nokačāju" bakalaura un maģistra darbu - un dabū grādu!
Kvalitāte, pateicoties kvantitātei, nokritusi zemu, zemu.
Pārāk liels apmācību īpatsvars interneta vidē - "nokačāju" bakalaura un maģistra darbu - un dabū grādu!
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть