Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки
Сделки между фирмами - оплаты между шефами К списку тем
Ответы (21)
A kāpēc uz firmas B šefa kontu? Tad jau vajadzēja uz firmas B kontu.Tgadjau tāpat firma A ir parādā firmai B. Ja ir tāds darījums kā Jūs aprakstiet, tad tas ir divu fiziskau personu darījums gar kuru firmai nav nekāda daļa.;-)
Nu protams, ka vajadzēja. Bet ir tā, kā ir. Pakalpojumu pieslēdza un firma B šo maksājumu ieskaitīja(nākamajā rēķinā jau ne bija parāda).
Rita07, а Вы попробуйте созвониться с бухгалтером той фирмы, не может быть, чтобы там тоже бесследно исчезла задолженность.
Ilma:Bet varbūt tas šefs iemaksāja kaše kā firmas A apamksu. Jāsazvanās patiesi.
Nē, maksājums, vispār, veikts caur PayPalu. Man ir maksājuma izdruka angļu valodā, bet toties rēķinu numuri ir uzrādīti.
Nē, maksājums, vispār, veikts caur PayPalu. Man ir maksājuma izdruka angļu valodā, bet toties rēķinu numuri ir uzrādīti.
Lai šefi sazvanās un lai tas piegādātājs skaita to naudu atpakaļ. Un tālāk norēķinus veic firmas. Un vispār lai šefi nejauc savas kabatas ar firmu kabatām.
Par to vispār runa neiet. Ar tādiem "niecīgiem" jautājumiem es jau pie viņa grieztie nevaru. Tā ir "grāmatveža problēma", kā visu sakārtot. Tas nav apspriežams.
Pārsvarā šefs ir normāls, bet, mazliet, no "citas pasaules".
Pārsvarā šefs ir normāls, bet, mazliet, no "citas pasaules".
Nu tad taču Jums deva padomu - sazvanīties ar tās firmas grāmatvedi. Varbūt kopā abi izlemsiet. Divas galvas ta gudrākas
Tam piekrītu. Bet neviens šeit nevar zināt ko tajā otrā firmā ir izdarījuši. Sūtiet tad salīdzināšanas aktu vai kā ja negribiet zvanīt, kas gan būtu vislabākais.
Главное - выяснить, закрыла ли В дебиторскую. Потом взять выписку со счета шефа и тупо закрыть через подотчет.
Ilma, protams, ka es zvanīšu, es jau par to rakstīju, - un es zinu, ka tā otrā firma ieskaitīja naudu un sedza mūsu parādu. Mani interesēja, varbūt ir citi viedokļi un varianti. Paldies par padomēm un palīdzību.:-)
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть