Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Для новичков

Failu glabātuve К списку тем

Failu glabātuve
Vai ir iespējams no kādas failu glabātuves uzreiz iekopēt savā failu glabātuvē? Vai no sākuma jāsaglabā datorā?

Paldies
Ilze17
Ilze17 28.10.2010 18:32
172 сообщения на сайте

Ответы (23)

Saprotu, ka runa iet nevis par to, ka cilvēks ielicis savā failu glabātuvē SAVUS izstrādātos dokumentus.Tāpēc jau tur arī liek, lai citi varētu apskatīties un piemērot sev. BET par to , ka es piemēram savā failu glabātuvē ielieku Cleo izstrādāto dokumentu , nenorādot uz izstrādātāja vārdu, kaut vai tā Cleo dokuments.
Ilma
Ilma 31.10.2010 17:04
30495 сообщений на сайте
Aleksja

Kurš teica, ka жалко?

Ilma vismaz saprata lietas būtību - izveido pats, ievieto savā failu glabātuvē, un - uz priekšu! Visi priecājās līdz šim, un priecāsies arī turpmāk.

Ja man personīgi būtu жалко, es nevienu failu nebūtu ievietojis.

Cita lieta - man nav laika pārtaisīt visus failus par neatpazīstamiem (jo īstos uzņēmumu nosaukumus ess nevaru atļauties publicēt). Ja būtu vairāk laika, es tur ieliktu simtiem failu.

Arī pašreiz manā failu glabātuvē faili ir skatīti simtām reižu.

Bet... pavisam cita lieta - cita lietotāja failus ievietot savā failu glabātuvē.

Vienīgā mana izpratne - valodas barjera, kāpēc šī diskusija ir neviennozīmīga.
Aivars007
Aivars007 31.10.2010 17:30
26984 сообщения на сайте
Apskatījos - viens no maniem failiem skatīts 1926 reizes, viens - 1873 reizes.

Vai tas liecina par to, ka man жалко?

Pārējie arī - pāri par tūkstoti, simti utt.
Aivars007
Aivars007 31.10.2010 17:33
26984 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.