Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Налоги и пошлины
PLN-EUR-LS-реверс К списку тем
Ответы (48)
а вот писать ники с маленькой буквы - совсем некрасиво
тайсниба - она у каждого своя
в случае реверса - как и Альбина
Пилона - 6 столбик, да
Реверс таки в латах
тайсниба - она у каждого своя

Пилона - 6 столбик, да

Da ja ponjala 6, prosto dumala mozet Albina imela vvidu hot ja v ucjote revers i delaju ot evro, v prilozenii vsjo ravno ot nac valjuti.
Spasibo
izvinite za translit
Lienete -ja za vas rada.
Spasibo
izvinite za translit
Lienete -ja za vas rada.
Varu piebilst tikai to, ka es jau dabūju rakstīt VIDam paskaidrojumu par to, kāpēc nesakrīt summa, ko uzrādījis mūsu partneris Lietuvā (Latvijas pielikuma PVN2 prototipā) un mēs pielikumā PVN1 2.daļa.Lietuvieši rēķinu bija uzrakstījuši tikai EUR, es pārrēķināju latos pēc LB kursa un pēc tam no latiem uz LTL pēc LB kursa.Šos LTL uzrādīju PVN1 2.daļā. Radās starpība, jo lietuvieši uzrādīja citu summu litos pēc Lietuvas bankas kursa. Tāpēc iesaku vienmēr prasīt ārzemju partneriem, lai rēķinus raksta arī nacionālajā valūtā.

Vinnijsp 25.11.2010 17:22
308 сообщений на сайте
308 сообщений на сайте
У меня и поляки и эстонцы свой официальный курс в счетах указывают, по этому курсу пересчитываю в национальную валюту, дальше в латы по нашему ЛБ курсу.
Man arī poļu rēķinos tiek norādīts poļu zlota kurss pret EUR- kaut gan pats rēķins (cenas un summas)un apmaksa eiro. Grāmatvedībā un noliktavā ievadu pārskaitot rēķinu no eiro uz PLN pēc piegādātāja kursa, lai aprēķinot PVN reversu nebūtu nekādas starpības. Veicot apmaksu eiro- veicu kursa starpības aprēķinu un viss. Cik bijušas pārbaudes, tpu, tpu, tpu- viss pārbaudītajus ir apmierinājus.

Dinaro 26.11.2010 10:37
8241 сообщение на сайте
8241 сообщение на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть