Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство
Garantijas naudas segums К списку тем
Lavictoria 02.12.2010 17:16
6 сообщений на сайте
6 сообщений на сайте
Ответы (16)
Nevis metodika jāskatās, bet līgums jālasa!
garantijas summu var gan iekļaut cenā, gan iekļaut PL vērtībā, gan atmaksāt atpakaļ.... un atbilstoši tam jāveic grāmatojums.
garantijas summu var gan iekļaut cenā, gan iekļaut PL vērtībā, gan atmaksāt atpakaļ.... un atbilstoši tam jāveic grāmatojums.
Liels paldies par Jūsu palīdzību!
Lavictoria 06.12.2010 15:55
6 сообщений на сайте
6 сообщений на сайте
Andaz , šeit iet runa par banku garantijas naudas segumum, ko banka novelk par labu kādam klientam tenderī ( kā garantijas segumu, ka klientam ir līdzekļi lai pildītu saistības.) par šo pakalpojumu banka ņem procentus no garantijas summas - tam nav nekāda sakara ar PL vērtību , vai cenu ,un to nevar atmaksāt atpakaļ . Tā ir neatgriezeniska summa , ko grāmato vienkāršiD 77 - banku papildus komisiju maksās. Garantiju summu liek uz D 2 grupu. Linete atbildēja pareizi.
Otija 06.12.2010 16:38
1772 сообщения на сайте
1772 сообщения на сайте
Es zinu jo man ir tieši tādas opcijas, kuras tā arī saucas - garantijas naudas segums.Unuzdotā jautājuma forma ļāva domāt , ka ir runa tieši par to. Jo - garantijas naudas segums un nevis - garantijas nauda, vai garantijas summa utt.... Vienkārši esmu saskārusies ar dažādām garantiju foŗmām:)Arī viernkāršu garantijas summu, kuru pieskaita PL.
Otija 06.12.2010 19:28
1772 сообщения на сайте
1772 сообщения на сайте
Man arī ir "garantijas naudas segums" celtniecībā. Kas objekta nodošanas gaitā tiek iekļauts PL vērtībā.
Jautājumā neviena vārda par tenderi nebija.
Jautājumā neviena vārda par tenderi nebija.
Nu....arī par celtniecību nebija:)))) 1:1...:)
Otija 07.12.2010 14:59
1772 сообщения на сайте
1772 сообщения на сайте
Tāpēc arī atbildēju - lasiet līgumu!
Aivar - es jau pieteicos TV3. Tikai baidos, ka tur jau Ambera būs priekšā un vēl citi.....:-x
Aivar - es jau pieteicos TV3. Tikai baidos, ka tur jau Ambera būs priekšā un vēl citi.....:-x
Kandidējiwt droši! Manis tur nebūs! Tātad nebūs arī nekādas sīvās konkurences. Uzvara garantēta visām!
Jo es TV skatos 1 - 2 reizes gadā.
Kāda jēga līst televizorā, ja pats neskaties. Un šaubos, vai es ietilptu, neesmu jau nekāds skaliņš.
Jo es TV skatos 1 - 2 reizes gadā.
Kāda jēga līst televizorā, ja pats neskaties. Un šaubos, vai es ietilptu, neesmu jau nekāds skaliņš.
Atkal kaut ko palaidu garām laikam - kas būs TV3??????:)):-/
Otija 08.12.2010 11:48
1772 сообщения на сайте
1772 сообщения на сайте
TV3 "bitva ekstrasensov" neskatos, jo tur rāda visādus užastikus, kurš kuru kad nogalinājis. Labāk mēs tepat uz vietas minēsim (ja gribēsim)LOL
Ak, es muļķe..pareizi, taču Latvijā ekstrasensu atlase būs...:)))
Otija 08.12.2010 12:16
1772 сообщения на сайте
1772 сообщения на сайте
Mēs te minēt esam uztrennējušās tā, ka korī vara iet uz "bitvu"
Visi pa vienam piedalīsimies - mēs-vesls pulciņš - skaisti
Visi pa vienam piedalīsimies - mēs-vesls pulciņš - skaisti
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть