Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Клуб (вопросы, пожелания, мнения)
Bez grāmatojumiem К списку тем
Ответы (34)
Амберочка, большое спасибо.
Очень люблю эту песню.
Открыла еще для себя ее в исполнении Liene Šomase.
Очень люблю эту песню.
Открыла еще для себя ее в исполнении Liene Šomase.
Большое спасибо, Амберочка, Хотя на какое то время можно забыть про Граматоюми, и переключиться на лирическое и прекрасное.;-)
Galvol 04.12.2010 14:58
742 сообщения на сайте
742 сообщения на сайте
Vienā citā tēmā bija runa par zīlīšu barošanu. Pāris ziemas aiz loga karājās barotava, tikai zīlītes tai nemaz nevarēja piekļūt, zvirbuļi rīkoja mūžīgos kautiņus. Šogad atkal dziļi sniegi. Ko lai izdomā priekš zīlītēm?
Nezinu, kā ar zīlītēm - kopš agras bērnības neesmu tās redzējis.
Bet es biju iesācis balodi barot, kurš pats ēda un citiem nedeva.
Pēc kāda laika tie citi viņu vienkārši nogalināja.
Nav vairs mana baloža. :'(
Bet es biju iesācis balodi barot, kurš pats ēda un citiem nedeva.
Pēc kāda laika tie citi viņu vienkārši nogalināja.
Nav vairs mana baloža. :'(
Vakar viena zīlīte ne tikai pie loga pielaidās, bet pa ventilācijas ejām istabā ielaidās! Ar lielām grūtībām izdevās nabadzīti pa atvērto logu laukā dabūt.
Ambera, es pie loga atrodos visu dienu - neviena zīlīte mani neapciemo, arī zvirbuļi nē.
Par baložiem jau stāstīju.
Bērnībā bija vēl tādi sarkankrūtīši, tos laikam tikai sapnī vēl var redzēt.
Par baložiem jau stāstīju.
Bērnībā bija vēl tādi sarkankrūtīši, tos laikam tikai sapnī vēl var redzēt.
Pie mana darba kabineta loga pa ābeli dzīvojas gan zīlītes, gan sarkankrūtīši, gan vēl kadi man nepazīstami mazi putniņi:-D
nepazīstami mazi putniņi - vārniņas
man gan nekas gar logiem nedzīvojas toties kaimiņu kaķi gan pa pagalmu vazājas, lien uz mašīnām un piečurā (atvainojos) radiatoros.
man gan nekas gar logiem nedzīvojas toties kaimiņu kaķi gan pa pagalmu vazājas, lien uz mašīnām un piečurā (atvainojos) radiatoros.
А у нас во дворе коты на дереве гнездо свили, ибо как в наш двор попадают (а он у нас закрытый, частный) так сразу на деревья лезут...ибо дворовые собаки их на дух не переносят...так и сидят по нескольку дней, пока не свалятся....:-< Видать потому и гнездо свили...:-D
Из-за живущей у вас во дворе собаки погибла (попала под машину) кошечка...
Не взирая на забор собаки носятся по всем окрестностям, что не есть хорошо...
Не взирая на забор собаки носятся по всем окрестностям, что не есть хорошо...
Būtu savijis kaķiem ligzdas un pabarojis sarkan-rīklītes, sarka-krūtītes, sarka-vēderītes - neatliktu laiks PVNam
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть