Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда
summetais darba laiks К списку тем
Ответы (41)
Man arī nebija noteikts darba laiks
man ir aptuveni tā - summētaos darba laiks, plānotais darba laiks pēc nepieciešamības atkarībā no pieprasījuma.
apmaksa ssaskaņā ar darba laika tabeli
man ir aptuveni tā - summētaos darba laiks, plānotais darba laiks pēc nepieciešamības atkarībā no pieprasījuma.
Larao 06.12.2010 16:50
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
Protams, ka nepareizi. Summētais darba laiks to nenozīmē.
Jūsu gadījumā ir visparastākā stundu darba apmaksa.
Jūsu gadījumā ir visparastākā stundu darba apmaksa.
Es par apmaksu ta un uzrakstiju, ka stundu darba apmaksa, bet kas man jāraksta tur kur prasīts ,,DARBINIEKA DARBA LAIKS,,?
kāds ir plānostais darba laiks darbiniekam, jo precīzāk jo sarežģītāk jo pārbaudītājiem labāk patīk
Larao 06.12.2010 17:00
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
variants, kuru piedāva Larao neder?
summētaos darba laiks, plānotais darba laiks pēc nepieciešamības atkarībā no pieprasījuma.
summētaos darba laiks, plānotais darba laiks pēc nepieciešamības atkarībā no pieprasījuma.
tāpēc ir iepriekš saskaņojot, pirms gulēt iešanas prieksņieks apzvana visus un pasaka ir jānāk darbā vai nav
Larao 06.12.2010 17:02
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
Summētais tas nebūs, tas būs nepilns darba laiks un tālāk var rakstīt pēc nepieciešamības atkarībā no pieprasījuma.
vēl jo labāk
Larao 06.12.2010 17:04
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
Nu ja, mes pat no rita nevaram zināt, cik bus veļa mazgāsānaj.Un darbiniece nezin cik ātri viņa pabeigs darbu.Ciksaprotu, kad rakstas ,,nepilns darba laiks,, planota grafikā vajag uzrakstīt konkrētas stundas. Bet mums tikai pec fakta stundas zinamas, par ko rakstīta darba tabele.
Nu nosakiet , ka ir nepilns darba laiks 2 stundas dienā un tādu arī sastādiet grafiku. Bet mēneša beigās apmaksājiet darbu pēc faktiski nostrādātajām stundām;-)
Jā, šodien lasīju MK mājas lapā.
Vienas no izmaiņām - ja ir akorda alga un nostrādāts pilns laiks, tad jāmaksā minimālā DA. Tas nozīmē, ka akordalgas gadījumā darba laika uzskaite kļūst obligāti obligāta
Man šķiet, ka es pat tēmu tādu liku.
Vienas no izmaiņām - ja ir akorda alga un nostrādāts pilns laiks, tad jāmaksā minimālā DA. Tas nozīmē, ka akordalgas gadījumā darba laika uzskaite kļūst obligāti obligāta
Man šķiet, ka es pat tēmu tādu liku.
To jau darām arī tagad. Par darba laika uzskaiti un apmaksu vispār ir pārākais bardaks. Nekad nevari zināt kā kuram pārbaudītājam liksies pareizi vai nepareizi.Undomājams, ka ar DL arī nav kaut kas kārtībā, citādi vai tā varētu būt, ka 80% cilvēku nesaprot kas kurā vietā pareizi jāraksta, to var konstatēt kaut vai no šeit uzdotiem jautājumiem. Vai tiešām tik dauzi cilvēki būtu auni, tam negribētos ticēt
>>Larao>>kāds ir plānostais darba laiks darbiniekam, jo precīzāk jo sarežģītāk jo pārbaudītājiem labāk patīk
Konsultējiet labāk TJ!:-/
Konsultējiet labāk TJ!:-/
Japaina 06.12.2010 18:23
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть