Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
grāmatvedības metodika
VID sūta sveicienus uz Ziemassvētkiem:) Vai kāds var izpalidzēt ar Grāmatvedības metodiku pēc jaunākajām izmaiņām likumdošanā (līdz 2010.gadaoktobrim.
Paldies!
Ответы (26)
Lietotāju failos, taču gatavu tāpat nedabūsiet, jo uzņēmumu darbības sfēras ir ļoti dažādas.
Paldies, bet pārsvarā visos ir novecojusi inforrmācija.
Nu tad pielabojiet uz pareizo.
Laikam jaunskungs vēlas, lai kāds tagad šeit tūlīt uz sitienu na haļavu sagatavo speciāli priekš viņa pašu svaigāko metodiku, un vēl apkaisa to ar pūdercukuru...
посмотрите у Cleo в хранилище.
200 lati skaidrā naudā - un būs metodika svaiga, smaržīga.
Par smaržu attiecīgi var vienoties piemaksājot - ar Žiemassvētku, Jaunā gada, Lieldienu... smaržu.
Kāmi!
Jūs savu darbu arī tā vērtējiet?!
Anda
Man, lūdzu, iesmaržinātu ar "HUGO BOSS - EGOIST".
+70 lati
Tas odieris tik daudz nemaksā.
Un uzlikt tik lielu peļņas procentu kolēģim diez vai ir korekti...
Es apdomāšos, varbūt piekritīšu uz Šipr.
Nu labi, kā arodbiedrības biedram 80% atlaide
Oi, Ja Aivars prasa Hugo BOSS, es gribu Kenzo! Nu ja var tad Roberto Cavalli!
Aivareno, man ne vienkāršu HUGO BOSS, bet EGOIST. Man ir pašam sava gaume!
Ar Kenzo un Roberto Cavalli man virtuvē visas klavieres nokrāmētas - man par prastu - nelietoju.
Katram savs līmenis. Neko darīt.
Vēl pavisam nesen lietoju trīskārtējo, tagad pārgāju uz Hugo Boss Egoist.
Bet, Aivareno, tik daudz ūdeņu jau aiztecējis, un Jūs joprojām manu humoru nesaprotat...
Žēl gan.
Būtu zinājis, nebūtu tā jokojis.
:'(
Айвар, я, конечно, не сильна в мужских парфюмах, но хотелось бы уточнить, вам в пузырек от Босса налить Эгоист или наоброт, от шанельки бутылочку и туда Босса накапать?
Kāpēc neviens(-a) joprojām neielej? :
-S
Talā pagātne,tomēr!
Tēma " Grāmatvedības metodika"
Закрыть
Краткое описание нарушения