Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство

Lietvedības instrukcija К списку тем

Lietvedības instrukcija
Sveiki!

Man ir jautājums, vai kādai no Jums nav Jaunā lietvedības instrukcija pēc MK noteikumiem Nr.916 un Arhīvu likuma?

Ja kādai/kādam ir tāda pieejama, tad es būtu ļoti pateicīga, ja man to varētu atsūtīt uz e-pastu - eliseb@inbox.lv

Paldies jau iepriekš
Elise
Elise 26.01.2011 15:44
1 сообщение на сайте

Ответы (6)

Labdien!

Mani arī ļoti interesētu lietvedības instrukcija pēc MK noteikumiem Nr.916 un Arhīvu likuma. Ja kādam ir izstrādāti un nav žēl, lūdzu atsūties uz moncis@navigator.lv

Jau iepriekš paldies!:-)
Moni
Moni 09.02.2011 09:48
1 сообщение на сайте
Man arī lūdzu, lūdzu jauno lietvedības instrukciju atsūtiet uz e-pastu activegirl2@inbox.lv
milzīgs paldies.
Lagoona
Lagoona 11.02.2011 17:34
9 сообщений на сайте
Mēs ar lietvedību nenodarbojamies - mēs esam grāmatveži:-D
Ilma
Ilma 11.02.2011 17:41
30495 сообщений на сайте
http://www.vsklubs.lv
Ambera
Ambera 11.02.2011 18:22
21759 сообщений на сайте
varbūt kaut ko konkrētāku no profesionāļiem, kas ir gatavi padalīties ar informāciju
Lagoona
Lagoona 12.02.2011 11:24
9 сообщений на сайте
Nu sekretāru klubā arī ir īstie profesionāļi lietvedības jautājumos.Jūs uzdodiet jautājumu ne īstajiem profesionāļiem.
Ilma
Ilma 12.02.2011 13:58
30495 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.