Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Для новичков

Pašnodarbinātais - MUN maksātājs К списку тем

Pašnodarbinātais - MUN maksātājs
Sveiki!

Piereģistrējos kā pašnodarbinātais un MUN maksātājs (EDS arī ir pieslēgts).

Tagad paliek aktuāls jautājums - kādas atskaites un cik bieži ir jānodod VIDā caur EDS? Un nodokļi, cik es saprotu, ir jāmaksā reizi ceturksnī - 9% no ieņēmumiem?

Paldies
Id_d
Id_d 10.02.2011 11:49
7 сообщений на сайте

Ответы (26)

Pilnīgi piekrītu, ka likumi uzrakstīti nesaprotami un par tādiem jautājumiem neviens nebrīnās.Tikai tie jautājumi tad rodas pēc izlasīta likuma:-)
Ilma
Ilma 15.02.2011 18:51
30495 сообщений на сайте
Ilmai kaa vienmer taisniba:) Palidz,kad vajag un pasaka stingru vardu arii,kad vajag:)
Livucis
Livucis 15.02.2011 21:07
505 сообщений на сайте
Ilma
Ilma 15.02.2011 21:46
30495 сообщений на сайте
Paldies visiem, kas iesaistījās diskusijā. Likusm ir lasīts, vienkārši gribas 100% pārliecināties, kā ir īstenībā un uz prakses (nevis pēc likuma), ne jau tāpēc, ka esmu pavisam dulls un neko nesaprotu

Man vienmēr liekas, ka labāk uzdot lieko reizi jautajumu, nevis pēc tam domāt par sekām no to, ka nepajautaji.

Un grāmatvežus tiešām ļoti cienu. Man tā vienmēr likās par diezgan sarežģītu profesiju, kur visu laiku ir jāmācās un jāseko līdzi visiem likumiem (un jāurbjas tiem cauri). Tiešām paldies tiem, kas dara savu darbu godam
Id_d
Id_d 16.02.2011 10:20
7 сообщений на сайте
Nu zelta vārdi, pilnībā piekrītu:-D
Ilma
Ilma 16.02.2011 10:21
30495 сообщений на сайте
http://www.pasnodarbinatie.lv/kategorija/uznemejdarbibas-veidi/pnd/ viss kaut kas noderīgs
Andaz
Andaz 16.02.2011 13:11
27892 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.