Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Darba līgums
Labdien!
Uzņēmuma evakoatora šoferis strādā tikai uz izsaukumiem. Piemēram, no 10-12 strādā, tad pārējā diena brīva. Un citreiz naktīs, ja ir izsaukums, tad arī strādā.
Kā pareizi viņam līgumā noteikt darba samaksu- uz nepilnu darba laiku ar stundas tarifa likmi? Vai tādā gadījumā par tām nakts stundām mēs viņam maksāsim dubultā?
Paldies.
Ответы (4)
Summētais darba laiks ar stundas tarifa likmi, nakts darbs vienmēr ir un paliek nakts darbs.
Par nakts darbu jāpiemaksā vismaz 50% no stundas tarifa likmes, ja darbinieks strādā laikā no 22:00-6.00 un ja tiek strādāts ilgāk kā divas stundas!
На форуме предлагалось и я у себя в прошлом году переделал договоры - помимо Summētais darba laiks ar stundas tarifa likmi ещё и фразу Nepilns darba laiks. Правда некоторые убеждали, что надо ещё и указывать продолжительность (у меня - 5 st. dienā), якабы были проблемы при проверках. Не знаю, как это сделать в Вашем случае.
Закрыть
Краткое описание нарушения