Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда

Darba līgums К списку тем

Darba līgums
Labdien!

Uzņēmuma evakoatora šoferis strādā tikai uz izsaukumiem. Piemēram, no 10-12 strādā, tad pārējā diena brīva. Un citreiz naktīs, ja ir izsaukums, tad arī strādā.

Kā pareizi viņam līgumā noteikt darba samaksu- uz nepilnu darba laiku ar stundas tarifa likmi? Vai tādā gadījumā par tām nakts stundām mēs viņam maksāsim dubultā?

Paldies.
Bello
Bello 03.03.2011 10:14
185 сообщений на сайте

Ответы (4)

Summētais darba laiks ar stundas tarifa likmi, nakts darbs vienmēr ir un paliek nakts darbs.
Ambera
Ambera 03.03.2011 10:22
21759 сообщений на сайте
Par nakts darbu jāpiemaksā vismaz 50% no stundas tarifa likmes, ja darbinieks strādā laikā no 22:00-6.00 un ja tiek strādāts ilgāk kā divas stundas!
Bello
Bello 03.03.2011 10:40
185 сообщений на сайте
Darba likums ar komentāriem:

http://www.lbas.lv/upload/stuff/201102/dl_ar_kom.pdf
Ambera
Ambera 03.03.2011 10:48
21759 сообщений на сайте
На форуме предлагалось и я у себя в прошлом году переделал договоры - помимо Summētais darba laiks ar stundas tarifa likmi ещё и фразу Nepilns darba laiks. Правда некоторые убеждали, что надо ещё и указывать продолжительность (у меня - 5 st. dienā), якабы были проблемы при проверках. Не знаю, как это сделать в Вашем случае.
Tehnolog
Tehnolog 05.03.2011 10:15
3135 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.