Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Elektriķis un autoratlīdzība К списку тем
Elektriķis un autoratlīdzība
Labdien!
Vai kāds lūdzu var pateikt, ar elektriķi var slēgt autoratlīdzība līgumu?
Manā izpratnē tas neiet kopā, bet viņš saka, ka citas firmas ar viņu tādus slēdz.
Iepriekš jau paldies!
Ответы (29)
Es kādreiz tādai dāmai kadu likuma pantiņu no galvas, ka dzejolīti, pastastīju. Viņai vairs nebija, ko atbildēt, viņa tā dīvaini uz mani paskatījas, jautājumus vairs neuzdeva, ātri vien to pārbaudi pabeidza un aizmuka.
Jā - vēl ir maģiskie vārdi - lūdzu, parādiet, kurā likumā vai MK noteikumos tas ir rakstīts?
Именно из-за таких "слесарей-гинекологов" особый режим для авторов продлевается и продлевается, и, вполне возможно, - отменится. И заставят регистрировать хоз.деятельность...
А еще есть водители, с которыми заключают авторский договор за "разработку маршрута доставки" и пекари - за то, что пекут пирожки по особому рецепту....
Izstāstīšu gadījumu ar VID - pie manas draudzenes bija pārbaude, kasījās un kasījās- tas nav labi un šis nepatīk un to nesaprot un kāpēc tā, nevis šitā... Vienā brīdī VID dāma uzšņāc: likumā ir teikts,ka trešai personai ir jāsaprot.. Uz ko mana draudzene (jau nokaitināta līdz baltām pelītēm) atcirta - likumā ir teikts kompetentai trešai personai!
VIDs neko vairs nav iebildis, ka nesprot grāmatvedības ierakstos
Nu ļoti interesanti tagad apspriest 2011. gada tēmu
Izcela lietotājs ar tikai 2 ziņojumiem forumā, reģistrācijas datums 21.02.2024
Un ko te vairs cepties ?
Cepies-necepies, bet "problēma" ir aktuāla līdz šai dienai!
Tagad ir citi likumi un citi risinājumi. Kas runāts 2011. gadā, tagad jau ir absolūti garām.
Tagad ir citi likumi un citi risinājumi. Kas runāts 2011. gadā, tagad jau ir absolūti garām.
Neticēsiet, bet nekas nav mainījies! Autorlīgumus pamanās "sacept" arī šoferiem!
Закрыть
Краткое описание нарушения