Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство
самозанятые К списку тем
Lkenina 17.04.2011 16:12
2 сообщения на сайте
2 сообщения на сайте
Ответы (8)
Cпасибо!
Lkenina 20.04.2011 18:13
2 сообщения на сайте
2 сообщения на сайте
Sveicinati. Vai es varetu uzzinat, ka man legalizet savu personigo datortehniku prieks darba ka pasnodarb. pers. (pirkts jau sen, attaisn.dok nav)...kadiem dok. jabut, ka jaatspogulo gramatvediba utml.
Bodo 07.06.2011 22:14
126 сообщений на сайте
126 сообщений на сайте
Ja Jums nebūs datorprogrammu iegādi apliecinošu dokumentu, neko Jūs izmantot nedrīkstat!
datoru bez programmām, lūdzu, legalizējiet, bet programmas jānopērk.
datoru bez programmām, lūdzu, legalizējiet, bet programmas jānopērk.
Paldies, es paskatijos IIN MK, saprotu, ka legalizet datoru. Uz datora jau uzinstalets Windows7, Microsoft office (nekomercialai lietosanai), kaspersky anti-virus (protams bez attais.dok) LOL. Ka labak rikoties, ka legalizet programmaturu?
Bodo 08.06.2011 20:20
126 сообщений на сайте
126 сообщений на сайте
Varbut vienkarsi uztaisit patapinajuma ligumu - es sev no sevis atdodu lietosana datoru+programmas, lai veiktu saim. darbibu?
Bodo 08.06.2011 20:22
126 сообщений на сайте
126 сообщений на сайте
Es arī gribu legalizēt maksu par dzīvokli un izdevumus par pārtikas iegādi.
Sakiet lūdzu, kā to izdarīt.
Kur to var izlasīt? Cik procentus tā var legalizēt?
Varbūt varu uztaisīt patapinājuma līgumu, ka es sev to dzīvokli patapinu kopā ar ledusskapi un pārtiku?
Nekā nevaru разобраться.
Labie ļaudis, Помогите!
Sakiet lūdzu, kā to izdarīt.
Kur to var izlasīt? Cik procentus tā var legalizēt?
Varbūt varu uztaisīt patapinājuma līgumu, ka es sev to dzīvokli patapinu kopā ar ledusskapi un pārtiku?
Nekā nevaru разобраться.
Labie ļaudis, Помогите!
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть