Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Бухгалтерская отчетность, СГД - взаимоотношения, информация, аудит
Operācijas kontu slēgšana Zalktī К списку тем
Winn 28.04.2011 16:26
10 сообщений на сайте
10 сообщений на сайте
Ответы (15)
Paldies
Winn 28.04.2011 16:34
10 сообщений на сайте
10 сообщений на сайте
Pie reizes vel pajautāšu- kā īsti veidojas summa kontā - pārskata gada nesadalītā peļņa? Pēc PZ/A ta'tiek noteikta?
Winn 28.04.2011 16:43
10 сообщений на сайте
10 сообщений на сайте
Kāpēc tie būtu jāslēdz?
Aivareno 28.09.2017 17:42
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
kā sagrāmatot lai gada beigās PVN priekšnodokļa un aprēķinātais PVN summas būtu konta norēķini ar budžetu.
Vai es kaut ko neta saprotu
paldies
Vai es kaut ko neta saprotu
paldies
Jāizveido konts "Norēķini ar budžetu" un regulāri jānoslēdz pārgrāmatojot, izmantojot "Parasts grāmatojums. Dokuments - Grāmatvedības izziņa.
Aivareno 28.09.2017 18:00
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Sakiet lūdzu kā ir jāpārgrāmato, jo agrāk strādaju programma kur to darīja automātiski, tagad nevaru saprast kā tas darāms.
PALDIES
PALDIES
Jums jāpiesakās pie manis uz kursiem "Grāmatvedības pamati", tikai man šobrīd visas vietas šajos kursos ir aizpildītas.
Varu pateikt priekšā - padomājiet. Kā Jūs pārgrāmatotu, ja Jums nebūtu vispār programmas?
Varu pateikt priekšā - padomājiet. Kā Jūs pārgrāmatotu, ja Jums nebūtu vispār programmas?
Aivareno 04.10.2017 10:10
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Sakiet lūdzu kā ir jāpārgrāmato, jo agrāk strādaju programma kur to darīja automātiski, tagad nevaru saprast kā tas darāms.
PALDIES
PALDIES
Visus operāciju kontus slēdz uz peļņas vai zaudējumu kontu - parasti 8610. Tad to uz pārskata gada nesadalito peļņu - parasti 3410
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть