Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Operācijas kontu slēgšana Zalktī К списку тем
Operācijas kontu slēgšana Zalktī
Atvainojos, ka uzdodu muļķīgu jautājumu, kas drošvien jau ir izskanējis. Kā Zalktī var slēgt šos kontus? Lasīju,ka caur parastu grāmatojumu. Bet vai kāds varētu kādu piemēru vai paskaidrot?
Ответы (15)
Parastais grāmatojums
summa debets 8610 kr 7..
summa debets 6....kr 8610
Все делается ручками через gramatojums
Piemers
D6XXX K8610
D8610 K7XXX
Paldies
Pie reizes vel pajautāšu- kā īsti veidojas summa kontā - pārskata gada nesadalītā peļņa? Pēc PZ/A ta'tiek noteikta?
Labdien!
Sakiet lūdzu kā Zalktī slegt PVN kontus.
Paldies
kā sagrāmatot lai gada beigās PVN priekšnodokļa un aprēķinātais PVN summas būtu konta norēķini ar budžetu.
Vai es kaut ko neta saprotu
paldies
Jāizveido konts "Norēķini ar budžetu" un regulāri jānoslēdz pārgrāmatojot, izmantojot "Parasts grāmatojums. Dokuments - Grāmatvedības izziņa.
Sakiet lūdzu kā ir jāpārgrāmato,

jo agrāk strādaju programma kur to darīja automātiski, tagad nevaru saprast kā tas darāms.
PALDIES
Jums jāpiesakās pie manis uz kursiem "Grāmatvedības pamati", tikai man šobrīd visas vietas šajos kursos ir aizpildītas.
Varu pateikt priekšā - padomājiet. Kā Jūs pārgrāmatotu, ja Jums nebūtu vispār programmas?
Vai patiešām vairs nav nevienas brīvas vietas? Kaut vai par papildus samaksu!
Es arī ļoti gribētu.
Tut vam ne tam
Sakiet lūdzu kā ir jāpārgrāmato,

jo agrāk strādaju programma kur to darīja automātiski, tagad nevaru saprast kā tas darāms.
PALDIES
Visus operāciju kontus slēdz uz peļņas vai zaudējumu kontu - parasti 8610. Tad to uz pārskata gada nesadalito peļņu - parasti 3410
Закрыть
Краткое описание нарушения