Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда

AMATA APRAKSTI К списку тем

AMATA APRAKSTI
Sveiki! Laikam esmu izlasījusi visu forumu, bet diemžēl bez rezultātiem... Vai kādam nav amata aprakstu:

- transporta daļas vadītājs,

- automobiļa vadītājs (autovadītājs, šoferis),

- vadītāja palīgs,

- pārdošanas speciālists.

Protams, ka saprotu, ka tās ir/būs tikai sagataves un katrā uzņēmumā ir jāpiemēro katram gadījumam, bet tomēr labāk pielabot "riteni", nekā izgudrot to no jauna...

P.S. Par profesiju klasifikatoru aizmirstiet, tajā nekā jēdzīga nav, bet to, kas ir (tās dažas frāzes) esmu jau "izvilkusi"...
Vinettagirl
Vinettagirl 03.05.2011 10:21
9 сообщений на сайте

Ответы (14)

ja kāds ir tik atsaucīgs, lūdzu, sūtiet uz e-pastu -> jurista.konsultacija@gmail.com Liels liels paldies!
Vinettagirl
Vinettagirl 03.05.2011 10:24
9 сообщений на сайте
Juristi grāmatvežiem prasa juridiskas dabas dokumentiem paraugus!

Un kā tādi juristi darbu dabū?
Andaz
Andaz 03.05.2011 10:28
27892 сообщения на сайте
Atveriet Profesiju klasifikatoru, tur viss jau priekšā ir uzrakstīts.

Atliek tikai pierakstīt klāt sava uzņēmuma nosaukumu.

Anda - mēs varēsim brīnīties līdz mūža galam.

Šajās dienās lasīju kādu darba līgumu, ko gatavojis jurists. Nelikumīgu (pretrunā ar Darba likumu) punktu tajā līgumā vairāk nekā likumīgu.

Ir mūsu valstī čupām gan "sama buxgalter", gan arī "sam jurist".
Aivars007
Aivars007 03.05.2011 10:30
26984 сообщения на сайте
esmu personāla speciāliste, tikai e-pasts tāds... jūs pat nespējat iedomāties, kādi e-pastu nosaukumi ir cilvēkiem, kas sūta savus CV - sirsninjas, pukjites, sexigas utt.. un uz nopietniem amatiem... tak chto e-pasta nosaukums neko neizsaka...

un izskatās, ka daži te nemāk lasīt - jo es jau rakstīju, profesiju klasifikatoru var pat nepieminēt, tas jau izlasīts krustām, šķērsām!
Vinettagirl
Vinettagirl 03.05.2011 10:34
9 сообщений на сайте
un kas mani visu laiku (un tā laikam būs līdz mūža galam) izbrīna LV - cilvēki, ja jums NAV KO TEIKT VAI NEVARAT PALĪDZĒT, kapēc piespamojat? vienkārši nerakstiet vai arī rakstiet, bet tam ir citi forumi paredzēti (vai psihoterapeiti) viņiem savu sāpi varēsiet arī izteikt... brrr..
Vinettagirl
Vinettagirl 03.05.2011 10:37
9 сообщений на сайте
Aivars007

ziņojumu: 11844 03.05.2011 10:30

Atveriet Profesiju klasifikatoru, tur viss jau priekšā ir uzrakstīts.

Atliek tikai pierakstīt klāt sava uzņēmuma nosaukumu.
Andaz
Andaz 03.05.2011 11:30
27892 сообщения на сайте
un kas mani visu laiku (un tā laikam būs līdz mūža galam) izbrīna LV - cilvēki, JAV PATECA UN PALīDZēJA-vienalga neko neredz un visi ir slikti....;-)
Sletla
Sletla 03.05.2011 11:38
13531 сообщение на сайте
Starpcitu....runa iet ne par Jūsu e-pastu, a par to, ka Jūs esat sevi atzīmējusi par juristu savos datos:

Vinettagirl

Адрес электронной почты ***

Дата регистрации 08.04.2011 09:46

Род занятий Юрист

Количество тем на форуме 1

Количество сообщений на форуме 7

Время последнего посещения 03.05.2011 10:05
Sletla
Sletla 03.05.2011 11:41
13531 сообщение на сайте
Anda, Sletla - mums jāiet skolā - mēs nemākam lasīt.

Varbūt tā vinetas girle var ieteikt kādu jēdzīgu skolu, kurā viņa ir iemācījusies būt tik "lasīt protoša"?

Un vēl vinetas girle - nekādu sāpi šeit Jums neviens neizteica.

Ja Jūs esat absolūti vesela un bez jelkādas "sāpes", ko Jūs šeit meklējat grāmatvežu forumā?

Apmeklējiet tos forumus, kuros "tusē" tikai veselie personāla inspektori, un kuriem ir ko teikt speciāli Jums. Jūs jau sen to bijāt pelnījusi!

Man personīgi šķiet tieši tāpat kā Jums - Jūs līdz mūža galam būsiet tāda kāda esat - nekāda!
Aivars007
Aivars007 03.05.2011 13:14
26984 сообщения на сайте
star citu - palasot citus Aivars007 un Andaz izvietotos postus, var noprast, cik 'ATSAUCĪGI' esat nevienā forumā vēl neesmu redzējusi, ka jūs būtu patiešām reālu, noderīgu informāciju snieguši, tāda sajūta, ka šeit sēžat, lai pašapliecinātos uz uzd... citiem

p.s. informācijā par sevi publiskos forumos nekad nenorādu precīzu informāciju par sevi, kāpēc gan tas būtu jādara?
Vinettagirl
Vinettagirl 03.05.2011 14:39
9 сообщений на сайте
Mēs nemaz nepretendējam uz to, ka Jūs saprotat mūsu atbildes. Grāmatvedību saprot tikai profesionāls grāmatvedis

Lai Jums veicas!

Ceru, ka neapgrūtināsiet sevi ar atbildi
Andaz
Andaz 03.05.2011 14:43
27892 сообщения на сайте
"informācijā par sevi publiskos forumos nekad nenorādu precīzu informāciju par sevi, kāpēc gan tas būtu jādara?"

Jocīgi....Jūs neliekat par sevi patiesīgo informāciju, bet tomēr, no mums gaidat patiesīgo atbildi...;-)
Sletla
Sletla 03.05.2011 16:36
13531 сообщение на сайте
Es gan kategoriski negribu piekrist Vinettagril teiktajam par Andaz un Aivars007!!!

Viņi VIENMĒR sniedz ļoti sakarīgas un pilnvērtīgas atbildes uz jautājumiem. Pati esmu daudz ko guvusi no viņu atbildēm, jāsaka gan vairāk netiešā veidā: lasot viņu komentārus uz uzdotajiem jautājumiem, bet arī uz saviem uzdotajiem jautājumiem tieši no šiem (vēl arī ILMA, Cleo un daži citi) ir snieguši vis saturīgākos skaidrojumus.

PALDIES viņiem!

Bet ko gan var atbildēt piemēram uz jautājumu, kur tiek jautāts vai vienus un tos pašus izdevumus var grāmatot divas reizes dažādās vietās... Ja teiksi ka nē, tad saņemsi atbildi ka es 'visu mūžu esmu tā darijis(usi), un esmu grāmatvedis uzņēmumam ar vairāk kā miljons latu apgrozijumu gadā? Pat šādos uzņēmumos strādā grāmatveži, kuri savu darbu veic ar VGK palīdzību, un tas jau neizskatās pēc pakonsultēšanās.... Bet tas šobrīd ir tikai mans viedoklis!

Sauli mums visiem ne tikai ārā, bet arī sirsniņās kā šjā burvīgajā rītā!
Livijano
Livijano 05.05.2011 06:51
601 сообщение на сайте
Livijano, Jums taisnība!

Gribu ieteikt no savas pieredzes.

Ja katru dienu pārskatīsiet mūsu foruma tēmas, ne tikai tādēļ, lai te ieskrietu uzdot jautājumu, tad nebūs "jāuzmet lūpa", paši visu zināsiet, kur ko meklēt.
Ambera
Ambera 05.05.2011 10:46
21759 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.