Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
saimn.darbības veidi
Labdien, kolēģi!
Sakiet, ja uzņēmumam saimnieciskās darbības veids ir celtniecība un materiālu tirdzniecība, vai tā drīkst ar nākamo nedēļu veikt citus pakalpojumus, piemēram ,personāla nodrošināšanu uz laiku gan LV un citām ES dalībv. uzņēmumiem???
Jau iepriekš, liels paldies;-)
Ответы (11)
Если у вас есть соответствующая лицензия, то почему бы и нет.
Albina, uz saimnieciskās darbības veidu-nodrošināšana ar personālu uz laiku vajadzīga speciāla licence? ja tā, tad sakiet, kā to dabūt?
Нужна-нужна. kā to dabūt не знаю.
Albina, nosūtīju Jums vēstuli uz Jūsu e-pastu.
Ну вот, уже Амбера ответила
Ambera mums kā otrā gūgle
viss viņai vienmēr ir un pa rokai!
Apbrīnojami!
Man tā pele tāda dumja. Šiverē tikai priekš citiem. Manā labā mūžīgi "gļuko"!
Es gan teiktu, ka licence nepieciešama darbā iekārtošanas pakalpojumiem (t.i., par samaksu palīdz atrast darbiniekus, vai arī par samaksu palīdz atrast darbu).
Tas, par ko interesējas Anita, vairāk izklausās pēc "personāla nomas" - uzņēmums pieņem darbā strādniekus un tad "iznomā" citiem uzņēmumiem, piestādot rēķinu. Tiem, kas šādu pakalpojumu izmanto, tas ir izdevīgi, jo nav jāpieņem darbā darbinieki īslaicīgu darbu veikšanai. Visbiežāk šādi tika "iznomāti" darbinieki celtniecībā, mežistrādē uz Zviedriju, Norvēģiju utt.
Manuprāt, ja uzņēmums pieņem darbā strādniekus un tad nosūta uz objektiem, noformējot attiecības ar ģenerāluzņēmēju kā personāla nomu, tad šeit nav darbā iekārtošanas pakalpojuma pazīmju.
Да вроде на это тоже нужна лицензия.
Jau noskaidroju visu. Taisnība ir Ilzex!
Paldies par diskusiju!
Закрыть
Краткое описание нарушения