Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Актуальная дискуссия

Jauns likums К списку тем

Jauns likums
http://www.vestnesis.lv/?menu=doc&id=230728

Drīzumā būšot arī par odiem, vardēm un sliekām.

Es šim procesam vērīgi sekoju līdzi, turu roku uz pulsa, kā sacīt jāsaka.

Odiem būšot vajadzīgas sanitārās grāmatiņas.

Kā arī veikšot profilaktiskās potes un vakcinēšanu.

Kārtībai (kaut kādai) taču valstī beidzot ir jābūt!

Es jau cik sen kā pašvaldības policijai sūtu iesniegumus, ka odi lidinās apkārt un kož, bet sanitārā grāmatiņa ir labi, ja katram piektajam!

Labi, ka valdība beidzot kaut ko dara, jau sen bija laiks tās nekārtības izbeigt.

Kur skatās policija! Kam tas ir izdevīgi! Kas par to ir atbildīgs!

Ļaudis! Neklusēsim! Rakstīsim "Tautas balsij", "Bez tabu", "De facto", "Nekā personīga", "Kas notiek Latvijā"! Tā tas nevar turpināties!

Būsim vienoti! Tikai vienotībā ir spēks!
Aivars007
Aivars007 27.05.2011 08:55
26984 сообщения на сайте

Ответы (11)

Ja atspietos bitītes manā dārzā, noteikti paziņošu saimniekam!:-D Lai brauc pakaļ un savāc, tikai lai paņem līdzi uzskaites kartīti, lai var salīdzināt!:-D
Kirsbauma
Kirsbauma 27.05.2011 09:02
1581 сообщение на сайте
Kāpēc atdot saimniekam?

Iegrāmatavojiet kā darba lopus, maksājiet PVN un dzīvojiet tik uz priekšu!

Galvenais - PVN!
Aivars007
Aivars007 27.05.2011 09:06
26984 сообщения на сайте
labais.

aha, iegrāmatojiet kā darba lopus un ķerat momentu, kad bišu mātīte sāk dēt, jo tad jāsāk aizpildīt kartīte.
Cleo
Cleo 27.05.2011 09:24
19234 сообщения на сайте
Ne tikai odiem vajag sanitārās grāmatiņas, bet arī ērcēm un knišļiem.

Kas tad, viņi sliktāki par odiem?
Dinaro
Dinaro 27.05.2011 09:26
8241 сообщение на сайте
Правильно, порядок должен быть в государстве! А то разлетались тут, понимаешь, расквакались, совершенно неучтенные. Перепись обязательно организовать, после переписи населения!
Albina
Albina 27.05.2011 09:31
64739 сообщений на сайте
ērcēm jo īpaši, citādi iznēsā visādas laima slimības.
Cleo
Cleo 27.05.2011 09:50
19234 сообщения на сайте
Jā, un lai sanitāro grāmatiņu nēsā līdzi- uzrādīt pēc piesūkšanās.
Dinaro
Dinaro 27.05.2011 09:53
8241 сообщение на сайте
Tik tiešām! Manam sunim arī šorīt uz pieres viena sēž un sūc asinis un bez jebkādiem dokumentiem! Un ko darīt? Kādu sodu piemērot? Kur ziņot?
Ambera
Ambera 27.05.2011 10:02
21759 сообщений на сайте
Ambera, Jūsu sunim tikai viena. Es vakar savam kaķim četras izvilku un likvidēju: nevarēja uzrādīt sanitāro grāmatiņu.

Kādu sodu piemērot? Kur ziņot?

Vajag izveidot atsevišķu iestādi (ministriju, inspekciju, u.t.t.). Tad būs kur ziņot un būs kam izdomāt sodu apmērus.
Dinaro
Dinaro 27.05.2011 10:11
8241 сообщение на сайте
http://www.losp.lv/home/content/001254 man šīs arī patīk!

Jo nu man beidzot ir pilnībā skaidri Skrējējputniem izmantojamo pakaišu un rupjās barības daļiņu izmēri un Skrējējputnu mītnēs, nojumēs un aplokos nodrošināmā minimālā platība. Citādi domāju, kāpēc mani strausi viens otru tā nospārdījuši! !
Andaz
Andaz 27.05.2011 10:14
27892 сообщения на сайте
А может, бросить это неблагодарное занятие - бухгалтерию, да и заняться "разработкой" таких же "шедевров" законотворчества? Может кто-то подскажет, какой там у ЭТИХ тариф за каждое такое "произведение искусства".
Loral
Loral 27.05.2011 15:33
1163 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.