Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Клуб (вопросы, пожелания, мнения)
НОВЫЕ АНЕКДОТИКИ К списку тем
Ответы (5896)
у меня даже когда пыль вытирают, принтер/факс выключается, монитор отключается и вся картинка сбивается!
у меня даже когда пыль вытирают, принтер/факс выключается, монитор отключается и вся картинка сбивается!
А я сама себе пыль на своем рабочем месте вытираю и никогда ничего не сбивается!
Brita 03.04.2012 09:21
1868 сообщений на сайте
1868 сообщений на сайте
Объяснительная водителя автобуса: «Продавал билеты сам, потому что кондуктор был настолько пьян, что постоянно путался в сдаче. Пришлось ненадолго посадить его за руль.»
Dinaro 03.04.2012 12:48
8241 сообщение на сайте
8241 сообщение на сайте
Правило математики: если решается легко, значит ты делаешь что-то неправильно.
Dinaro 03.04.2012 12:52
8241 сообщение на сайте
8241 сообщение на сайте
Вчера в бассейне подцепила какую-то заразу. Сегодня утром еле из квартиры выгнала.
8241 сообщение на сайте
8241 сообщение на сайте
Все, наверное, знают знаменитую скульптуру Родена "Мыслитель", вот меня давно интересует вопрос: ну о чем может думать голый мужик?
8241 сообщение на сайте
8241 сообщение на сайте
— И почему я думал в школьные годы, что формула синуса суммы углов мне в дальнейшей жизни все равно не пригодится?! — pазмышлял отец школьника, пытаясь решить задачу.
Dinaro 03.04.2012 12:53
8241 сообщение на сайте
8241 сообщение на сайте
Бермудский треугольник по сравнению с женской сумочкой - так просто геометрическая фигурка!
Dinaro 03.04.2012 12:56
8241 сообщение на сайте
8241 сообщение на сайте
По просочившейся из глубин Гидрометцентра информации, весны в этом году не будет, зато в следующем году их будет целых две. Причем вторая весна наступит вместо лета.
В Испании во время традиционного забега быков случился казус - трое россиян с криками "За ВДВ" развернули стадо обратно.
Муж кричит на жену:"Идиотка! Ты идиотка!» Жена спокойно так…"Правильно! Вышла б замуж за генерала, была бы генеральша!!!"
Tik patiesa atbildes darba intervijā!!
J: Kāpēc Jūs izvēlējāties tieši mūsu uzņēmumu?
A: Jūs laikam jokojat… Īstenībā, es, tāpat kā visi pārējie darba meklētāji, nosūtīju pieteikumus vēl desmit citiem darba devējiem – kur tikšu pieņemts darbā visātrāk un ar labākiem nosacījumiem, tur arī strādāšu.
J: Kāpēc mums jāizvēlas tieši Jūs?
A: Jums taču vajag darbinieku? Es esmu gatavs darbinieks!
Un es esmu nepārprotami gudrāks par tiem, kuri mēģināja iespaidot jūs, stāstot visādas blēņas, atbildot uz šo jautājumu.
J: Kādu algu Jūs gribētu saņemt?
A: Ap 3 miljoniem ASV dolāru, jo tik pat daudz pelna ASV prezidents.
Protams, es vēlos saņemt tik daudz, cik vien daudz jūs varēsiet man maksāt.
J: Kāpēc Jūs aizgājāt no iepriekšējā darba?
A: Mēs abi labi saprotam, ka 90% kandidātu melo atbildot uz šo jautājumu. Bet pat ja es atbildēšu godīgi, ka tas notika mazas algas, slikta kolektīva, vēl sliktāka priekšnieka vai viņa neciešamā suņa dēļ, Jūs tik un tā nevarēsiet apgalvot, ka es neesmu gana labs jūsu kolektīvam, Jūsu priekšniekam vai viņa sunim.
J: Par ko Jūs vēlaties strādāt mūsu uzņēmumā pēc 5-10 gadiem?
A: Kādi ir šī uzņēmuma attīstības plāni nākamajiem 10 gadiem? Tādu nav? Tad, kā es varu atbildēt uz jūsu jautājumu?
J: Kādu priekšnieku Jūs vēlaties?
A: Godīgi sakot, es nevēlos priekšnieku vispār.
Ja nopietni, es vēlētos tādu, kurš prot skaidri un gaiši formulēt uzdevumus.
J: Kādas ir Jūsu labākās profesionālās īpašības?
A: Es protu spēlēt kokli un esmu čempions spļaušanas sacensībās.
Jūs tiešām lasījāt manu CV un pieteikuma vēstuli?
J: Kādi ir Jūsu trūkumi?
A: Šis laikam ir kārtējais „gudrais” jautājums… Ir viens trūkums – skaļi dziedu, kaimiņi sūdzas. Kurš pieaudzis cilvēks jums atbildēs uz šo jautājumu?
Rezultāts:
Ja jūs nezināt, ko jums vajag – paņemiet mani, jo es arī nezinu, ko jums vajag.
J: Kāpēc Jūs izvēlējāties tieši mūsu uzņēmumu?
A: Jūs laikam jokojat… Īstenībā, es, tāpat kā visi pārējie darba meklētāji, nosūtīju pieteikumus vēl desmit citiem darba devējiem – kur tikšu pieņemts darbā visātrāk un ar labākiem nosacījumiem, tur arī strādāšu.
J: Kāpēc mums jāizvēlas tieši Jūs?
A: Jums taču vajag darbinieku? Es esmu gatavs darbinieks!
Un es esmu nepārprotami gudrāks par tiem, kuri mēģināja iespaidot jūs, stāstot visādas blēņas, atbildot uz šo jautājumu.
J: Kādu algu Jūs gribētu saņemt?
A: Ap 3 miljoniem ASV dolāru, jo tik pat daudz pelna ASV prezidents.
Protams, es vēlos saņemt tik daudz, cik vien daudz jūs varēsiet man maksāt.
J: Kāpēc Jūs aizgājāt no iepriekšējā darba?
A: Mēs abi labi saprotam, ka 90% kandidātu melo atbildot uz šo jautājumu. Bet pat ja es atbildēšu godīgi, ka tas notika mazas algas, slikta kolektīva, vēl sliktāka priekšnieka vai viņa neciešamā suņa dēļ, Jūs tik un tā nevarēsiet apgalvot, ka es neesmu gana labs jūsu kolektīvam, Jūsu priekšniekam vai viņa sunim.
J: Par ko Jūs vēlaties strādāt mūsu uzņēmumā pēc 5-10 gadiem?
A: Kādi ir šī uzņēmuma attīstības plāni nākamajiem 10 gadiem? Tādu nav? Tad, kā es varu atbildēt uz jūsu jautājumu?
J: Kādu priekšnieku Jūs vēlaties?
A: Godīgi sakot, es nevēlos priekšnieku vispār.
Ja nopietni, es vēlētos tādu, kurš prot skaidri un gaiši formulēt uzdevumus.
J: Kādas ir Jūsu labākās profesionālās īpašības?
A: Es protu spēlēt kokli un esmu čempions spļaušanas sacensībās.
Jūs tiešām lasījāt manu CV un pieteikuma vēstuli?
J: Kādi ir Jūsu trūkumi?
A: Šis laikam ir kārtējais „gudrais” jautājums… Ir viens trūkums – skaļi dziedu, kaimiņi sūdzas. Kurš pieaudzis cilvēks jums atbildēs uz šo jautājumu?
Rezultāts:
Ja jūs nezināt, ko jums vajag – paņemiet mani, jo es arī nezinu, ko jums vajag.
Dinaro 03.04.2012 13:15
8241 сообщение на сайте
8241 сообщение на сайте
Судя по погоде сегодня 62 февраля.
Sof_b 03.04.2012 14:40
1927 сообщений на сайте
1927 сообщений на сайте
СССР считалось самым миролюбивым государством.
Но даже там, уже в детстве, учили бросать гранату.
Но даже там, уже в детстве, учили бросать гранату.
Dinaro 04.04.2012 12:41
8241 сообщение на сайте
8241 сообщение на сайте
P.s.
Atceros, kā klasē varbūt 5, varbūt 6 mūsu stadiona volejbola laukmā skolotājs lika meitenēm mest granātas.
Laukums diez ko plašs (platumā) nebija. Viena mala robežojās ar nelielu nogāzīti, aiz kuras atradās iela un ielas otrā pusē dzīvojamās mājas.
Skolotājs loģiski izspriedis, ka skuķi jau nu diez ko tālu neaizmetīs, nostādīja mūs ar seju kā reizi pret mājām:
"Metiet cik nu spēka"
Spēka man, lakam, bija daudz, jo granāta aizlidoja pāri volejbola laukumam, pāri ielai... palaimējās, ka pa ielu tai brīdī neviens nebrauca un negāja, un granātas lidojuma ceļā trāpijās tikai malkas šķūnis...
Atceros, kā klasē varbūt 5, varbūt 6 mūsu stadiona volejbola laukmā skolotājs lika meitenēm mest granātas.
Laukums diez ko plašs (platumā) nebija. Viena mala robežojās ar nelielu nogāzīti, aiz kuras atradās iela un ielas otrā pusē dzīvojamās mājas.
Skolotājs loģiski izspriedis, ka skuķi jau nu diez ko tālu neaizmetīs, nostādīja mūs ar seju kā reizi pret mājām:
"Metiet cik nu spēka"
Spēka man, lakam, bija daudz, jo granāta aizlidoja pāri volejbola laukumam, pāri ielai... palaimējās, ka pa ielu tai brīdī neviens nebrauca un negāja, un granātas lidojuma ceļā trāpijās tikai malkas šķūnis...
Dinaro 04.04.2012 12:46
8241 сообщение на сайте
8241 сообщение на сайте
- Помните, раньше мужчины ради женщин совершали разные безумства: лазили в окна, стрелялись...
- Да, не те бабы нынче пошли!
- Да, не те бабы нынче пошли!
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть