Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда

Īpašnieks-valdes loceklis - direktors К списку тем

Īpašnieks-valdes loceklis - direktors
Sveicināti, ir tāda situācija, ka ir nodibināta SIA )visi pārējie dokumenti VID-ā ir sakārtoti...) un tagad, lai uzsāktu saimniecisko darbību, man VID-ā izskaidroja, ka man jāslēdz darba līgums, taču man nav vajadzīgs maksāt sev no savas firmas algu (ar valdes sapulces lēmumu izmaksātu dividendes, nomaksājot 10% nodokļos).

Esmu gan vienīgais SIA īpašnieks, gan vienīgais valdes loceklis (UR tā norādīju).

Sakiet,lūdzu, kā man būtu jārīkojās, kāds līgums būtu jāslēdz, lai es varētu strādāt un ražot (veicināt attīstību) un būtu tādas pašas pilnvaras, kā slēdzot darba līgumu, kļūstot par direktoru, tikai bez atlīdzības?

Līgums starp SIA un valdes locekli arī jāslēdz, ja neko pāri likuma noteiktajām pilnvarām neveic?

Paldies.
Janispriekulis
Janispriekulis 13.04.2012 15:35
15 сообщений на сайте

Ответы (25)

Pagaidām neesiet sapratis neko.
Japaina 14.04.2012 15:36
Paldies par izskaidrošanu. Jūsu komentārs ir ĻOTI DERĪGS! Tāpat kā Jūsu pirmais komentārs. Ja nevēlaties palīdzēt, tad variet nerakstīt neko!
Janispriekulis
Janispriekulis 14.04.2012 15:44
15 сообщений на сайте
Virtuāli nav iespējams saprast Jūsu domāšanu. Tāpēc - papīrus mapītē un uz reālu konsultāciju pie zinoša grāmatveža.
Ambera
Ambera 14.04.2012 15:53
21759 сообщений на сайте
Pagaidām neesiet sapratis neko.
Japaina 14.04.2012 15:36
Paldies par izskaidrošanu. Jūsu komentārs ir ĻOTI DERĪGS! Tāpat kā Jūsu pirmais komentārs. Ja nevēlaties palīdzēt, tad variet nerakstīt neko!
Janispriekulis 14.04.2012 15:44
Uz izskaidrošanu pie grāmatveža ar papīriem mapītē un maciņu rociņā.Ja neko nesaprotiet, variet neko nerakstīt.
Japaina
Japaina 14.04.2012 16:16
10269 сообщений на сайте
Esmu tiesību zinātņu students, man diemžēl nodokļu tiesības būs tikai 3.kursā, tāpēc manu vēlmi varat pašam izdarīt, variet saprast. Nekāds grāmatvedis, izņemot mani pašu, diemžēl algots netiks, pagaidām.

Tad jo vairāk būtu jāsaprot ka zināšanas un pieredze intelektuālo profesiju pāsrtāviem ir maizes darbs nevis bagātība ko grāmatvežu diskusiju forumos bērt pie kājām visiem jaunajiem uzņēmējiem- potenciālajiem darba un maizes devējiem .

Aizej Rīgā uz kādu firmu un palūdz la Tev izskaidro jo šis zināšanas taču nav vērtība.
Vot kad būsi jurists- ja Rīgā krutā kantorī tad gan bez 50 ls stundā par "problēmas izpēti" gan klāt nenāc.( citāts no rēķina)

Mums ar savām zināšanām jāpelna maize. :'(
Guntagermane
Guntagermane 14.04.2012 16:53
1303 сообщения на сайте
Paldies, sapratu, ka tā arī būs jādara, lai nu kā, bet paldies.
Janispriekulis
Janispriekulis 14.04.2012 23:02
15 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.