Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Čekā - saimn.darbības apraksts К списку тем
Čekā - saimn.darbības apraksts
7.1 Sagatavojot attaisnojuma dokumentu attiecībā uz precēm un citām materiālajām vērtībām (turpmāk — preces), un pakalpojumiem, saimnieciskā darījuma aprakstā un pamatojumā norāda:
7.1 2. attiecīgā saimnieciskā darījuma vai darbības aprakstu (piemēram, preču piegāde (pārdošana) citam uzņēmumam, pārvietošana starp uzņēmuma pastāvīgajām darbības vietām (turpmāk – uzņēmuma struktūrvienības) vai starp personām, kas atbild par konkrētu preču saglabāšanu, pakalpojuma sniegšana).
(MK 22.12.2009. noteikumu Nr.1593 redakcijā, kas grozīta ar MK 02.08.2011. noteikumiem Nr.589; MK 13.12.2011. noteikumiem Nr.958)
Vai pēc 7.1.2.p. čekos tā arī ir jādrukā, piemēram - preču pārdošana un tad uzskaitīt preci? Es šo nesparotu, jo nevienā čekā neesmu redzējusi tādas iedrukas kā Preču pārdošana? Vai arī es kaut ko jaucu?
Ответы (23)
Zināt, esmu redzējusi šādu situāciju: pircējs pieprasa kvīti, pārdevējs izraksta parastu kvīti ar rekvizītiem, bet pircējs brēc un sit kājas pret zemi, ka viņam, lūk, grāmatvedis prasa stingrās uzskaites kvītis.
Tā, kā...... vēl nav zināms, kurš ir vainīgs jautātāja konfliktā.
Andaz,
ну не в этом случае так.
Дали нам сегодня квиток этот, просто у них на тот момент закончились и они вот так ответили, я считаю грубо и они были не правы.
На самом деле - не хотят тратить деньги на квитки, пускай настроят/заменят правильно кассовые аппараты!
Лишний раз нервируют покупателей.
вот..
Закрыть
Краткое описание нарушения