Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
katram čekam - kaes izdevumu orderi К списку тем
katram čekam - kaes izdevumu orderi
Es īsti nesaprotu kāpēc visiem čekiem ir jābūt caur avansa norēķiniem?
Ja darbinieks ir nopircis kādu lielāku pirkumu, tekism galdu pa 90 Ls, tad firma viņam uzreiz var izrakstit kases izdevumu orderi, jo tur ta;cu parādās gan pamatojums (čeks), gan kam nauda ir izsniegta?
Ответы (48)
Katrs pārbaudītājs var apskatīties ir PVN vai nav.
Tāpēc, ka KIO un PVN pielikumā nebūs čeka izsniedzējs, bet darbinieks.
Grāmatvedības programma atļauj pievienot firmu kā naudas saņēmēju un darbinieku var norādīt pamatojumā, bet visas šīs manipulācijas (vilks paēdis un kaza dzīva) zināmā mērā izkropļo uzskaiti, tāpēc vispareizākais un racionālākais veids ir skaidras naudas norēķini caur tam paredzētajiem avansa norēķiniem.
Lai gan grāmatvežiem "radošuma" netrūkst un pieredzēti visdažādākie "hari - kiri".
Grāmatvedības programma atļauj pievienot firmu kā naudas saņēmēju un darbinieku var norādīt pamatojumā....
Mana programma arī to atļauj, bet tad nebūs ievēroti kases noteikumi.
Grāmatvedības programma atļauj pievienot firmu kā naudas saņēmēju un darbinieku var norādīt pamatojumā....
Mana programma arī to atļauj, bet tad nebūs ievēroti kases noteikumi.
Tieši tā!
Двушки, если ваша программа чего-то не позволяет, то это проблемы программы. И это вовсе не означает, что такое оформление документов противоречит правилам о бух.учете.
Прога позволяет УСЕ,только настроить надо.
Двушки, если ваша программа чего-то не позволяет, то это проблемы программы. И это вовсе не означает, что такое оформление документов противоречит правилам о бух.учете.
Programmas kā reizi atļauj!!!
Десять крупных покупок=10 ордеров вместо одного ордера и авансового отчета-это для очень трудолюбивых, а я ленивая
а если это 10 человек, то какая разница?
девушки, и Илма, и Альбина уже отметили, что речь в вопросе не об удобстве-неудобстве, а о принципиальной возможности
Закрыть
Краткое описание нарушения