Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Компьютерные программы, авторские права и лицензирование

Iesakiet grāmatvedības programmu restorānam К списку тем

Iesakiet grāmatvedības programmu restorānam
Labdien!
Nepieciešams izvēlēties grāmatvedības programmu restorānam, uzskaitei un noliktavai tiks izmantots R keeper.
Varbūt kāds strādā ar sab. ēdināšanu un var ieteikt labu programmu.

Paldies!
Tiina
Tiina 19.10.2012 16:26
15 сообщений на сайте

Ответы (57)

Iesaku Horizon Start. Varat sazināties ar http://arise.lv/content/kontakti. Starp klientiem ir arī restorāni.
Noktirne
Noktirne 19.10.2012 16:46
103 сообщения на сайте
Vai ir kādas konkrētas lietas, kuru dēļ iesakāt Horizon?
Tiina
Tiina 19.10.2012 16:54
15 сообщений на сайте
Programma dara visu, kas ir vajadzīgs grāmatvedības uzskaitē. Ir iespējams iegūt dažādas analītiskas atskaites, kuras, protams balstās uz ievadītajiem datiem. Daudzus procesus var automatizēt, tādējādi paātrinot uzskaites darbu.
Arisē priekš restorāniem ir uztaisīts risinājums/programma automātiskam datu importam no sistēmas, kas varētu būt līdzīga R-keeper. Ja nepieciešams un R-keeper to atbalsta, var tikt uztaisīts datu imports arī no R-keeper.
Noktirne
Noktirne 19.10.2012 17:14
103 сообщения на сайте
Programma dara visu, kas ir vajadzīgs grāmatvedības uzskaitē. Ir iespējams iegūt dažādas analītiskas atskaites, kuras, protams balstās uz ievadītajiem datiem. Daudzus procesus var automatizēt, tādējādi paātrinot uzskaites darbu.
Arisē priekš restorāniem ir uztaisīts risinājums/programma automātiskam datu importam no sistēmas, kas varētu būt līdzīga R-keeper. Ja nepieciešams un R-keeper to atbalsta, var tikt uztaisīts datu imports arī no R-keeper.
Noktirne 19.10.2012 17:14
Es arī gribu tādu programmu, kas pati dara visu!!!
Manējā nedara pati neko pati - tikai to, ko es tai lieku
Andaz
Andaz 19.10.2012 17:23
27892 сообщения на сайте
Es arī gribu tādu programmu, kas pati dara visu!!!
Manējā nedara pati neko pati - tikai to, ko es tai lieku
Andaz 19.10.2012 17:23
Loģiski, ka ar programmu kādam ir jāstrādā. Arī tos darbus, ko programma spēj veikt automātiski, kādam ir vismaz jāpalaiž/jāstartē.
Noktirne
Noktirne 19.10.2012 17:47
103 сообщения на сайте
Vai ir kādas konkrētas lietas, kuru dēļ iesakāt Horizon?
Tiina 19.10.2012 16:54
Jā, labi ienākumi horizon izplatītājiem.Viens restorāns strādās priekš horizona.
Japaina
Japaina 19.10.2012 18:45
10269 сообщений на сайте
Lai nebūtu reklāma tikai vienai programmai, tad mēģiniet painteresēties par šo:
http://www.brio.com.lv/?name=Products&id=59
Aivareno
Aivareno 19.10.2012 18:51
6641 сообщение на сайте
Ja nopietni- tad šai programmai ( Horizon) ir ļoti plašas iespējas- tai skaitā to pakāpeniski apaudzēt ar papildus iespējām: Ja izprot līdz niansēm programmas darbības principus- ļoti lielas iespējas daž
adu atskaišu veidošanai pēc dažadiem kritērijiem. Klientu, nomenklatūru un citu uzskaites objektu atlase pēc grupām un papildgrupām- protams kādam " nēģerim" šie dati jāuztur aktuāli. Piemēram veicot debitoru analīzi- piešķiru papildgrupu- " uzmanīt- sāk kavēt"- tātad nedēļas laikā uzraugu tikai šos debitorus nerokoties un nepētot visu datu bāzi .Ja labojas- izmetu no grupas ja rodas jauni grēkāži- pievienoju.
Nomenklatūrai var vienlaicīgi pieškirt 3 kodus- tātad iespeāj atskaitēs iegūt informāciju dažados nomernklatūru griezumos: piemēram
cukurs- 1 kg fasējumā
dancukurs-
vienā gadījumā iegūstu atskaiti- saņemta summa un izlietota summa pa katru nosaukumu bet ja visiem saldinātājiem piešķiru 1 nomanklatūras 2 kodu- tad sagatavojot atskaiti pa 2 nomernkklatūras kodu iegūstu dattus par sakdinātājiem kopā-
Tiesa ir pašam jāapgūst vai jāsamaksā speciālistam par papildus ( nestandarta atskaišu) aprakstu izveidošanu, jāiegūst iemaņas darbā ar sarakstu izskatu veiodošanu un galvenais- labi jāorientējas ekselā- tad datus pārnesot no sarakstiem uz ekselu vispār ELEGANCE.
Bet Horizon nav programma lietotājiem kam liels attālums ( slikti sakari) starp klaviatūtru un galvu
Iespējams ka veltīgi slavēju jo vienkārši esmu šo programmu diezgan dziļi paraktiskajā darbā "atkodusi"
Un pārliecinājusies ka nav jautābet dažkārt esmu uzdevusi jautājumu citas programmas lietotājiem- vai Jūs šai programmā .. variet- Nē nevaru .
Nenocietos- paslavēju šo produktu.
Protams ir " kazusi" kad pēc jauno versiju uzlikšanas ir programmas darba kļūdas bet kur tas nav caur dīleri nosūta SOS par konstatēto un jautājumi tiek risināti.Ne velti saprātīgi dīleri pirms liek atajuninājumus klientiem tos patestē pie sevis un tikai tad liek.
Tīnai- neesmu Horizon izplatītājs bet lietot
Guntagermane
Guntagermane 20.10.2012 09:55
1303 сообщения на сайте
Arī man bijis tas gods lietot šo programmu Horizon Start. Pavisam nedaudz , taču esmu sapratis, ka programma ir laba, lai arī dārga. Pavisam noteikti tā atmaksāsies, ja izmantosiet lielāko daļu šīs programmas piedāvāto iespēju. Tas ir tas pats , kas nopirkt Iphone 5 un izmantot to tikai zvanīšanai.
Aivareno
Aivareno 20.10.2012 10:16
6641 сообщение на сайте
Arī man bijis tas gods lietot šo programmu Horizon Start. Pavisam nedaudz , taču esmu sapratis, ka programma ir laba, lai arī dārga. Pavisam noteikti tā atmaksāsies, ja izmantosiet lielāko daļu šīs programmas piedāvāto iespēju. Tas ir tas pats , kas nopirkt Iphone 5 un izmantot to tikai zvanīšanai.
Aivareno 20.10.2012 10:16
Kāpēc "bijis" - pagātnē?
Vai tas gods jau ir atņemts?
Aivars007
Aivars007 20.10.2012 10:24
26984 сообщения на сайте
Nē, nav atņemts tas gods.Žēl , ka savus tekstus forumā , nav iespējas labot..
Aivareno
Aivareno 20.10.2012 10:26
6641 сообщение на сайте
>Bet Horizon nav programma lietotājiem kam liels attālums ( slikti sakari) starp klaviatūtru un galvu<

Tādu teicienu vēl nebiju dzirdējusi,super. To pašu var attiecināt uz jebkuru citu programmu.
Japaina
Japaina 20.10.2012 10:29
10269 сообщений на сайте
Bet Horizon nav programma lietotājiem kam liels attālums ( slikti sakari) starp klaviatūru un galvu(GuntaGermane)

Man arī patīk!!!
Aivareno
Aivareno 20.10.2012 11:02
6641 сообщение на сайте
Cik es zinu, Jūsu minētā programma nav grāmatvedības programma, bet gan restorāna vadības un uzskaites programma - analogs manis minētajam R-keeper. Jebkurā gadījumā, paldies par atsaucību:)
Tiina
Tiina 20.10.2012 20:22
15 сообщений на сайте
Cik es zinu, Jūsu minētā programma nav grāmatvedības programma, bet gan restorāna vadības un uzskaites programma - analogs manis minētajam R-keeper. Jebkurā gadījumā, paldies par atsaucību:)
Kā reizi šobrīd ir uztaisīts datu imports no Brio restorānu vadības sistēmas uz Horizon, tāpēc visticamāk to varētu pielāgot arī priekš R-keeper
Noktirne
Noktirne 20.10.2012 20:52
103 сообщения на сайте
Guntagermane,

Paldies par detalizēto skaidrojumu.

Skatos, ka šī programma manam gadījumam būs "par gudru". Jo vienkārši lielu daļu šīs gudrības jeb visu analītiku ražošanas un preču ziņā man jau nodrošinās R-keeper. Īsti neredzu jēgu divreiz maksāt par vienām un tām pašām opcijām.

Bez tam mazliet nosmaidīju, iedomājoties ainu, kad grāmatvedības programma man rāda, ka debitors "jau sāk kavēt", jo klients vēl nav uzlicis naudiņu uz atnestā čeka

Bet, ja nopietni, restorānam ir sava specifika, un vissarežģītākā lieta manā skatījumā ir produktu norakstīšana, dotajā gadījumā to paveiks R-keeper. Būs nepieciešams tikai datu imports uz grāmatvedības programmu.

Tāpēc labprāt uzklausītu vēl kāda pieredzi/viedokli. Ko Jūs sakāt par Tildes Jumi?
Tiina
Tiina 20.10.2012 20:54
15 сообщений на сайте
Kā reizi šobrīd ir uztaisīts datu imports no Brio restorānu vadības sistēmas uz Horizon, tāpēc visticamāk to varētu pielāgot arī priekš R-keeper
Noktirne 20.10.2012 20:52
Atsevišķa pielāgošana, cik zinu, parasti rada papildu izmaksas:)
Tiina
Tiina 20.10.2012 20:58
15 сообщений на сайте
Sāciet ar to, kādu grāmatvedības programmu Jūs pārziniet.Der pilnīgi jebkura.
Japaina
Japaina 20.10.2012 21:23
10269 сообщений на сайте
Nepārzinot specifiku- kādēļ datu imports? -
Pašai ražošana dzīvo savu dzīvi citā programmā- strādāju finansu grāmatvedības programmā ar dokumentu kopsummām . Ja veiksiet datu importu- vai grāmatvedības programma nepaņems datus ar visu noliktavas uzskaiti- kam tas vajadzīgs??? Tikai audzēsiet datu bāzi.
Ja nu vienīgi eksistē "ierobežots imports- ka ienes dokumentu kā tādu neveidojot noliktavas analītiku.
Tās vienkārši pārdomām - nevis padoms. Jo galīgi nezinu kāda Jums situācija un kādā veidā Jūs saprotat datu importu.
Paši man Horizonā uztaisīja palīgprogrammu dokumentu ienešanai no eksel saraksta . Izmantoju to lai paņemtu no ražošanas programmas realizācijas dokumentu sarakstu
Tātad manā skatījumā ir ierobežots datu imports- pazaudēju nomanklatūru analītikas uzskaiti un dzīvoju finansu grāmatvedībā ar samazinātu datu apjomu- tikai finansu grāmatvedībai nepieciešamā apjomā
Tas nav pretrrunā ar iepriekš rakstīto- jo katrā gadījumā izvērtēju cik un kādu info man vajag detalizēt.
Par cenām- nezinu jaunāko info bet neklausieties ka Horizon ir dārgs- jā ja ņem lielo Horizonu bet pēc Jūsu teiktā Jums varētru pietikt ar mazo Horizon start - ko katrā brīdī pieaugot Jūsu apetītei pēc datiem un iespējām ar pakāpenisku piemaksu var apaudzēt ar iespējām un pāriet uz lielo Horizonu strādājot ar esošo datu bāzi- var paplašināt savas iespējas atkarībā no iegribām un maka biezuma nedomājot par vēsturisko datu pārcelšanu uz citu programmu. Samaksā- dīleris aktualizē jauno licenzes kodu un tā pati programma dara : VISU par KO samaksāts.-Protams papildinot datus ar jaunajām iespējām specifisko informāciju.
Guntagermane
Guntagermane 21.10.2012 08:58
1303 сообщения на сайте
Jums, Guntagermane, ir grāmatvedības firma, tāpēc horizon varbūt arī atmaksājas, bet, ja vienam restorānam, tad tā ir lieka izšķērdība. Ja nu naudu nav kur likt....
Japaina
Japaina 21.10.2012 19:11
10269 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.