Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Компьютерные программы, авторские права и лицензирование

Iesakiet grāmatvedības programmu restorānam К списку тем

Iesakiet grāmatvedības programmu restorānam
Labdien!
Nepieciešams izvēlēties grāmatvedības programmu restorānam, uzskaitei un noliktavai tiks izmantots R keeper.
Varbūt kāds strādā ar sab. ēdināšanu un var ieteikt labu programmu.

Paldies!
Tiina
Tiina 19.10.2012 16:26
15 сообщений на сайте

Ответы (57)

Kad es salīdzināju grāmatvedības programmu cenas Latvijā apzvanot vairākas firmas, Horizont bija starp lētākajām. Rēķināju to, cik par to man būtu jāizdod 4-5 gadu laikā maksājot maksu par programmas atjauninājumiem
Gravedis
Gravedis 21.10.2012 20:06
7 сообщений на сайте
Kad es salīdzināju grāmatvedības programmu cenas Latvijā apzvanot vairākas firmas, Horizont bija starp lētākajām. Rēķināju to, cik par to man būtu jāizdod 4-5 gadu laikā maksājot maksu par programmas atjauninājumiem
Paskatoties Jūsu lietotāja aktivitāti, atbilde nemaz nepārsteidza.
Japaina
Japaina 21.10.2012 20:16
10269 сообщений на сайте
Tāpat kā ar jebkuru lietu, kuru pērkam, mums ir jābūt saprotam mērķim. Ko darīsim ar šo programmu? Piekrītu Japainai. Jums derēs pat Zalktis, ja būsiet izdomājuši kā paveiksiet šo produktu norakstīšanu un citas specifiskās restorānu . Ja Jums 3 un vairāk restorāni , tad es aizdomātos par lepnāku programmu. Zalktis gan ir ļoti vienkārša programma, taču pamatfunkcijas tā veic un ekspluatācijā ir lēta.
Aivareno
Aivareno 21.10.2012 21:00
6641 сообщение на сайте
Var jau liet, bet jāatstāj puķītēm arī.
Aivars007
Aivars007 21.10.2012 21:04
26984 сообщения на сайте
Japaina- ja tas firmai normālas un ar laiku parocīgas uzskaites vešanai ir dārgi- tad es nezinu.....
Protams- akciju venas ir jāpavaktē- vienkārši pims tam nerakstīju šo cenu jo nebiju pārliecinātas ka pareizi atceros.
Tagad radās pārliecība ka šī "akcija" ir bieži.

Horizon Start bāze •Kase
•Banka
•Avansa norēķini
•Apgāde (kreditori)
•Realizācija (debitori)
•Noliktavas uzskaite
•Pamatlīdzekļi (bāzes cenā līdz 500 100gab)
•Virsgrāmata
•Eksports uz Microsoft Excel un Open Office
•Ārējā datu ielāde no Microsoft Excel
•Datu apmaiņa ar banku sistēmām
•Atskaišu eksports uz VID EDS...

Ls 499.00-akcija
Ls 250.00 Pasūtīt
* Cenas norādītas bez PVN
Lai atvaino man izplatītājs no kura māja lapas pārpublicēju informāciju- vajadzēja paši pierādījumus ka nekļudos. .
Guntagermane
Guntagermane 22.10.2012 07:30
1303 сообщения на сайте
Atvainojiet- nepamanīju ka algu bloku "norāvuši" starta bāzei nost- vēl laiku atpakaļ šai varinatā kuram ir akcija bija iekšā.
bet tas jau ja pērk jāskatās pašiem.
Guntagermane
Guntagermane 22.10.2012 08:35
1303 сообщения на сайте
Programma Zalktis arī visu to pašu nodrošina un vēl darbinieku atskaites un algu bloks arī ir. Un atskaites uz VID EDS, utt.

Piekrītu iepriekš teiktajam, ka ir jābūt saprotam mērķim. Ko darīsim ar šo programmu? Piekrītu Japainai. Jums derēs pat Zalktis, ja būsiet izdomājuši kā paveiksiet šo produktu norakstīšanu un citas specifiskās restorānu .
Dimma
Dimma 22.10.2012 08:42
1727 сообщений на сайте
Sāciet ar to, kādu grāmatvedības programmu Jūs pārziniet.Der pilnīgi jebkura.
Japaina 20.10.2012 21:23
Grāmatvedības lietās esmu teorētiķis, principus saprotu, vienkāršus grāmatojumus uztaisīt varētu, bet tas arī viss:( Tāpēc šo lietu atstāšu profesionālim (grāmatvedim). Mans uzdevums ir nodrošināt, lai viņa darbs būtu pietiekami ātrs un efektīvs, tomēr es nevaru atļauties pārmaksāt par programmu, kuras funkcijas man nemaz nebūtu vajadzīgas, tādēļ arī cenšos atrast atbildes profesionāļu vidū.
Tiina
Tiina 23.10.2012 10:18
15 сообщений на сайте
Tāpat kā ar jebkuru lietu, kuru pērkam, mums ir jābūt saprotam mērķim. Ko darīsim ar šo programmu? Piekrītu Japainai. Jums derēs pat Zalktis, ja būsiet izdomājuši kā paveiksiet šo produktu norakstīšanu un citas specifiskās restorānu . Ja Jums 3 un vairāk restorāni , tad es aizdomātos par lepnāku programmu. Zalktis gan ir ļoti vienkārša programma, taču pamatfunkcijas tā veic un ekspluatācijā ir lēta.
Aivareno 21.10.2012 21:00
Paldies par ieteikumu! Restorāns vismaz sākotnēji būs tikai 1. Produktu automātisku norakstīšanu nodrošinās uzskaites un noliktas sistēma. Principā man grāmatvedības programma ir nepieciešama finanšu nevis vadības grāmatvedībai.
Tiina
Tiina 23.10.2012 10:36
15 сообщений на сайте
Programma Zalktis arī visu to pašu nodrošina un vēl darbinieku atskaites un algu bloks arī ir. Un atskaites uz VID EDS, utt.

Piekrītu iepriekš teiktajam, ka ir jābūt saprotam mērķim. Ko darīsim ar šo programmu? Piekrītu Japainai. Jums derēs pat Zalktis, ja būsiet izdomājuši kā paveiksiet šo produktu norakstīšanu un citas specifiskās restorānu .
Paldies! Noteikti papētīšu Zalkti.
Tiina
Tiina 23.10.2012 10:38
15 сообщений на сайте
Tāpēc šo lietu atstāšu profesionālim (grāmatvedim).

Kāpēc tad šeit jautājat?
Jautājiet savam grāmatvedim.
Nekonsekvence!
Rakstāt vienu, domājat ko citu, darāt vēl pavisam ko citu!
Kā jau sievietes!
Aivars007
Aivars007 23.10.2012 11:06
26984 сообщения на сайте

Paldies! Noteikti papētīšu Zalkti.
Tiina 23.10.2012 10:38
Ko gan Jūs tur "pētīsiet", ja par grāmatvedību zināt tikai teorijas!
Aivars007
26984 сообщения на сайте

Kāpēc tad šeit jautājat?
Nekonsekvence!
Kā jau sievietes!
Cik daudz izsaukuma zīmju! Problēmas ar sievietēm??? Iesaku tās risināt nevis izgāzt žulti uz citiem cilvēkiem:)
Kas attiecas uz konsekvenci, bizness nesākas ar grāmatveža algošanu, tāpēc pagaidām man vēl grāmatveža nav, esmu meklēšanas procesā. Grāmatvedības programmu iegādāšos es nevis grāmatvedis, bez tam tai ir jānodrošina mana uzņēmuma darbība nevis grāmatveža, līdz ar to ir tikai likumsakarīga vēlme uzzināt ko vairāk. Galu galā tāpēc arī šis forums ir izveidots, lai pajautātu. Ja Jums nav vēlēšanās atbildēt vai vienkārši nav ko teikt, Jūs droši varat to nedarīt:)
Tiina
Tiina 23.10.2012 12:09
15 сообщений на сайте
Daudzām programmām ir demo versijas, arī Zalktim, TJ

http://www.tilde.lv/tildes-jumis/iegade/izmeginajuma-versija
Japaina
Japaina 23.10.2012 12:37
10269 сообщений на сайте
nemaz tik dārgs Horizon Start nesanāk. vienīgi, ja salīdzina ar Zalkti, tad gan dārgi.
Dacx
Dacx 23.10.2012 13:25
87 сообщений на сайте

Kāpēc tad šeit jautājat?
Nekonsekvence!
Kā jau sievietes!
Cik daudz izsaukuma zīmju! Problēmas ar sievietēm??? Iesaku tās risināt nevis izgāzt žulti uz citiem cilvēkiem:)
Kas attiecas uz konsekvenci, bizness nesākas ar grāmatveža algošanu, tāpēc pagaidām man vēl grāmatveža nav, esmu meklēšanas procesā. Grāmatvedības programmu iegādāšos es nevis grāmatvedis, bez tam tai ir jānodrošina mana uzņēmuma darbība nevis grāmatveža, līdz ar to ir tikai likumsakarīga vēlme uzzināt ko vairāk. Galu galā tāpēc arī šis forums ir izveidots, lai pajautātu. Ja Jums nav vēlēšanās atbildēt vai vienkārši nav ko teikt, Jūs droši varat to nedarīt:)
Man nav nekādu problēmu!
Problēmas drīzāk ir novērojamas tieši Jums!
Jauku dienu! Elpojiet dziļi!
Aivars007
Aivars007 23.10.2012 13:25
26984 сообщения на сайте

Kāpēc tad šeit jautājat?
Nekonsekvence!
Kā jau sievietes!
komentārs vietā. jo brīžiem liekas, ka te labāk neko neuzdot - nogānīs kā mazo ezi. Bet man tomēr ir uzskats, ka es jautāju forumā jautājumu, tad es vēlos saņemt atbildes, nevis komentārus par jautājumu vai vēl kaut ko.

Jauku dienu!
Dacx
Dacx 23.10.2012 14:53
87 сообщений на сайте
Brio
Laguna
Laguna 23.10.2012 14:55
1217 сообщений на сайте
"tāpēc pagaidām man vēl grāmatveža nav, esmu meklēšanas procesā. Grāmatvedības programmu iegādāšos es nevis grāmatvedis, bez tam tai ir jānodrošina mana uzņēmuma darbība nevis grāmatveža, līdz ar to ir tikai likumsakarīga vēlme uzzināt ko vairāk."
Un tomēr- ieteiktu sameklēt grāmatvedi ( atbilstoši Jūsu prasībām- profesionālu) un pārrunāt ar kādu programmu viņš ir ieguvis iemaņas- ieiet jaunā uzņēmumā - radīt visu uzskaites sistēmu no 0 punkta un piesēsties pie svešas programmas- tur jau var būt daudz problēmas.
Ja jau ir pirmsākumi- varbūt vērts izvēlēties cilvēku kurš strādās un ja Jūs domājat kaut mazliet cienīt savu grāmatvedi ( ja izvēlaties tad nez vai šaubaties par viņa profesionalitāti) un tad respektējot viņa viedokli KOPĪGI izvēlēties programmu- nav jau situācija ka gadiem strādāts un kaaut kas jāmet ārā un jāsāk jauna programmā tāpēc ka grāmatvedis tā grib.
Ziniet tas ir apmēram tāpat kā ja atnāks grāmatvedis un Jūsu ēdienu tehnologam -pavāram mācīs no kādām sastāvdaļām gatavot attiecīgo porciju.
Guntagermane
Guntagermane 23.10.2012 15:59
1303 сообщения на сайте

Kāpēc tad šeit jautājat?
Nekonsekvence!
Kā jau sievietes!
komentārs vietā. jo brīžiem liekas, ka te labāk neko neuzdot - nogānīs kā mazo ezi. Bet man tomēr ir uzskats, ka es jautāju forumā jautājumu, tad es vēlos saņemt atbildes, nevis komentārus par jautājumu vai vēl kaut ko.

Jauku dienu!
Dacx 23.10.2012 14:53
"Nogāna" tikai tādus "ežus", kuri patiešām tādi ir.
Derētu atšķirt patiesus vārdus (kas nepatīk) no nogānīšanas.
Bet... tāds tādu jau labi saprot, vai ne?
Arī Jūs elpojiet dziļāk!
Aivars007
Aivars007 23.10.2012 18:09
26984 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.