Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Компьютерные программы, авторские права и лицензирование

Iesakiet grāmatvedības programmu restorānam К списку тем

Iesakiet grāmatvedības programmu restorānam
Labdien!
Nepieciešams izvēlēties grāmatvedības programmu restorānam, uzskaitei un noliktavai tiks izmantots R keeper.
Varbūt kāds strādā ar sab. ēdināšanu un var ieteikt labu programmu.

Paldies!
Tiina
Tiina 19.10.2012 16:26
15 сообщений на сайте

Ответы (57)

http://www.vgk.lv/forum/thread/105297-cepumi-seminaru-rikotajiem

Daudz ko izsaka par "ezi".
Aivars007
Aivars007 23.10.2012 18:10
26984 сообщения на сайте
Drusku piemetināšu saistībā ar programmu izvēli.

Tā kā strādāju tieši ar aprakstīto situāciju (uzņēmumā viena no struktūrvienībām ir restorāns), tad galvenais ir laba restorāna noliktavas uzskaites programma (kas Jums jau ir), un lai ir automatizētais datu eksports no restorāna programmas uz grāmatvedības programmu. Ja kāda no grāmatvedības programmām šo datu pārsūtīšanu nenodrošina, varbūt ir vērts pameklēt citu - lielākais darba apjoms ir saņemto pavadzīmju un čeku manuāla ierakstīšana restorāna programmas noliktavā, tālāk jau visam jānotiek automātiski.

Tā kā paši izmantojam Horizon, tad lai netiktu nokritizēts plašāk par šo tēmu neizplūdīšu.
Marts111
Marts111 25.10.2012 15:23
10 сообщений на сайте
Esmu pamanījis, ka šajā forumā nekritizē tos grāmatvežus, kuri strādā ar grāmatvedības programmu "Horizon", bet gan kritizē programmu.
Tā, tomēr ir atšķirība.
Aprīlis222
Aivars007
Aivars007 25.10.2012 16:58
26984 сообщения на сайте
Atvainojiet- vecuma marasms
Kaut ko nespēju saprast " laba restorāna noliktavas uzskaites programma"- ar ko tad Horizon noliktava slikta- Ražošana strādā- ar kases aparātiem var saslēgt- Produkti norakstās pēc kalkulācijām. Kādēl vispār vajag divas programmas???
Lēnā domāšana- " lai netiktu nokritizēts plašāk par šo tēmu neizplūdīšu" - par ko bail ka nokritizēs ka nespēj braukt ar Mersedesu bet grib čunčināt zirga pajūgā. ja spēj- tad kas tad īsti ir slikts tai Horizonā- kurā vietā viņš neklausa.
Guntagermane
Guntagermane 25.10.2012 21:10
1303 сообщения на сайте
Drusku piemetināšu saistībā ar programmu izvēli.

Tā kā strādāju tieši ar aprakstīto situāciju (uzņēmumā viena no struktūrvienībām ir restorāns), tad galvenais ir laba restorāna noliktavas uzskaites programma (kas Jums jau ir), un lai ir automatizētais datu eksports no restorāna programmas uz grāmatvedības programmu. Ja kāda no grāmatvedības programmām šo datu pārsūtīšanu nenodrošina, varbūt ir vērts pameklēt citu - lielākais darba apjoms ir saņemto pavadzīmju un čeku manuāla ierakstīšana restorāna programmas noliktavā, tālāk jau visam jānotiek automātiski.

Tā kā paši izmantojam Horizon, tad lai netiktu nokritizēts plašāk par šo tēmu neizplūdīšu.
Marts111 25.10.2012 15:23
Paldies par praktisku atsauksmi:) Jūs strādājat Horizon plus R-keeper vai Brio BaReCa?
Tiina
Tiina 25.10.2012 22:31
15 сообщений на сайте
ar ko tad Horizon noliktava slikta- Ražošana strādā- ar kases aparātiem var saslēgt- Produkti norakstās pēc kalkulācijām. Kādēl vispār vajag divas programmas???

Divas programmas tāpēc, ka kases sistēma tāpat ir jāiegādājas. Un, ja ir jāizvēlas, vai pirkt noliktavas programmu (kopā ar grāmatvedības programmu), kura ir izstrādāta vispārējām mazumtirdzniecības uzņēmumu vajadzībām,vai iegādāties tieši restorānam izstrādātu noliktavas programmu kopā ar kases sistēmu, domāju, ka izvēle ir acīmredzama
Tiina
Tiina 25.10.2012 22:43
15 сообщений на сайте
Pērciet kādu gribat vai nepērciet nekādu - es tāpat uz Jūsu restorānu nekad neiešu!
Aivars007
Aivars007 26.10.2012 09:55
26984 сообщения на сайте
Pērciet kādu gribat vai nepērciet nekādu - es tāpat uz Jūsu restorānu nekad neiešu!
Aivars007 26.10.2012 09:55
Kāpēc? Jo man vēl nav grāmatveža?
Tiina
Tiina 26.10.2012 11:26
15 сообщений на сайте
Es esmu strādnieka cilvēks, un tādā glaunā restorānā par grāmatvedi nederēšu.
Tur jau labāk noderēs kāda "sama buxgalter"-ša.
Aivars007
Aivars007 26.10.2012 11:47
26984 сообщения на сайте
Jūs mani velti aizvainojat. Es "sama buxgalter"-ša būt netaisos. Man būs citas rūpes. Ja man būtu uzticams grāmatvedis, kuram šīs lietas pajautāt, es to noteikti izdarītu, bet man vēl nav. Meklēju. Ārpus Rīgas tas nav tik viegli izdarāms.

Un glaunumam te nav nekādas nozīmes, es meklēju cilvēku, kurš būtu uzticams un tiešām vēlētos strādāt komandā.
Tiina
Tiina 26.10.2012 12:50
15 сообщений на сайте
Mans nodoms nav Jūs aizvainot.
Vienmēr esmu tiešs, jo glaimi man riebjas.
Neesmu ārpus Rīgas, arī tāpēc nederēšu.
Uzrakstiet savu atrašanās vietu, un gribētāji strādāt komandā (kā armijā) saskries rindā.

Interesanti, ko Jūs tur eksportēsiet un importēsiet no programmas uz programmu - vai katru kotleti no virtuves?
Tas, ko dara Brio, grāmatvedībai nemaz nav vajadzīgs. Starp citu.
Aivars007
Aivars007 26.10.2012 12:56
26984 сообщения на сайте
Jūs mani velti aizvainojat. Es "sama buxgalter"-ša būt netaisos. Man būs citas rūpes. Ja man būtu uzticams grāmatvedis, kuram šīs lietas pajautāt, es to noteikti izdarītu, bet man vēl nav. Meklēju. Ārpus Rīgas tas nav tik viegli izdarāms.

Un glaunumam te nav nekādas nozīmes, es meklēju cilvēku, kurš būtu uzticams un tiešām vēlētos strādāt komandā.
Lai veicas grāmatveža meklējumos. Labu grāmatvedi noteikti neatradīsiet, ja gribēsiet, lai viņš dara visu gandrīz par velti. Esmu tālu ārpus Rīgas.
Aivareno
Aivareno 26.10.2012 16:47
6641 сообщение на сайте

Lai veicas grāmatveža meklējumos. Labu grāmatvedi noteikti neatradīsiet, ja gribēsiet, lai viņš dara visu gandrīz par velti. Esmu tālu ārpus Rīgas.
Aivareno 26.10.2012 16:47
Paldies:) Kas teica, ka es vēlos, lai cilvēks strādā par velti??? Tieši otrādi, esmu gatava vienoties par samaksu, kas atbilst ieguldītajam darbam un zināšanām/profesionalitātei. Ne jau Rīgā vien cilvēki grib normāli dzīvot.
Tiina
Tiina 30.10.2012 19:17
15 сообщений на сайте
Interesanti kurā novadā ( rajonā) ta šī vakance ir- ja tik ilgi ir vakance.
Guntagermane
Guntagermane 30.10.2012 22:05
1303 сообщения на сайте
Pampāļos vai Lažā.
Aivars007
Aivars007 31.10.2012 00:34
26984 сообщения на сайте
Interesanti kurā novadā ( rajonā) ta šī vakance ir- ja tik ilgi ir vakance.
G GZ 30.10.2012 22:05
Tēma nav par vakanci. Bija lūgums dalīties pieredzē par grāmatvedības programmu savienojumā ar restorānu vadības un uzskaites programmu.
Vakance pagaidām nav izlikta publiski, taujāju pēc atsauksmēm starp paziņām. Uzņēmums ir tikai tapšanas stadijā.
Tiina
Tiina 02.11.2012 09:36
15 сообщений на сайте
Vārdu sakot - foruma dalībniekiem dod iespēju izpausties.
Ne-slikti.
Aivars007
Aivars007 02.11.2012 10:32
26984 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.