Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство

Kādi konti avansu norēķiniem?? К списку тем

Kādi konti avansu norēķiniem??
Hei visiem... Esmu te jauniņais, tādēļ neņemiet ļaunā, ja tēmas atkārtosies-man ir daudz jautājumi

Man te bezizeja tādā jautājumā. Ja darbiniekam(norēķinu personai) izmaksāju avansu no veikala kases ,piem 60Ls. Viņš nāk man atskaitīties, ka iztērējis šo naudu materiālos (20Ls), benzīnam (30Ls) un pāri paliek 10Ls, ko atgriezt kasē.
Kādi būs grāmatojumi, vai pareizi?

K kase 60Ls
D Īstermiņa aizdevums personālam 60Ls (2380)
D 7.kontsIzmaksas 50Ls
D Materiāli 20Ls
D Norēķini ar piegādātājiem 50Ls
D Kase 10Ls
K 2380 10Ls

Benzīnu nez kur pielikt..
Vai galīgi garām?
Gunko99
Gunko99 08.12.2012 22:48
16 сообщений на сайте

Ответы (47)

Gunko
Būtu labāk ņēmis mani par grāmatvedi, nevis pats gāzis podus.
Vēlāk tas var dārgi izmaksāt, daudz dārgāk nekā grāmatvedis.
Aivars007
Aivars007 10.12.2012 21:44
26984 сообщения на сайте
Iesākumā balodis olas dējis zemē. Bet lapsa vienreiz izēdusi olas. Par to balodis briesmīgi sūdzējies: "Puspūru olu piedēju! - tukš!"

Un tā viņš vēl šodien daudzinot. Bet nu lai turpmāk nelaimi novērstu, balodis saaicinājis citus putnus un apņemies izmācīties perēkli taisīt.

Tomēr, kas noticis? Citi putni, tikko sākuši zarus vīt kopā — balodis jau saucis: "Protu, protu!" Labi, šie aizlaidušies: kad prot, ko tur vairāk darīt!

Bet vēlāk balodis atjēdzies: neprot vis. Nu aicinājis otrreiz putnus talkā. Šie sanākuši, ievijuši atkal dažus zarus, gandrīz jau pusē būtu bijis gatavs, te balodis pulkā atkal: "Protu, protu!"

Labi, kad prot, ko tur darīt — aizlaidušies. Bet, kur nu nejēga — ne pratis, nekā. Nu aicinājis vēl trešoreiz palīgā; bet putni vairs nenākuši. Un tā baloža pērklis palicis tāds rets: kā tikko olas cauri nekrīt.
Andaz
Andaz 11.12.2012 09:56
27892 сообщения на сайте
Ambera
Ambera 11.12.2012 10:19
21759 сообщений на сайте
Iesākumā balodis olas dējis zemē. Bet lapsa vienreiz izēdusi olas. Par to balodis briesmīgi sūdzējies: "Puspūru olu piedēju! - tukš!"

Un tā viņš vēl šodien daudzinot. Bet nu lai turpmāk nelaimi novērstu, balodis saaicinājis citus putnus un apņemies izmācīties perēkli taisīt.

Tomēr, kas noticis? Citi putni, tikko sākuši zarus vīt kopā — balodis jau saucis: "Protu, protu!" Labi, šie aizlaidušies: kad prot, ko tur vairāk darīt!

Bet vēlāk balodis atjēdzies: neprot vis. Nu aicinājis otrreiz putnus talkā. Šie sanākuši, ievijuši atkal dažus zarus, gandrīz jau pusē būtu bijis gatavs, te balodis pulkā atkal: "Protu, protu!"

Labi, kad prot, ko tur darīt — aizlaidušies. Bet, kur nu nejēga — ne pratis, nekā. Nu aicinājis vēl trešoreiz palīgā; bet putni vairs nenākuši. Un tā baloža pērklis palicis tāds rets: kā tikko olas cauri nekrīt.
Andaz 11.12.2012 09:56
labais
Gunko99
Gunko99 13.12.2012 12:56
16 сообщений на сайте
Gunko
Būtu labāk ņēmis mani par grāmatvedi, nevis pats gāzis podus.
Vēlāk tas var dārgi izmaksāt, daudz dārgāk nekā grāmatvedis.
Aivars007 10.12.2012 21:44
Cik ta Tu izmaksātu man?
Gunko99
Gunko99 13.12.2012 12:57
16 сообщений на сайте
Es Jums neko neizmaksātu.
Jums būtu jāmaksā man.
Šo jautājumu publiski neapspiež.
Rakstiet man uz aivars007@vgk.lv
Nosūtīšu tālruņa No., sazvanīsimies.
Aivars007
Aivars007 13.12.2012 13:35
26984 сообщения на сайте
neapspriež
Aivars007
Aivars007 13.12.2012 13:36
26984 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.