Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Для новичков

SOS darba intervija К списку тем

SOS darba intervija
Sveiki. Ļoti, ļoti vajag Jūsu palīdzība. Rīt eju uz darba interviju, kā bilancspējīga grāmatvede. Varat, lūdzu, paskaidrot, ko šis jēdziens īsti nozīmē. Kas man jāzin kā bilancspējīgai grāmatvedei? Es saprotu, ka jāmāk sastādīt bilance, bet ko konkrēti? Es saprotu, ka man jāmāk pareizi iegrāmatot, sastādīt kontu apgrozījuma pārskatu un attiecīgajā bilances postenī to ievietot. Kas vēl ietilpst šajā jēdzienā?
Liels milzīgs paldies.
Madsmi
Madsmi 04.07.2016 13:11
30 сообщений на сайте

Ответы (46)

http://www.nva.gov.lv/karjera/index.php?cid=10&mid=118
Ambera
Ambera 04.07.2016 13:21
21759 сообщений на сайте
Kas vēl ietilpst šajā jēdzienā?
Šajā jēdzienā ietilpst viss tas ko prot profesionāls grāmatvedis.

http://visc.gov.lv/profizglitiba/dokumenti/standarti/ps0071.pdf
Aivareno
Aivareno 04.07.2016 13:33
6641 сообщение на сайте
Sveiki. Ļoti, ļoti vajag Jūsu palīdzība. Rīt eju uz darba interviju, kā bilancspējīga grāmatvede. Varat, lūdzu, paskaidrot, ko šis jēdziens īsti nozīmē. Kas man jāzin kā bilancspējīgai grāmatvedei? Es saprotu, ka jāmāk sastādīt bilance, bet ko konkrēti? Es saprotu, ka man jāmāk pareizi iegrāmatot, sastādīt kontu apgrozījuma pārskatu un attiecīgajā bilances postenī to ievietot. Kas vēl ietilpst šajā jēdzienā?
Liels milzīgs paldies.
Šo vajadzētu ievietot rubrikā "Domādams neizdomāsi".
Ja Jūs patiešām būtu bilancspējīga grāmatvede, Jums šādi jautājumi nerastos.
Manā izpratnē tas ir prātam neaptverami, ka cilvēks piesakās darbā uz amatu, par kuru nav pat nojausmas, ko tas nozīmē.
Ak Dievs, cik liels ir Tavs zvēru dārzs!
99,99%
Aivars007
Aivars007 04.07.2016 14:08
26984 сообщения на сайте
Ambera 04.07.2016 13:21
Liels paldies.
Madsmi
Madsmi 04.07.2016 14:43
30 сообщений на сайте

Liels paldies.
Madsmi
Madsmi 04.07.2016 14:43
30 сообщений на сайте
Liels milzīgs paldies.
Šo vajadzētu ievietot rubrikā "Domādams neizdomāsi".
Ja Jūs patiešām būtu bilancspējīga grāmatvede, Jums šādi jautājumi nerastos.
Manā izpratnē tas ir prātam neaptverami, ka cilvēks piesakās darbā uz amatu, par kuru nav pat nojausmas, ko tas nozīmē.
Ak Dievs, cik liels ir Tavs zvēru dārzs!
99,99%
Aivars007 04.07.2016 14:08
Kāpēc tāda rupjība pret mani? Es vienkārši esmu jauna un tik tikko sāku darba gaitu. Loģiski es esmu pārbijusies.
Ja nevarat palīdzēt varat arī nekomentēt.
Jauku jums dienu.
Madsmi
Madsmi 04.07.2016 14:45
30 сообщений на сайте

Тема как анекдот.
Allda
Allda 04.07.2016 15:39
2932 сообщения на сайте
Es vienkārši esmu jauna un tik tikko sāku darba gaitu.
Tad, mīļo Cilvek, Jūs nekādi nevarat būt bilancspējīga grāmatvede!
Andaz
Andaz 04.07.2016 15:45
27892 сообщения на сайте
Es vienkārši esmu jauna un tik tikko sāku darba gaitu.
Tad, mīļo Cilvek, Jūs nekādi nevarat būt bilancspējīga grāmatvede!
Andaz 04.07.2016 15:45
Tad es saprotu pat nav vērts mēģināt?
Madsmi
Madsmi 04.07.2016 15:47
30 сообщений на сайте

Тема как анекдот.
Allda 04.07.2016 15:39
Valsts valodā LŪDZU!!!
Madsmi
Madsmi 04.07.2016 15:48
30 сообщений на сайте

Milzīgs PALDIES
ĻOTI NODERĒJA UN TIEŠI TAS, KO GRIBĒJU.
Pat nezinu kā, lai par to Jums no sirds pateikties...
Madsmi
Madsmi 04.07.2016 15:50
30 сообщений на сайте
Veru, ka Aivareno sasniegs Jūsu pateicība no sirds, un ka viņš jutīsies gandarīts.

Taču... kas attiecas uz mani... es nevienu rupju vārdu neuzrakstīju. Palieku pie saviem uzskatiem, ka tā ir traģēdija, ka cilvēks internetā dažu dienu laikā vēlas apgūt amata prasmes.
Tas tikai kārtējo reizi liecina par to, kādā valstī mēs dzīvojam, un kāda ir šī sabiedrība, kurā esam spiesti dzīvot.

Vai Jūs esat jauna vai veca, tam šajā gadījumā nav absolūti nekādas nozīmes.
Un vēl ar ambīcijām par valsts valodu!
Lūdzat padomu un vienlaicīgi vēl pamācāt citus!
Arī tajā dienā, kad mācīja elementāru cieņu pret kolēģiem-speciālistiem, acīmredzot, Jūs nebijāt skolā.

Komentēt man vai nekomentēt - tā ir mana brīva izvēle. Jūs to nespēsiet ietekmēt.
Nākošreiz varbūt ir vērts pieteikties uz interviju par kosmonauti.
Zvaigznes debesīs taču esat redzējusi. Un ja vēl internetā pajautātu, kādā orbītā jālido, droši vien ar to arī pietiktu.
Aivars007
Aivars007 04.07.2016 15:59
26984 сообщения на сайте
Veru = Ceru
Aivars007
26984 сообщения на сайте
Par bilancspējīgu grāmatvedi kļūst laika gaitā - n-tos gadus veidojot gada pārskatus. Neviens sertifikāts, lai cik tas būtu glīti iesaiņots, nedod zināšanas šajā jomā, jo grāmatvedība nu ir tāda lieta, kur zināšanas rodas praksē.
Te pie viena piemetināšu - arī maģistra grāds nedod zināšanas grāmatvedībā. Jo teorija no prakses, ir kā rāpus līdz Mēnesim.
IMXO
Andaz
Andaz 04.07.2016 16:03
27892 сообщения на сайте
Tiešām visi, kā zvēri uzbrukāt takā paši visi būtu piedzimuši uzreiz par bilancspējīgiem grāmatvežiem....

Madsmi - bilancspējīgs grāmatvedis spēj vadīt uzņēmuma grāmatvedību no pirmdokumenta līdz pat gada pārskatam patstāvīgi. Ja jums nav darba pieredzes diezvai Jūs to spēsiet, kaut gan ja bijusi patiešām laba prakses vieta un "galva strādā pareizajā virzienā".... Iesācējam tomēr labāk iesākt ar grāmatveža palīgu.
Agnese07
Agnese07 04.07.2016 16:06
289 сообщений на сайте
Veru, ka Aivareno sasniegs Jūsu pateicība no sirds, un ka viņš jutīsies gandarīts.

Taču... kas attiecas uz mani... es nevienu rupju vārdu neuzrakstīju. Palieku pie saviem uzskatiem, ka tā ir traģēdija, ka cilvēks internetā dažu dienu laikā vēlas apgūt amata prasmes.
Tas tikai kārtējo reizi liecina par to, kādā valstī mēs dzīvojam, un kāda ir šī sabiedrība, kurā esam spiesti dzīvot.

Vai Jūs esat jauna vai veca, tam šajā gadījumā nav absolūti nekādas nozīmes.
Un vēl ar ambīcijām par valsts valodu!
Lūdzat padomu un vienlaicīgi vēl pamācāt citus!
Arī tajā dienā, kad mācīja elementāru cieņu pret kolēģiem-speciālistiem, acīmredzot, Jūs nebijāt skolā.

Komentēt man vai nekomentēt - tā ir mana brīva izvēle. Jūs to nespēsiet ietekmēt.
Nākošreiz varbūt ir vērts pieteikties uz interviju par kosmonauti.
Zvaigznes debesīs taču esat redzējusi. Un ja vēl internetā pajautātu, kādā orbītā jālido, droši vien ar to arī pietiktu.
Ja gadījumā, cienījamais speciālists, jūs nepamanījāt es nelūdzu, lai jūs iemācat, kā iegrāmatot, vai, kas ir PVN. Es vienkārši gribēju uzzināt, kas man jāzin, lai pretendētu uz šo amatu. Koledža ir viens, bet reālā dzīve ir pavisam kas cits.
Un es neesmu ar ambīcijām, vienkārši nesaprotu krievu valodu. Skolā un koledžā nemācījos.
Un es arī nrkādi jūs nepazemoju.
Lai jums saulaina šī lietaina diena.
Madsmi
Madsmi 04.07.2016 16:11
30 сообщений на сайте
Par bilancspējīgu grāmatvedi kļūst laika gaitā - n-tos gadus veidojot gada pārskatus. Neviens sertifikāts, lai cik tas būtu glīti iesaiņots, nedod zināšanas šajā jomā, jo grāmatvedība nu ir tāda lieta, kur zināšanas rodas praksē.
Te pie viena piemetināšu - arī maģistra grāds nedod zināšanas grāmatvedībā. Jo teorija no prakses, ir kā rāpus līdz Mēnesim.
IMXO
Andaz 04.07.2016 16:03
Paldies.
Madsmi
Madsmi 04.07.2016 16:12
30 сообщений на сайте
Tiešām visi, kā zvēri uzbrukāt takā paši visi būtu piedzimuši uzreiz par bilancspējīgiem grāmatvežiem....

Madsmi - bilancspējīgs grāmatvedis spēj vadīt uzņēmuma grāmatvedību no pirmdokumenta līdz pat gada pārskatam patstāvīgi. Ja jums nav darba pieredzes diezvai Jūs to spēsiet, kaut gan ja bijusi patiešām laba prakses vieta un "galva strādā pareizajā virzienā".... Iesācējam tomēr labāk iesākt ar grāmatveža palīgu.
Paaldies par atbalstu. Es, protams, arī vēlētos sākt ar grāmatveža palīgu, bet tā nu ir sanācis, ka tieši bilancspējīgo grib. Un vienkārši gribēju noskaidrot, ko tas, tad īsti nozīmē.
Vienkārši uztraucos un baidos. Ko Jūs personiski man ieteiksiet? Mēģināt vai nē? Doties uz darba interviju vai atcelt?
Madsmi
Madsmi 04.07.2016 16:16
30 сообщений на сайте

"Ar neapbruņotu aci" redzams, ka arī Jūs neatšķirat graudus no pelavām.
Neviens nav uzbrucis. Katrs izteica savu viedokli.
Tāpēc jau es vienmēr pieminu 90% - tā tas patiesībā arī ir.
Cienījamā Agnese, Jūs arī droši vien esat starp tiem, kuriem veikalā čeku nevajag, kuriem "mikriņā" biļeti nevajag, utt., bet tajā pašā laikā ejat pie Saeimas ar lozungu "atlaist Saeimu", sūrojaties par neremontētām ielām, par nožēlojamo medicīnisko palīdzību.
99,99%
Aivars007
Aivars007 04.07.2016 16:28
26984 сообщения на сайте

Paaldies par atbalstu. Es, protams, arī vēlētos sākt ar grāmatveža palīgu, bet tā nu ir sanācis, ka tieši bilancspējīgo grib. Un vienkārši gribēju noskaidrot, ko tas, tad īsti nozīmē.
Vienkārši uztraucos un baidos. Ko Jūs personiski man ieteiksiet? Mēģināt vai nē? Doties uz darba interviju vai atcelt?
Madsmi 04.07.2016 16:16
Nu es, jau Jūsu vieta izlemt nevarēšu, jāskatās, kas par uzņēmumu, cik liels, kāda sfēra utt. daudz kritēriju.. Darba intervijā jau arī neviens nevienu nenogalina, nederēsiet - nepieņems.

Aivars007 - te nu Jūs kļudaties... un viedokli var izteikt arī cilvēcīgākā veidā.
Agnese07
Agnese07 04.07.2016 16:55
289 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.