Veru, ka Aivareno sasniegs Jūsu pateicība no sirds, un ka viņš jutīsies gandarīts.
Taču... kas attiecas uz mani... es nevienu rupju vārdu neuzrakstīju. Palieku pie saviem uzskatiem, ka tā ir traģēdija, ka cilvēks internetā dažu dienu laikā vēlas apgūt amata prasmes.
Tas tikai kārtējo reizi liecina par to, kādā valstī mēs dzīvojam, un kāda ir šī sabiedrība, kurā esam spiesti dzīvot.
Vai Jūs esat jauna vai veca, tam šajā gadījumā nav absolūti nekādas nozīmes.
Un vēl ar ambīcijām par valsts valodu!
Lūdzat padomu un vienlaicīgi vēl pamācāt citus!
Arī tajā dienā, kad mācīja elementāru cieņu pret kolēģiem-speciālistiem, acīmredzot, Jūs nebijāt skolā.
Komentēt man vai nekomentēt - tā ir mana brīva izvēle. Jūs to nespēsiet ietekmēt.
Nākošreiz varbūt ir vērts pieteikties uz interviju par kosmonauti.
Zvaigznes debesīs taču esat redzējusi. Un ja vēl internetā pajautātu, kādā orbītā jālido, droši vien ar to arī pietiktu.
Ja gadījumā, cienījamais speciālists, jūs nepamanījāt es nelūdzu, lai jūs iemācat, kā iegrāmatot, vai, kas ir PVN. Es vienkārši gribēju uzzināt, kas man jāzin, lai pretendētu uz šo amatu. Koledža ir viens, bet reālā dzīve ir pavisam kas cits.
Un es neesmu ar ambīcijām, vienkārši nesaprotu krievu valodu. Skolā un koledžā nemācījos.
Un es arī nrkādi jūs nepazemoju.
Lai jums saulaina šī lietaina diena.