Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
VGK "pērles"
Sociālās iemaksas no minimālās algas
Ja darbiniekam ir summetais darba laiks , summesanas periods 3 meneshi , no tiem divos meneshos vinam ir alga 1500 eur / menesii , viena menesi 0 EUR . Kopa par 3 meneshiem vinjsh sanem 3000 EUR
Vai tad par tresho menesi jamaksa socialo iemaksu ? Diezgan mulkigi !
Ответы (71)
Kas tur ko brīnīties? Oskars taču nav Anda!Dzimtes dažādas
Programma tikai sievietēm tā izpildās, kā es rakstīju. Vīriešiem ir citas piruetes jāizpilda. Lambadas vietā, lūk
https://www.youtube.com/watch?v=MrzhkVC8PX4
,
Tagadējos laikos par to nevar būt tik pārliecināts.
Tagadējos laikos par to nevar būt tik pārliecināts.
Vīriešu, vīriešu man tā dzimte. Aktu vajag?
Andaz, kaut kas nestrādā, laikam jācenšās vairāk, lai precīzi izpildītu.
Kolēģi izsauca 03, kad tikšu ārā no Tvaicenes, turpināšu praktizēties.
Aktu vajag?
Protams, ka vajag.
Uzdevums skaidrs, meklēšu daiļkrāsotāju.
Tā dejojot, kājstarpi var pārplēst...
Oskaram - vai emigrācijā arī ir "Tvaicene"...?
Oskaram - vai emigrācijā arī ir "Tvaicene"...?
Jā, šeit ir daudz un dažādas. Pat tādas ārstē, ko Latvijā ārstē ar buramvārdiem "Pietiek izlikties par muļķi!".
Izlikšos, ka sapratu.
репрезентацию - виртуальная реальность
Здравствуйте.
Скажите, пожалуйста, как провести чек в виртуальную реальность на 50 евро?
Можно оформить как репрезентацию (новогоднее мероприятие для партнеров)?
Marija1710Marija1710 16.01.2018 10:22
3 ziņojumi
Подохла кобыла.
Какие будут проводки?
Обыкновенные: по дебету - могила, по кредиту - кобыла.
Какая самая важная часть нашего тела? Конечно же задница. Почему? У всех без исключения людей от туда растут ноги, у многих от туда же растут и руки, а отдельные индивидумы ею ещё и думают! При всём том, многое, что происходит в нашей жизни, делается именно через неё!
https://www.inpearls.ru/
Jau priecīgs!
Andaz: Es vakar nodibināju SIA "Skaistums prasa upurus"- sniegšu plastiskā ķirurga pakalpojumus, jo ļoti labi protu griezt un veikli sadalīt vistas cepeti , ka arī šūt spodrdūrienā un krustdūrienā. No tā visa izspriedu, ka man ir iemaņas griešanā un šūšanā, tāpēc varu būt ķirurgs. Turklāt plastiskais, jo man patīk viss skaistais.
Tāpēc, lūgums paskaidrot kā pareizi jāsāk griezt - sākumā jāiedod anestēzija vai griežot pacients pats atslēgsies un varēšu ieekonomēt uz anestēzijas līdzekļiem?
Закрыть
Краткое описание нарушения