Es šajā sakarā jau esmu bez piecām minūtēm "uzsprādzis".
Biju nedaudz nomierinājies (ilgstoši biju spiest dzert Nervostrong), tagad atkal jauns saasinājums.
Vakar jau nosūtīju vienu indīgu vēstuli VIDam. Tiklīdz būs brīvāks laiks, rakstīšu nākamo.
Un neesmu atmetis cerību tikties ar VID ĢD.
Vismaz - lai ieskatītos acīs. Labprāt satiktu "vaigā" arī tos 9 ierēdņus, kuri 4-ās garās vēstulēs par mani izņirgājās.
Draugi, ne-draugi, kolēģi!
Ja mēs neko nedarīsim - viņi vēl vairāk kāps mums uz galvas un arī pied****, kā to saka tautas paruna.
Man apkalpošanā pašlaik ir vairs tikai ģimenes ārsti un ambulatorie ārsti!
Kāda nah** te proliferācija, kādi ieroči, kādi noziedzīgie līdzekļi!!!
Priekš kam man jāsēž caurām dienām un jāsacer nu jau vesels romāns (vismaz 20 bezjēdzīgi, nevienam nevajadzīgi dokumenti), lai iztaptu kaut kādiem glupiem (tupiem) ierēdņiem, kuri uz katru papīru pieprasa pa vēl vienam papīram! Un tas viss subjektīvi! Kāds nu kuram tas IQ! Priekš kam? Par tādām stulbībām mani klienti man nemaksā! Un neviens nemaksā!
VID interneta vietnē pašā pirmajā lappusē lieliem burtiem rakstīts:
VĒRTĪBAS
PROFESIONALITĀTE – zināšanas un kompetences augstā līmenī, prasmes tās pielietot darbā, pastāvīga attīstība un augsta darba ētika;
SADARBĪBA – koleģialitāte un atvērtība pienākumu izpildē, vienota mērķu izpratne un to sasniegšana;
Gribu satikt VID ĢD un pajautāt, lai izskaidro man šīs VID darbinieku "vērtības".
Ļoti gribu! Es vairs nespēju dzīvot, neiemācījies no galvas visas šīs "vērtības", kas faktiski ir klaja ŅIRGĀŠANĀS!!!