Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
VID pārbaude - konst.pārkāpums К списку тем
VID pārbaude - konst.pārkāpums
Ilgi mēģināju saņemties, raxtīt vai nē, bet jau sāk pārāk "nospiest" šī problēma:(
VID tematikajā pārbaudē tika kontatēts, ka PPR nav iereģistrētas "preču dokumentu žurnālā". Pārdevējas veikalā nebija veikušas ierakstus no 21.janvāra (apmēram 30 PPR). Mēģinājām atrunāties ar to, ka preču PPR sākumā tiek ievadītas grām.programmā, palūdza apskatīties PPR programmā, viss bija programmā, bet .......atkal bet, programmā konstatēja, ka saņemšanas žurnāls neattaino aili "ATLAIDES", kurai jābūt saskaņa ar not.Nr.339 25.punktu (Ir jauna programma, bet tajā arī meitenes vēl nav paspējušas ievadīt PPR).
Rīt no rīta jāiet uz VID ar norādītajiem dokumentiem.
Sakiet, varbūt kāds zina, kādas sankcijas pret uzņēmumu var vērst VID-s?? Es saprotu, ka visdrīzākais būs administratīvais sods xxxLs
Vienkārši nezinu, ko darīt, un vēl par pilnu laimi direktora nav uz vietas, mēģināšu iet es, bet grāmatvedis jau nav amatpersona:(((
Nedaudaz jūtos vainīga arī es, jo programmā atlaides netiek attainotas tādēļ, ka tā lūdzu es (bet arī tehniski es nevarētu nodrošināt tā vai tā to attainošanu programmā -Apvārsnis nevelk) tikai tādēļ, lai gada beigās inventarizācijā varētu precīzi noteikt preces iegādes vērtību jau ar visu atlaidi.
Varbūt uzraktīt paskaidrojumu, kādēļ nav atlaides?
p.s. sorry,ka uzbāžos ar savām problēmām. - krik dushi
Ответы (45)
U menja ne toljko pervoje vremja nado iskatj bukvi, nedavno znakomaja prinisla bumazhku chtobi ja zdelala na kompjutare na russkom, u menja 1/2 lista prosilo pochti 1chas pechatanije - kādas kauns:)
Spasibo Vam vsem chto pomogli pereidti na druguju temu, a to takoj kamenj na dushe lezhal - legche seichas stalo garazdo, naverno nado budet svoju popu damoj tashitj, neljublju odna bez sobaki nochju guljatj:)
Lanuska a Vam internet doma uzhe zdelali (ievilka)? Ili tozhe jesho na rabote "tusujetesj"???
Рита, и вы тоже на работе? У Ланушки будет через 3 недели.
Nu . jaaaa. Es nespēju (vai nevaru?) rakstīt jau latvieski un krieviski arī. Pusvardi-latvieski.pusvardi- krivieski.
Da Albina ja jesho na rabote, a to u menja takoj krik dushi bil, chto nehotelosj domashnim svoji negativnije emocije pokazivatj, tut na rabote tak tiho i spakojno i stol namnogo boljshe:)
A mne jesho zhatj odnovo rabotnika s Rigi nado, a prijedet on toljko k 24:00, horosho chto dom mne maximum 500metrov ot raboti. Seichas soberusj i pojdu domoj v VGK "tusovatsja" a to izza kursovika u menja 8 listov neprochitonnih tem;)
Rita, tādos gadījumos ir vienkāršāk ieskanēt ;))) to puslapu kā tekstu un norediģēt burtus ko skaneris nepaspēja atpazīt.
А у меня дома вторая смена. Или третья, а может четвертая. Хорошо, хоть ночью идти никуда не надо. Вот опять вместо работы на VGK тусуюсь.
Chto podalejesh chto nam tut na VGK tak nravitsja tusovatsja:)
Cleo, vēl līdz skenerim neesam izauguši, īpaši nav bijis vajadzības, kad manu kabinetu beidzot "palielinās" tad obligāti iegādāsimies, patreiz nav vietas;)
А у Клео кухня большая
ugu
Nu togda k Cleo pojedu v gosti;)
Да уж, с русской клавиатурой у меня вообще смех получился. Десять лет печатала по-латышски, попросили русский текст набрать - так на пару абзацев часа 2 знакомые буквы искала. Быстро печатать по-русски стала только благодаря ВГК :). А насчет ошибок, девочки, не расстраивайтесь: даже здесь на форуме русскоговорящие коллеги умудряются в одном слове 2-3 грамматические ошибки и на родном языке сделать.
Не говоря уже о том, сколько делаем зачастую делаем мы, пытаясь печатать на государственном:) (хотя вообще-то говоря, ничего смешного)
Vot kogda nado budet k diplomnoj rabote annotaciju delatj, budu k vam kolegi obrochatsja;) Mozhno:-?
Можно
Spasibo!
Vot seichas bi skorej nachatj pisatj etu diplomku a to skoro balans sdavatj!!! Mne to glavnoje sobratsja, i chtobi vse uzje spali, a to mesahet mojim "moguchim" misljam:)))
Rita, un kāds temats diplomdarbam? :)) Visi tādi malači - mācās
"x Uzņēmuma saimnieciskās darbības analīze un attīstības perspektīvas" - tikko kā uzrakstīju kursadarba par šo tēmu, tagad nāksies paplašināt un veidot diplomdarbu.
Vispār temats nav no pateicīgajiem, vajadzēja ņemt kaut ko no grāmatvedības labāk - jo šausmīgi daudz aprēķinu;)
tā gan. Man bija ļoti pateicīgs temats
Naudas līdzekļu uzskaite un kontrole
Закрыть
Краткое описание нарушения