Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Актуальная дискуссия

Ko lai dara? К списку тем

Ko lai dara?
Shogad beigshu 9klasi,labi zinu,ka gribu iet par graamatvedi,bet nezinu,ko lai daru..Vai labaak iet uz kaadu koledzhu vai ko tamliidziigu un 4gadu laikaa ieguut videejo izgliitiibu+profesiju,un peec taas iestaaties augstskolaa vai arii iet maaciities vidusskolaa un jau peec vidusskolas iet uz augstskolu?nezinu ko lai daru..pirmais variants shkiet labaak,jo tad augstskolaa man buus vieglaak(bet varbut ta tikai mana iedoma?),bet arii otrais laikam nav slikts..

Es buushu loti pateiciiga ja daliisieties savaa pieredzee,padomos..

P.S.Macossameeraa labi(man taa skiet),bez 6 un paaris 7,paareejaas 8,9,10
Julinja
Julinja 10.04.2005 17:54
16 сообщений на сайте

Ответы (83)

Uzskatu, ka labāk iet uz koledžu, jo pēc 4 gadiem tev jau būs specialitāti. Labāk arī ir tapēc, ka tu jau tagad zini par ko gribi strādāt nākotnē un nav jēga terēt laiku vidusskolā.
Klepa
Klepa 10.04.2005 18:44
6777 сообщений на сайте
Paldies Tev par padomu..!
Julinja
Julinja 10.04.2005 18:54
16 сообщений на сайте
Vai tīņiem pieaugušos nevajadzētu uzrunāt ar Jūs :-?
Ambera
Ambera 10.04.2005 20:07
21759 сообщений на сайте
Nu atvainojiet luudzu!!!Vareetu padomaat,ka tas muusu laikos liels retums vai noziegums..!!
Julinja
Julinja 10.04.2005 20:24
16 сообщений на сайте
Zintra, bet meitene taču nezināja, cik veca ir Klepa
Martinas
Martinas 10.04.2005 20:25
38532 сообщения на сайте
te jau nav vairs atkarīgs no vecuma. Tā ir cita paaudze, ja jau pat skolās skolotāji nesveicina(neatņem sveicienu) vecākus, kas ienākuši skolā, tad ko var gribēt no tīņiem.

Bet.... dzīvē un tīri arī šajā virtuālajā pasaulē sazināties un kontaktēties tiešām ir vieglāk uz Tu. Varbūt es tā domāju, tāpēc, ka pati vēl esmu jauna un "zaļa", varbūt arī tāpēc, ka brīžos, kad mani uzrunā uz Jūs es jūtos neērti.

Julinja, ja labi zini, ko vēlies, tad dari to un grāmatveža profesijā nav mazsvarīgi arī stipri nervi, arī tādās situācijās kad tev "brauc augumā" jāprot savaldīties un bieži vien pat pretī smaidīt.

Personīgi es pēc 9.klasesaizgāju uz tehnikumu uz ekonimistiem - grāmatvežiem, pabeidzu, tad sāku strādāt, un kad nobriedu mācīties atkal, tad iestājos LLU un vēl pamacījos augstākajā, bet tev ja drīkstu ieteikt, tad tomēr iegūt augstāko izglītību ātrāk - tas gan atkarīgs no tā ko izlemsi, vai pēc koledžas vai pēc vidusskolas, bet par sliktu nenāks augstākā.
Cleo
Cleo 10.04.2005 21:28
19234 сообщения на сайте
Я не знаю, как теперь учат в средней школе. В наше время среднее образование в школе считалось всё же фундаментальнее, чем в техникуме, где больше времени уделялось специальным предметам. Опять же - кто чего хочет достичь.

Клео, говорите, что молодая, а сами ворчите на молодёжь - ну прямо как старушка
Martinas
Martinas 10.04.2005 21:33
38532 сообщения на сайте
Paldies par padomiem..!:)

Mana skolaa skolotaaji pat skoleenus neatsveicina,un tad stundaas suudzas:"skoleeni galiigi palidushies,vairs jau pat vecaakus cilveekus,pietam skolotaajus,neciena,nesveicinaas.."

nu ko var gribeet no shitaadiem..:)
Julinja
Julinja 10.04.2005 21:34
16 сообщений на сайте
О времена, о нравы!!!
Martinas
Martinas 10.04.2005 21:35
38532 сообщения на сайте
Martinas, ja nevor4u na molodjosh, ja gavarju shto onji razkovanjeje nas (menja skazhem), no neljzja hotetj ot njih tovo 4evo im nedalji- raz u4itelja nezdorovajutsja dazhe v pervom klase, tak o 4jom voobshe re4j? Zahozhu v klas i gavarju u4iteljnjice dobroje utro a mnje v otvet tishina, 4emu rebjonok u4itsja?
Cleo
Cleo 10.04.2005 21:38
19234 сообщения на сайте
Martinas , neotkogo nam ucitsa:)

da ladno vam, ne takije uz mi i plohije..
Julinja
Julinja 10.04.2005 21:40
16 сообщений на сайте
Инарочка, ну а кто сейчас идёт в учителя? Старых учителей, что нас с Вами учили, уже нет, а кто из молодых идёт?
Martinas
Martinas 10.04.2005 21:42
38532 сообщения на сайте
teiciens "Kad mēs augām - tā nebija!" soļo un soļos no paaudzes uz paaudzi un tas ir normāli, būtu daudz dīvaināk, ja mēs teiktu, ka bērni dzīvo tāpat kā mēs.... tad nav attīstības. Bērni tagad ir daudz atraisītāki un tas šokē vecāko paaudzi, jo nav vairs tās bijības no vecākiem, bet kompromisu vienmēr var atrast, ja tikai gribas.
Cleo
Cleo 10.04.2005 21:44
19234 сообщения на сайте
Martinas, nu v u4iteljah kstate mojo pokoljenjije.. vot i stranno shto menja nau4ilji vezhljivosti a ih kak to prosko4ilji.
Cleo
Cleo 10.04.2005 21:45
19234 сообщения на сайте
Cleo,tas gan..Un tad kad es atnaaku ciemos pie vecmammas vai vecvecmammas,tad nu saakas..."kaa tad taa,vai tad taa staigaa,kas tev taas par lupataam virsuu,ko tu pie taa telefona vislaik..Bet MUUSU LAIKOS TAA NEBIJA.."
Julinja
Julinja 10.04.2005 21:46
16 сообщений на сайте
Julinja, lai cik nebūtu dīvaini, es visu laiku esmu tādus tekstus dzirdējusi no saviem vecākiem un vecvecākiem un bieži vien jorpojām dzirdu. Bet es to uztveru vēsāk un tāpēc iespējams esmu lojālāka pret saviem bērniem, un respektēju jau tagad 5-gadīgās meitas un 7-gadīgā dēla vēlmi pēc tērpa, kas viņiem patīk. Tomēr mēs atrodam kompromisu un sarunājam, ka ņemsim to tērpu, kas patiks ne tikai viņiem, bet patiks arī man. Pagaidām mums sanāk.
Cleo
Cleo 10.04.2005 21:50
19234 сообщения на сайте
nee nu mana vecmamma buutu apmierinaata tikai tad ja es cauraam diennaktiim seedeetu maajaas,nestaigaatu pliku veederu vasaraa un taa taalaak un taa joprojaam..

bet ko nu..esmu pieradusi,un galu galaa nevar tachu gadsimtiem viss turpinaaties taa ka bija agraak...dziive tachu iet uz priekshu,nevis staav uz vietas..attiistaas netikai tehnologija un tamliidziigas lietas,bet arii cilveeki,ir savaadaaka uztvere par apkaartnotikosho..
Julinja
Julinja 10.04.2005 21:53
16 сообщений на сайте
bieži vien gan ļoti saasināta uztvere, pārāk daudz agresijas ir jauniešos... un varbūt man nav taisnība, bet tas ir tikai mans viedoklis, ka meitenes "izlaiž" puišus ar savu uzvedību, pārāk viegli pieejamas un "dabūjamas" viņas ir kļuvušas (tas neattiecas protams uz visām, visā ir izņēmumi). Bet diemžēl tāda ir tendence. Godīgi sakot nezinu kāpēc, jo tā gluži nav attīstība... Meitenes pašas iekaras kaklā puišiem, viņiem pat nav jāpiepūlas tas tā druksu notrulina) un manuprāt ar to meitenes nevis gūst bet zaudē (zaudē nākotnē - vīrieša cieņu pret sievieti galvenokārt).
Cleo
Cleo 10.04.2005 22:00
19234 сообщения на сайте
Если Вы всё же планируете получать высшее образование, тогда, на мой взгляд, лучше закончить среднюю школу, а профессиональное образование успеете получить в ВУЗе.
Makssoft
Makssoft 10.04.2005 22:03
24096 сообщений на сайте
Julinja! ES nemaz nedomāju, ka tagadējie jaunieši ir slikti. Lielākoties viņi ir daudz gudrāki jo civilizācija iet uz priekšu. Vienkārši es domāju ka dzīvē ļoti nepieciešams iemācīties "turēt distanci" it sevišķi sasniedzot kaut kādas augstākas karjeras kāpnes, lai zinātu "kas ir kas"
Ambera
Ambera 10.04.2005 23:35
21759 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.