Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
HANSA
Programma HANSA. Dārga,tātad laba (tā mēs parasti uztveram). Bet viņā nav tādu elementāru lietu kā piemēram darba laika uzskaites tabele. Un lai to dabūtu man jāpiemaksā 2500 Ls par pieprogrammēšanas iespēju. Neko sev.
Vai kāds var padalīties pieredzē par darba ar HANSU?
Ответы (208)
Diemžel, abas valodas nezinu. Gaidīsim!
ХАНЗА - это кошмарный сон бухгалтера.
Paldies visiem par viedokli. Es gan vēl neesmu šo programmu iegādājusies,bet direktors ir stāvā sajūsmā par SRM. Un tikai todēļ cer mani pierunāt šo programmu pirkt. Es gan pagaidām ar rokām un kājām esmu pret,jo reti kurš ir pilnībā apmierināts un pie tam par tādu cenu... Un no mana viedokļa (esmu pastudējusi Demo versiju) viņa liekas tik ļoti samocīta. Par kentauru arī esmu dzridējusi pa lielākajai daļai atsauksmes, ka gatavais ārprāts. Mums Arimeks mēģināja pierunāt uz Kentaurs Integra, bet tie ābolīši un puķītes pa visu ekrānu mani vienkārši piebeidza. Arī 1C mums nepatika, kompis uz kura uzlika demo versiju ar savu kirilicu izčakarēja pusi no uzinstalētajām programmām ( bet nu tā nebūtu galvenā problēma).
Tā kā mums ir tāda specifika kā ražošana, tad reti arī kurš piedāvā kaut ko sakarīgu ražotājiem.
Ar ko strādājat Jūs, ja esat ražotāji un kā esat apmierināti? Jau iepriekš paldies.
ieva001, kā īsti ALGA 2000 ir savienojama ar hansu?
Veesma посмотрите программу Макссофт;)
а Макссофт будет мне проценты за рекламу выплачивать:))))
Нет :), потому как рекламировать не просила. И смотреть вряд ли стоит. В моём складском учёте нет производства (калькуляций и т.д.).
У каждой программы есть свои достоинства и свои недостатки.
Veesma, aizsutiju Jums programmu aprakstus uz e-pastu.
Johnny, iespejams veikt datu exportu no Alga 2000 uz Hansa.
A mnje HANSA iz srednix i krypnix bolshe vsjex nravitsja - programma dlja byxgaltera, a ne dlja PROGRAMERA...
Tatjana_, в Нанзе есть возможность зачеркнуть красненьким. У Вас именно проводка неправильная или вход./исход. счет? Я вообще могу даже всю проводку удалить (хотя так лучше не делать).
Багира, у меня счет не правильный, и проводка не правильная... А теперь еще и в кассовом ордере забыла сумму вписать
Ужасть. Буду в ёкселе граматать!
A mnje HANSA iz srednix i krypnix bolshe vsjex nravitsja - programma dlja byxgaltera, a ne dlja PROGRAMERA...
Значит я не бухгалтер:(
Ксюш, наверное программер
Da ladno vam, prosto y kazdoi sistemi svoja logika, a y Evropeiskih, EVROPEISKAJA, a mi xot vrode toze k entoi ES otnosimsja, tolko zakoni y nas kakije? i biznes- rossijsko-kakoi-to s logikoi onoi ze.... vot i polychaetsja cho Evropeiskije sistemi - bolshe podxosjat - dlja "lineinoi" byxgalteriji, a s provodkami zadnimi chislami i ispravleniem po-verxy -- sloznova-to!
Угу. С задним числов вообще все плохо... Мне надо заколотить папку макулатуры начиная с 3его года, а ханза просто не создает проводки. Т.е. счет со всеми галочками в списке есть, а проводки к нему нету...
Вобщем, если бы мне захотелось дорогущую прогу,я бы лучше делфям за апварснис заплтила, чем ханзе за эту... фемиду
Mozno tam provodki sdelat - cherez sistemy, esli period ne zakrit, a esli zakrit, to eto yze ne problema - programmi.
lublju ja eje... tam vsje - kak pravilno delat... zizn tolko y nas nepravilnaja, k sozalenijy
Аха, тепреь нас прога учить будет, как жить:) И жизню под нее приспосабливать бум:) Весело...
Закрыть
Краткое описание нарушения