Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
programma Brio +/- ????? К списку тем
programma Brio +/- ?????
restoraana progr. Brio plusi un miinusi.
Lloti gaidiissu atsauksmes!
Ответы (83)
Ну что ж, всем нравиться может только пятилатовая купюра.
Нет, мне 5-ти латовая совсем не нравится, вот 100-латовая, это - да!
А мне нравится - её тратить не так жалко, как 100-латовую
Инст. Совсем-совсем не нравится?
Ну может совсем чуть-чуть, и если не одна, а МНОГО!!!
Тут Вы не оригинальны:)))
kā man patīk Martinas humors! tiešām priecājos , ka forumā ir tādi jauki un asprātīgi kolēģi.
Es atvainojos,bet es piemirsu kaads bija jautaajums?!
"Principiale", "Leshy" - ssie divi cilveeki ir izcili!!! vai tāpēc ka publiski aizrādīja ka Jūs katru dienu uzdodat vienu un to pašu jautājumu?
А мы вот, в отличии от Вас, Валдио, помним, о программе Брио. Только Вы сами в дискусси активного обсуждения не принимали? Что Вы хотитет услушить? Что бы Все стали расхваливать программу Брио?
Julijatim! tur nu Jums ir 100% taisnība! varu tikai piekrist!
Es atvainojos. bet paskatieties kaartiigi, es vienu un to passu jautaajumu neesmu uzdevis, esiet veeriigaakas, juusu diskusijaas nevar iesaistiitie jo taas ir bezjeedziigas...
-Juus neeesat atbildeejusi uz galveno jautaajumu.
Ja Juus neatbildat uz galveno jautaajumu kaa es varu ar Jums iesaisstiities diskusijaa... :-?
А, по-моему, Ksjusha и Inst ответили конкретно про минусы программы.
Valdio!es nevēlos būt netaktiska, bet tiešām pamanīju, ka iepriekšējā dienā Jūs par šo Brio programmu jau runājāt, diemžēl tēmu neturpinājāt, bet ierosinājāt jaunu par to pašu.
es domāju Jums vajadzētu vērsties pie šīs programmas pārdevējiem un Jūs noteikti uzzināsiet visu , kas Jūs interesē.
un vēl gribējās izprast, vai tiešām Jūs diskusijas forumā uzskatāt par bezjēdzīgām?
Да, мы с Ксюшей молодцы!!!:))) (и поэтому с чуством исполненного долга позволили себе некоторые вольности).
В принципе, кроме этих +/- при возврате у меня к БРИО претензий нет. А Вальтерин БРИО по-моему хвалила, может не в этой теме?
Но у меня БРИО для учета товара. Бухгалтерия в 1С.
Ja Juus neatbildat uz galveno jautaajumu kaa es varu ar Jums iesaisstiities diskusijaa...
http://www.vgk.lv/index.php?setgc=forum&action=shposts&fid=3&tid=25478
kā redzams te cilvēki jau deva atbildes, tas ir pateica savas domas, tā ka varējāt vien turpināt...
Es atvainojos, bet es neteicu , ka neesmu dabuujis ne vienu atbildi.
Es pateicos tiem kuri atbildeeja uz jautaajumu, paldies....
Allissite, es veelvienreiz atvainojos, bet nebija uzdoti divi vienaadi jautaajumu izlasiet veeriigaak!
1. jautaajums bija par to kaadu programmu vareetu ieteikt restoraanam
2. jautaajums bija tiessi par Brio!!!!
Закрыть
Краткое описание нарушения