Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство
Avansa norēķini К списку тем

Liene_t 04.07.2006 11:23
44 сообщения на сайте
44 сообщения на сайте
Ответы (14)
Если отчеты не сданы, провожу дату чека. После сдачи отчета все чеки за прошлый месяц провожу текущей датой.
Как Амуил.

Inst 04.07.2006 11:42
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
В авансовом отчете указываю даты чеков. Авансовый отчет провожу последним днем м-ца.

Inst 04.07.2006 12:08
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Bet vada katru čeka summu atsevišķi, ja?

Liene_t 04.07.2006 12:41
44 сообщения на сайте
44 сообщения на сайте
paga, paga. ja apkopo visus rēķinus avansa norēķinu atskaitē, tad vada visu čeku summu kā vienu? vai arī jāvada katrs atsevišķi, ar dažādiem klientiem un dažādām summām, tikai ar mēneša pēdējo datumu?

Liene_t 04.07.2006 12:50
44 сообщения на сайте
44 сообщения на сайте
Katru čeka summu atsevišķi un grāmatoju pēc čeka datuma.

Frezy 04.07.2006 12:51
1986 сообщений на сайте
1986 сообщений на сайте
..un, ja avansa norēķinu atskaiti grāmato mēneša pēdējā dienā, čeka datums kalpo vien informatīviem nolūkiem, proti, nav jau svarīgi, kura tā paša mēneša datumā čeks ir izsniegts, ka tik taksācijas periods būtu tas pats.

Abols 04.07.2006 13:41
256 сообщений на сайте
256 сообщений на сайте
Čeka datums ir svarīgs PVN deklarācijā! Ja tur, protams, ir lielas summas.
Es strādāju ar programmu un katru čeku ierakstu ar tā datumu, bet avansu norēķina datums ir mēneša pēdējā diena.
Es strādāju ar programmu un katru čeku ierakstu ar tā datumu, bet avansu norēķina datums ir mēneša pēdējā diena.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть