Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Компьютерные программы, авторские права и лицензирование
Tildes Jumis palidziet К списку тем
Ответы (186)
Tildes Jumim ir vienalga kā un kur grāmato, galvenais lai grāmatvedim kas strādā ar šo programmu būtu laba fantāzija. un tad var visu
Larao 21.02.2007 14:35
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
Piekrītu Jums, Larao, es nesen sāku strādāt ar Tildi un mēs ar Selenu esam ļoti apmierinātas ar to, vienīgais iziet cauri daudzām dzīves situācijām un pareizi tās iegrāmatot un savā veidā saprogrammēt.
Larao 22.02.2007 09:05
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
Varu tikai piekrist, ka katram savas vajadzības (grāmatvediskas) un Tilde tās diezgan labi apmierina. Man arī Tilde patīk.
Es Tomēr atļaušos cienītās kolēģes Jūs palabot - nav "Tilde", bet ir "Tildes Jumis", vai vienkārši "Jumis", Jo ir arī Tildes Birojs, Tildes biroja serveris utl.
Larao 22.02.2007 09:15
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
Es, piemēram, caur noliktavas dokumentiem grāmatoju nākamo periodu izdevumus! Gada beigās uztaisu inventarizāciju un redzu, kas nav norakstīts!
Arī inventāru uzskaitu caur noliktavu.
Arī inventāru uzskaitu caur noliktavu.
Skaidrs ka runa par Jumi. neviens jau par to nešaubās. Bet arī pārējie Tildes produkti nav sliktāki.
Larao, labojumus pieņemu:-), Bet Jums, Liene, paldies, ka palīdzējāt mums Tildes Jumis apgūšanas pirmsākumos.
Andaz
ziņojumu: 1058 22.02.2007 09:17
Es, piemēram, caur noliktavas dokumentiem grāmatoju nākamo periodu izdevumus! Gada beigās uztaisu inventarizāciju un redzu, kas nav norakstīts!
Lūdzu sīkāk, kā to darat?
ziņojumu: 1058 22.02.2007 09:17
Lūdzu sīkāk, kā to darat?
Janija! Ja tikko sākat ar Jumi strādāt, tad izpētiet arī atskaišu veidošanas principus, un sataisiet sev nepieciešamās atskaites. Citādi vēlāk negribēsies lieki rakāties un pētīt! Iesaku noteikti izmantot iespēju veidot atskaišu saīsnes! Es ar Jumi jau no 1998.g.strādāju, bet uz saīsnēm tikai pagājušajā gadā sadūšojos, nez kāpēc?, toties tagad nesaprotu, kā vispār bez tām strādāt varēju.
Arī atskaišu krātuvi iesaku izmantot un izveidotās atskaites saglabāt! Vismaz tās, kuras VIDam nododat. Pēc pieredzes saku - noderēs! Nevajadzēs pa mapēm meklēt - tepat datorā viss būs priekšā.
Arī virsgrāmatas pa mēnešiem saglabāt. Ja kādas kļūdas jālabo, tas noder.
Arī atskaišu krātuvi iesaku izmantot un izveidotās atskaites saglabāt! Vismaz tās, kuras VIDam nododat. Pēc pieredzes saku - noderēs! Nevajadzēs pa mapēm meklēt - tepat datorā viss būs priekšā.
Arī virsgrāmatas pa mēnešiem saglabāt. Ja kādas kļūdas jālabo, tas noder.
Par nākamajiem periodiem-
uztaisīju noliktavā preču tipu "nāk.per.izd". un, kad saņemu, piemēram, rēķinu par avīzēm un žurnāliem vai apdrošināšanām, ievadu ar ienākošo p/z un summu sadalu pa mēnešiem, piem. KASKO apdrošināšana 360 lati=30*12mēn. Pēc tam ar norakstīšanas p/z norakstu katru mēnesi (p/z var kopēt, tā, ka tikai datums jānomaina), jo mēs bilanci katru mēnesi taisām.
Tikai pirms tam vajag arī kontēšanas shēmas sataisīt.
Gada beigās ļoti labi inventarizēt. Uzreiz redzams, kas nav norakstīts, kas ir. Un arī akts gatavs.
uztaisīju noliktavā preču tipu "nāk.per.izd". un, kad saņemu, piemēram, rēķinu par avīzēm un žurnāliem vai apdrošināšanām, ievadu ar ienākošo p/z un summu sadalu pa mēnešiem, piem. KASKO apdrošināšana 360 lati=30*12mēn. Pēc tam ar norakstīšanas p/z norakstu katru mēnesi (p/z var kopēt, tā, ka tikai datums jānomaina), jo mēs bilanci katru mēnesi taisām.
Tikai pirms tam vajag arī kontēšanas shēmas sataisīt.
Gada beigās ļoti labi inventarizēt. Uzreiz redzams, kas nav norakstīts, kas ir. Un arī akts gatavs.
Paldies, Andaz! Nebija tas ienācis prātā. Noteikti izmantošu Jūsu pieredzi. Par saīsnēm arī taisnība - tas ir ļoti ērti.
Labdien! sakiet, lūdzu, kā var izveidot vel vienu "noliktavu"? Viena - precēm (2130), bet otru gribētu materiāliem 2110, lai pēc izlietošanas tos norakstīt ar aktu.
Ieejiet partneri, valūtas ->partneri-> juridiska persona un ievadiet vēl vienu noliktavu un ar punktiņu atzīmējiet, ka tā ir noliktava. Tad ievadot materiālus norādiet, ka tie atrodas jaunajā noliktavā.
ievadot p/z rindiņu jāizvēlas noliktava "Tiek ievietots noliktavā".
Iesaku izveidot arī automātisko kontējumu!
Iesaku izveidot arī automātisko kontējumu!
А не подскажите, как списать материалы по себестоимости, когда я делаю Norakstīšanas akts, там предлагаются виды продажных цен, а как сделать, чтобы программа списала по закупочной? Спасибо
Kontēšanas veidnēs ielieciet "Dokumenta summa uzskaites vērtībā"
Larao 12.04.2007 13:28
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть