Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство

Komandējums К списку тем

Komandējums
Sveiki visiem šajā saulainajā dienā!! Man ir radies jautājums, ja darbinieks dodas komandējuma uz vienu dienu un tajā pašā dienā ir atpakaļ, vai var neaprēķināt komandējuma naudu un celazīmēs parādās bieži, ka ir braukāts piem. uz Lietuvu?
Princesite
Princesite 25.05.2007 11:27
49 сообщений на сайте

Ответы (7)

Положено.

Не хотите- не платите.При проверке объясните почему.
Dtkt
Dtkt 25.05.2007 11:34
508 сообщений на сайте
19. Ja darbinieks bijis komandējumā Latvijas Republikā, viņam atlīdzina:

19.2. dienas naudu... Ja darbinieks komandējuma laikā katru dienu var atgriezties pastāvīgajā dzīvesvietā un tas ir ekonomiski pamatoti, institūcijas vadītājs var pieņemt lēmumu par dienas naudas atlīdzināšanu 50 % apmērā no minētās summas.
Ambera
Ambera 25.05.2007 11:35
21759 сообщений на сайте
Par komandējumu ārpus Latvijas robežas tāda varianta nav - tātad jāmaksā pilnā apmērā, manuprāt.
Ambera
Ambera 25.05.2007 11:37
21759 сообщений на сайте
bet, ja viņam ir tādi darba pienākumi, piem. viņš ir vadītājs un kur viņam liek tur brauc
Princesite
Princesite 25.05.2007 11:44
49 сообщений на сайте
Lūdzu dodiet kādu padomu....vai būs pareizi, ja celazīmēs būs ieraksti, ka brauc uz Lietuvu, bet komandējuma naudas netiek rēkinātas
Princesite
Princesite 25.05.2007 11:57
49 сообщений на сайте
А чем вам не нравится суточные?Их преимущество в том, что не облагаются налогами;-)
Dtkt
Dtkt 25.05.2007 13:56
508 сообщений на сайте
Делаете распоряжение, платите суточные, и делается отчёт о командировке.

Все рады, все довольны.:-)
Luiza
Luiza 25.05.2007 13:58
7714 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.