Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Компьютерные программы, авторские права и лицензирование

Help!!!!Apvarsnis К списку тем

Help!!!!Apvarsnis
Доврый день,коллеги!Очень прошу отзовитесь у кого стоит программа APVARSNIS!Проблемма что не могу настроить зар,плату!Не понятно что куда попадает!Посоветуйте программиста,который поможет настроить и обьяснит!Поставили программу в начале года,и начались мучения!Очень жду!
Yulia
Yulia 30.05.2007 14:28
100 сообщений на сайте

Ответы (106)

Es profesionāli nodarbojos ar Apvāršņa ieviešanu uzņēmumos. Parasti pērkot āpvārsni līgumā paredz arī pilnīgu programmas ieviešanu un uzstādījumu noregulēšanu - jo iesācējs parasti to iemācās ar laiku ( veikt kādas izmaiņas uzstādījumos). Mēs slēdzam līgumus par ieviešanu, varu konsultēt - ir jāzin sīkāk kas par lietu. Vispār individuāla apmācība un konsultācijas maksā 20 ls stundā. rīnos, kā Jums Apvārsni ieeva bez apkalpošanas līguma - cik zinu, tad parasti tā nenotiek.
Irubina
Irubina 31.05.2007 23:02
28 сообщений на сайте
Apvārsnis strādā perfekti, ja to pareizi noregulē konkrēta uzņēmuma vajadzībām un iemācās strādāt. Nav nekādu problēmu un var uztaisīt automātiskus visneiedomājamākos aprēķinus. Tā programma ir universāla un uzstādījumi jāuzliek pēc uzņēmuma vajadzībām. Pārrēķināt arī visu var, es nodarbojos ar ieviešanu (ne tikai Apvārsni) jau 15 gadus un pārzinu šo sfēru diezgan labi , tā ka nepiekrītu iepriekšējiem kolēģiem (esmu programmētāja ar grāmatveža papildizglītību)- Jums vienkārši ir slikts konsultants, vai tāda nav vispār.
Irubina
Irubina 31.05.2007 23:07
28 сообщений на сайте
Vispār pie 300 darbiniekiem un ar sarežģītiem aprēķiniem - ja gribat automātiski visu, tad protams, ka viss jāpārdomā un jāapraksta programmas pamatdatos visi uzstādījumi - ir drusku "jāpasvīst" kamēr viss sanāk, tālāk aiziet bez problēmām.
Irubina
Irubina 31.05.2007 23:11
28 сообщений на сайте
protams, ka ievieš! Par baisu naudu! Ko nezkāpēc noklusē pie Apvāršņa pirkšanas!
Andaz
Andaz 05.06.2007 11:53
27892 сообщения на сайте
Я работаю в Апварснис уже 2 года, с зарплатами действительно не очень удобно работать, видела программы и поудобнее. И действительно сначала непонятно, что куда попадает. Признаюсь честно, первый год просто рыдала, когда зарплату начисляла. У меня зарплаты тоже со всеми наворотами. Бывает "горит", а консультант (имени не называю) трубку не берёт или сбрасывает всё время, а когда всё-таки дозвонишься, то отвечает так, лишь бы отвязаться. Вот и пришлось самой учиться методом тыка. Обидно, ведь программа огромных денег стоит. Надин, здесь главное понять как программа думает и тогда будет легче, но это только с опытом приходит. Так что немного терпения и упорства и всё получится. А у вас хоть какая-то инструкция есть? Могу посоветовать консультанта Иеву Ворпу, моб. 29139012. Её очень хвалят, но я к ней не обращалась, так как сама разобралась.
Natalja_
Natalja_ 05.06.2007 17:08
612 сообщений на сайте
protams, ka ievieš! Par baisu naudu! Ko nezkāpēc noklusē pie Apvāršņa pirkšanas!

Nesapratu kāpēc tāda reakcija. Kur šodien ar mācīties par velti? Arī automašīnu pērkot neviens nedod šofera tiesības par velti.Tā ir darba devēja problēma, cik zinošus kadrus viņš ņem darbā.Ventspils augstskolā māca grāmatvežus (par naudu!!) un viņi diezgan labi apgūst UVI un Apvārsni, viņiem nav nekāu problēmu uzstādījumus izveidot - "pasvied ideju"un paši visu sataisa.Nopieredzes zinu, ka ieviešanas laiks ir stipri atkarīgs no katra grāmatveža domāšanas un uztveres. Tad jautājums - par ko tad maksā zvērinātiem revidentiem ???, bet pr-mu konsultantiem nebūtu jāmaksā?? Bez tam - APVĀRSNI jau ievieš ne tikai pats ražotājs, licences īpašnieks - t.i. FMS, bet daudzi dīleri Latvijā.
Irubina
Irubina 05.06.2007 23:51
28 сообщений на сайте
Jumis, piemēram, par n-tiem tūkstošiem nav jāievieš! Tur arī var izlabot normāli pavadzīmēs atšķirību par vienu santīmu, kas neizbēgami rodas, jo katra programma noapaļo summas kā viņa grib, ne tā kā Apvārsnī ar papildus grāmatojumiem! Tā radod nepatiesus datus uzņēmuma grāmatvedības uzskaitē!
Andaz
Andaz 06.06.2007 10:01
27892 сообщения на сайте
Jā, un arī konsultācijas Jumim uz vietas Tildē ir bezmaksas!
Andaz
Andaz 06.06.2007 10:02
27892 сообщения на сайте
Nu nav jau tik slikts tas Apvārsnis. Pati ar šo programmu strādāju apm. 1.5 gadu. Ļoti patīk. Un iespēju ir dauz vairāk, nekā Jumī. Un visu, ko vajag var izlabot (arī 0.01 Ls starpības pavadzīmēs, ja vajag )
Nata25
Nata25 21.06.2007 15:30
315 сообщений на сайте
Un visu, ko vajag var izlabot (arī 0.01 Ls starpības pavadzīmēs, ja vajag

vai tad citās programmās to nevar?
Larao
Larao 21.06.2007 15:42
6767 сообщений на сайте
Tikai nevajag stāstīt zilus brīnumus par pavadzīmju labošanu UVĪ (Apvārsnī ).Saņemtās pavadzīmes var izlabot, bet izsniegtās - nē
Zeltabite
Zeltabite 22.06.2007 15:21
33 сообщения на сайте
Man vispār tikai ar grāmatojumiem izdevās kaut ko izlabot!
Andaz
Andaz 24.06.2007 19:52
27892 сообщения на сайте
Arī saņemtajās pavadzīmēs var izlabot - jāizvēlas pavadzīmes veids ar cenā iekļautu PVN
Stradniex
Stradniex 25.06.2007 14:40
573 сообщения на сайте
Nokļūdījos - izsniegtās pavadzīmes
Stradniex
Stradniex 25.06.2007 14:41
573 сообщения на сайте
izlabot UVI var visu tikai mazliet jāpaštuko. Un algas arī strādā labi ja visi sākuma parametri ievadīti secīgi un pareizi.Esmuapmierināta ar šo programmu.
Brindra
Brindra 25.06.2007 14:41
79 сообщений на сайте
Man Apvārsnis galīgi "izbesīja"!

Man riebjas jau viņu nosaukumi vien! "Apgāde", piemēram! Grāmatvedībā tādus terminus nelieto!
Andaz
Andaz 25.06.2007 16:52
27892 сообщения на сайте
Tāda sajūta Anda, ka Jums viss riebj, tikai ne Jūs pati, liels Jums tas EGO, un vai Jūs vispār strādājat, ka varat tikai gānīties par programmu, Jums visas iespējas pašai sataisīt visideālāko programmu! Uz priekšu!
Velta
Velta 25.06.2007 17:18
5 сообщений на сайте
Es jau arī taisu.

Un sevi vajag mīlēt!
Andaz
Andaz 25.06.2007 17:19
27892 сообщения на сайте
Ak šausmas! Ko tikai visu šeit neizlasīju. Un man ar to "Apvārsni" tagad būs jāsāk strādāt.

Tikko kā uzinstalēju demo versiju - ne rīta, ne vakara nesaprotu. Laikam speciāli tik sarežģīti viss uztaisīts, lai varētu par katru apmācības stundu 20 latus nodīrāt.

Vai kāds zina, kur var dabūt palasīt instrukciju? Vai arī to nedod, kamēr neesi nopircis licenci?

Komentārs Veltai - nu nav Anda tāda, kā Jūs par viņu rakstāt. Ļoti daudzos jautājumos es viņai piekrītu, tikai nav man tik daudz laika sēdēt forumā kā citiem, lai rakstītu. Un es tos "liš bi patarkšķēt kaut ko" tūkstošus arī sev nekrāju - man tas šķiet samērā infantili, un kur nu vēl tie apsveikumi ar tiem tūkstošiem - bērnišķīgi.

Lūdzu padomu sakarā ar "Apvārsni"! Tas bija mans mesidžs!
Aivars007
Aivars007 22.02.2008 21:38
26984 сообщения на сайте
Aivars- lasi F1....

bet citādi , varu palīdzēt....
Ludmila_st_
Ludmila_st_ 22.02.2008 22:07
2558 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.