Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство
Slimības lapa A Tildes Jumis ? К списку тем
Ответы (52)
Es gan nelabotu jūniju, bet gan jūlija algu sarakstā taisītu pārrēķinu, un pārmaksāto algu par jūniju ieliktu jūlija sarakstā, kā avansā izmaksāto summu

Larao 17.07.2007 13:14
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
Вообще-то теперь
1) исправить нужно начисления и удержания в июне, то есть включить больничный в расчёт июня
2) в июльском отчёте показать precizētie ienākumi в 6,7 графе
Если программа не делает 2) сама, то может есть возможность указать эти суммы ручками перед выпуском отчёта? В учёте больше ничего делать не нужно, кроме правильной уплаты налогов и зарплаты работнику.
1) исправить нужно начисления и удержания в июне, то есть включить больничный в расчёт июня
2) в июльском отчёте показать precizētie ienākumi в 6,7 графе
Если программа не делает 2) сама, то может есть возможность указать эти суммы ручками перед выпуском отчёта? В учёте больше ничего делать не нужно, кроме правильной уплаты налогов и зарплаты работнику.
Ja grāmatvedis neievēro, ka darbinieks nav ieradies darbā! Tad man vispār nav komentāru par šādu situāciju

Larao 17.07.2007 13:27
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
Как бы то ни было, но нужна метода для исправления подобных ситуаций. Ваше предложение мне совсем не нравится.
manis pēc Jums tas var arī nepatikt, es izsaku tikai savu viedokli
Bet no otras puses man tādu problēmu nav, jo mans uzņēmuma apmaksā slimības lapu no 1 dienas un 100%
Bet no otras puses man tādu problēmu nav, jo mans uzņēmuma apmaksā slimības lapu no 1 dienas un 100%

Larao 17.07.2007 13:40
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
Ваше предложение не нравится потому как оно неверное в отношении подоходного налога и расчёта среднего. Как интересно решается этот вопрос в Tildes Jumis для тех пользователей, у кого не оплачивается больничный 100%.
Makssoft
Vai Jums jālabo Tildes Jumī citu grāmatvežu kļūdas?
Vai Jums jālabo Tildes Jumī citu grāmatvežu kļūdas?

Larao 17.07.2007 14:01
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
Rumbinja
Jums EDS ir pieslēgts?
Jums EDS ir pieslēgts?

Larao 17.07.2007 14:08
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
"Vai Jums jālabo Tildes Jumī citu grāmatvežu kļūdas?" - скажем так, Вы знаете, как в Tildes Jumī решается эта проблема?
Ja ir EDS par to jau man mazakas raizes tur jau aizpildisu ka vajag visu. Galvenais ta putra , ka junija reali nostradatas mazak dienas, julija ka beidzas A lapa sakas B utt...
Bet es tas starpibas ta ka izvilku. Sanaca, ka samazinas d.d. skaits, tad 26.06. neapmaksa, 27.28.- 75%, 29.30.06. 80% tad izvilku cik sanemt vajadzeja un cik sanema ta ari strapiba.... cerams, ka tiksu gala tikai parsteigums ka Tilde to pati nerekinaja.
Gadas jau visadi - tas darbinieks vairak atrodas objektos, neka ofisa tapec nezinaju ka tada lieta:( un neteica neviens ar neko:(
Bet es tas starpibas ta ka izvilku. Sanaca, ka samazinas d.d. skaits, tad 26.06. neapmaksa, 27.28.- 75%, 29.30.06. 80% tad izvilku cik sanemt vajadzeja un cik sanema ta ari strapiba.... cerams, ka tiksu gala tikai parsteigums ka Tilde to pati nerekinaja.
Gadas jau visadi - tas darbinieks vairak atrodas objektos, neka ofisa tapec nezinaju ka tada lieta:( un neteica neviens ar neko:(
Ja dati tiek ievadīti savlaicīgi, tad Jumis izrēķina visu pareizi!
Jekurā gadījumā A lapu Jūs varat aprēķināt un izmaksāt tikai pie jūlija algu saraksta,
vienīgā problēma ir tā, ka ir aprēķināta jūnija alga lailāka!
Bet, ja Jumim liksiet parrēķināt algu par jūniju, tad EDSā irliksiet 6;7 aili ar roku.
Bet es darītu tā - slimības lapa tāpat ir izmaksājama jūlijā, jebkurā gadījumā jūlijā A lapa paliek apmaksājamās dienas, un padomājot to var apvienot, lai neapkrāptu nedz uzņēmumu, nedz darbinieku
Jekurā gadījumā A lapu Jūs varat aprēķināt un izmaksāt tikai pie jūlija algu saraksta,
vienīgā problēma ir tā, ka ir aprēķināta jūnija alga lailāka!
Bet, ja Jumim liksiet parrēķināt algu par jūniju, tad EDSā irliksiet 6;7 aili ar roku.
Bet es darītu tā - slimības lapa tāpat ir izmaksājama jūlijā, jebkurā gadījumā jūlijā A lapa paliek apmaksājamās dienas, un padomājot to var apvienot, lai neapkrāptu nedz uzņēmumu, nedz darbinieku

Larao 17.07.2007 19:21
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
"Jekurā gadījumā A lapu Jūs varat aprēķināt un izmaksāt tikai pie jūlija algu saraksta, " - ну если только так, то расчёт среднего для этого работника будет неверный.
Makssoft
Jums laikam Tildes Jumis ļoti traucē dzīvi, neuztraucieties расчёт среднего для этого работника будет pareizs
Jums laikam Tildes Jumis ļoti traucē dzīvi, neuztraucieties расчёт среднего для этого работника будет pareizs

Larao 18.07.2007 10:22
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
Да всё равно где это так делается в Tildes Jumis или вручную, или в другой программе. Не может быть правильным расчёт среднего, если работник идёт в отпуск в июле, например. Вы же сами констатировали "vienīgā problēma ir tā, ka ir aprēķināta jūnija alga lailāka!"
Ja Rumbijaī neviens nav pateicis laicīgi pat to, ka cilvēks ir šaslimis, tā jau nav viņas vaina un programmas vaina arī ne, nav arī problēmas visa sarēķināt kā vajag un tas būs pareizi, bet tā kā nav ievērota darbības kārtība tad pie tālākām darbībām ir jāpiedomā

Larao 18.07.2007 10:37
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
Для того, чтобы было правильно (неважно какими средствами), необходимо пересчитать зарплату июня, включив в неё больничный, о котором не было известно, а не проводить его в июле только потому, что программа чего-то сделать не может ИМХООООО.
var

Larao 18.07.2007 10:49
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть