Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Aptauja par iespējām un vēlmēm:) К списку тем
Aptauja par iespējām un vēlmēm:)
cik lielai būtu jābūt piedāvātai algai, lai jūs ieintresētu mainīt darbu?
kādus papildus bonusus gribētos?
Ответы (41)
Алга зависит то того, что надо делать;-)
Ludmila - kāds ir Jūsu aptaujas mērķis? Vai Jūs vēlaties piedāvāt darbu? Kādā amatā?
1. Хотя бы на 100 латов больше, чем сейчас при прочих равных условиях.
2. Из бонусов - автомобильная стоянка около офиса, приличный офис с вентиляций, кондиционером, новой мебелью, техникой и желательно не в центре.
2. Комната отдыха или место для ребёнка чтобы тихо посидеть и уроки сделать пока мама вкалывает.
1. Тогда зарплата пусть остаётся прежней.
Un lai firmas šoferis aizbrauktu pēc bērna uz skolu:-)
Galvenais, lai atvaļinājums 4 nedēļas pēc kārtas un apmaksāts! Un pa to laiku visas atskaites sataisījušās un dati grāmatvedības programmā (vai veidlapās) savadījušies...;-)
Мне очень понравилось пожелание Andaz!
Если условие Andaz выполнится, то от шОфера можно отказаться
par algu neatzīstas:)
Aivars007- vispār varētu jau laikam arī piedāvāt vakanci:)
Ja darbā viss piegriezies, tad var aiziet arī uz sliktāku piedāvājumu.
Ja viss OK, tad arī uz labāku var neiet!
Ja ir pēkšņi notikumi(steidzams kredīts, piemēram), tad arī no laba darba var aiziet uz daudz nepatīkamāku kaut vai 50 latu dēļ.
Lai es pašlaik mainītu darbu - algu???... ne jau alga vienmēr ir tas noteicošasi. Arī pats darbs, kolēģi, atmosfēra darbā... Man šķiet, ka tas ir vairāk svarīgs nekā tikai alga. Bet, protams, ja nav tiešām kaut kāds ekstra gadījums, ka nauda kļūst par svarīgāko momentu.
... ne jau alga vienmēr ir tas noteicošasi. Arī pats darbs, kolēģi, atmosfēra darbā... Man šķiet, ka tas ir vairāk svarīgs nekā tikai alga. Bet, protams, ja nav tiešām kaut kāds ekstra gadījums, ka nauda kļūst par svarīgāko momentu...
Согласна.
Pievienojos šajā Andaiz un Irenai22:-) Un ir vēl vecs teiciens - labāk zināma nelaime nekā nezināma laime:-D
А я хочу приличную пенсию и вообще не работать.
Против этого и не возразишь! ;)LOL
Jā un vēl - un paklausīgus bērnu, ideālu vīru:
Чтоб не пил, не курил и цветы всегда дарил;
Был к футболу равнодушен и в компании нескучен;
чтобы тещу уважал......LOL
Andaz, это всё есть! Страстно хочу на пенсию!
Я тоже хочу на пенсию! И, главное, чтобы прожить, т.е. хорошо прожить на ней!
Я хочу внуков, дом, и здоровья. И всё это на пенсии.:-)
Ещё работодатели как стимул предлагают мед.страховку.
За зарплату уже не соглашусь8-)
Закрыть
Краткое описание нарушения