Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Клуб (вопросы, пожелания, мнения)
Failu glabātuves К списку тем
Ответы (66)
Vēstule Salatētim: "Mīļo, Salatēti! Pagājušo gadu es dabūju brālīti, bet šogad es gribētu plastilīnu!"
vajag uztvert dzīvi pozitīvāk... no tā man nekāds morālais zaudējums nav radies. Prieks, ka darbs ir atzīts un to izmanto.
А писательский труд не должен оплачиваться? Это уже тиражирование в глобальных масштабах. Одно дело - использование в личных целях, и другое - в коммерческих.
А на ВГК где-нибудь написано. что размещенные в хранилищах материалы з0апрещено использовать в коммерческих целях?
Inst 12.12.2007 10:22
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Larao
ziņojumu: 4049 11.12.2007 13:24
un tur nav jāmāk rakstīt, jo visu var uzzīmēt
Vai tad grāmatvedim daudz jāraksta. Ka tik 10 cipariņus pazīst un kontu plānā puķītes pareizi sazīmētas. "Štrunts" par skolas pareizrakstību ...
ziņojumu: 4049 11.12.2007 13:24
un tur nav jāmāk rakstīt, jo visu var uzzīmēt
Vai tad grāmatvedim daudz jāraksta. Ka tik 10 cipariņus pazīst un kontu plānā puķītes pareizi sazīmētas. "Štrunts" par skolas pareizrakstību ...
Я тоже.
Inst 12.12.2007 10:35
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Inst
ziņojumu: 31319 12.12.2007 10:22
А на ВГК где-нибудь написано. что размещенные в хранилищах материалы з0апрещено использовать в коммерческих целях?
un ko Jūs teiksiet tad, ja es būšu savu pieteikusi autortiesības? un atrodot ka Jūs izmantojiet manu darbu komerciālos nolkos, iesūdzēšu tiesā?
ziņojumu: 31319 12.12.2007 10:22
un ko Jūs teiksiet tad, ja es būšu savu pieteikusi autortiesības? un atrodot ka Jūs izmantojiet manu darbu komerciālos nolkos, iesūdzēšu tiesā?
Larao 12.12.2007 11:11
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
Cleo, sava glabātuvē citu lietotāju failus var izvietot saskaņojot to ar autoru. Pie tam, ja lietotājs ir izvietojis savā glabātuvē (publiskajā telpā) kādus materiālus, viņš ar to apleicina, ka viņam ir zināmi VGK noteikumi. Cita lieta, ja autortiesības pieder trešai personai - tad tas ir konkrētā lietotāja atbildībā.
Larao, ja Jums pieder autortiesības uz kādiem materiāliem, kuri ir izvietoti VGK un ir publiski pieejami, lūdzu rakstiet un mēs tādus materiālus obligāti izņemsim.
Inst
Авторское право защищено не зависимо от того, есть ли написанное извещение о запрещение. Наоборот, написанное извещение о разрешении использования материла является необходимым и достаточным. Авторское право презюмируется. Другле дело, сможет ли автор доказать свое авторство. В данном случае размещение на ВГК ( в хранилищах, в топиках и в общем разделе) является публикацией. Авторство определяется в спорных случаях и по дате первой публикации.
Теоретически можно подать иск в суд на нарушение авторских прав и незаконное использование авторского материала. Но будет ли кто-либо этим заниматься. Теоретически этим (судом) мог бы заняться и руководство сайта, обобщив факты кражи авторских работ разных участникам.
Авторское право защищено не зависимо от того, есть ли написанное извещение о запрещение. Наоборот, написанное извещение о разрешении использования материла является необходимым и достаточным. Авторское право презюмируется. Другле дело, сможет ли автор доказать свое авторство. В данном случае размещение на ВГК ( в хранилищах, в топиках и в общем разделе) является публикацией. Авторство определяется в спорных случаях и по дате первой публикации.
Теоретически можно подать иск в суд на нарушение авторских прав и незаконное использование авторского материала. Но будет ли кто-либо этим заниматься. Теоретически этим (судом) мог бы заняться и руководство сайта, обобщив факты кражи авторских работ разных участникам.
Ak šausmas! Cik bargi!
Vispirms no labas sirds ieliekam publiskai apskatei (un ne tikai), un tad draudam ar tiesas darbiem.
Es gan atturētos no tik bargiem izgājieniem. Šeit taču viss ir brīvprātīgi. Un šaubos, vai kāds ar nokopētajiem failiem tirgojas.
Ja nu patiešām tirgojas, tad jau nu gan "jādod pa galvu", pa pilnu programmu! Tā teikt - sausā narkoze (no mediķu leksikona).
Vispirms no labas sirds ieliekam publiskai apskatei (un ne tikai), un tad draudam ar tiesas darbiem.
Es gan atturētos no tik bargiem izgājieniem. Šeit taču viss ir brīvprātīgi. Un šaubos, vai kāds ar nokopētajiem failiem tirgojas.
Ja nu patiešām tirgojas, tad jau nu gan "jādod pa galvu", pa pilnu programmu! Tā teikt - sausā narkoze (no mediķu leksikona).
man nebūt nav nekādu pretenziju. Nebiju domājusi to tekstu tā, ka es uz kaut ko pretendēju, minēju tikai kā faktu. Nevienam no savā failu glabātuvē ievietotajiem materiāliem neesmu pieteikusi uz autortiesības.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть