Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Клуб (вопросы, пожелания, мнения)
Failu glabātuves К списку тем
Ответы (66)
Aivars007
не имеет значение торгует или нет чужими авторскими объектами. Он не должен их публично использовать без разрешения автора и тем более без ссылки на автора и источник.
не имеет значение торгует или нет чужими авторскими объектами. Он не должен их публично использовать без разрешения автора и тем более без ссылки на автора и источник.
Lietotāju on-line: 17
Ludmila.mm• Zinme • Lony • Squirrel • Vedak • Martinas • Julija_k • Lenna71 • U鞵缯a> • Irena22 • Jfl • Valentina23 • Leina • Ambera • Lenak3 • Slavikx
Ludmila.mm• Zinme • Lony • Squirrel • Vedak • Martinas • Julija_k • Lenna71 • U鞵缯a> • Irena22 • Jfl • Valentina23 • Leina • Ambera • Lenak3 • Slavikx
Jfl
Aivars007
Мне тоже это кажется этичным, с разрешением и ссылкой.
Aivars007
Мне тоже это кажется этичным, с разрешением и ссылкой.
Inst 15.12.2007 08:38
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Aivars007
ziņojumu: 3546 11.12.2007 12:36
Ambera
Tas atkarīgs no katra cilvēka individuāli.
Es personīgi tā nedaru - ja arī kaut ko "nokačāju", tad tikai priekš sevis, un saglabāju savā datorā.
Šajā forumā savos failos gan to nesaglabāju, jo pēc loģikas šeit paredzēts ievietot tikai sevis paša darbu.
Ja nu tā Jums šķiet ērtāk, tad pēc manām domām, vajadzētu to saskaņot ar autoru.
* - Mans viedoklis var nesakrist ar citu foruma dalībnieku viedokli.
Ko Jūs mani bakstāt! Šo manis rakstīto tekstu lasījāt?
ziņojumu: 3546 11.12.2007 12:36
Ambera
Tas atkarīgs no katra cilvēka individuāli.
Es personīgi tā nedaru - ja arī kaut ko "nokačāju", tad tikai priekš sevis, un saglabāju savā datorā.
Šajā forumā savos failos gan to nesaglabāju, jo pēc loģikas šeit paredzēts ievietot tikai sevis paša darbu.
Ja nu tā Jums šķiet ērtāk, tad pēc manām domām, vajadzētu to saskaņot ar autoru.
* - Mans viedoklis var nesakrist ar citu foruma dalībnieku viedokli.
Ko Jūs mani bakstāt! Šo manis rakstīto tekstu lasījāt?
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть