Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Налоги и пошлины
KOMANDIROVKA К списку тем
Ответы (9)
Tāpēc, ka nu jau tik tālu, ka neviens vairs neko lasīt negrib, nedz arī meklētājā meklēt!
Un, es ļoti atvainojos, bet ja grāmatvedim slinkums pašam elementāru lietu sameklēt!!! Neiet runa par kaut kādu problēmu risināšanu, bet par likumdošanas aktu nemeklēšanu un nelasīšanu!
Īstenībā būtu jākaunas uzdot tādus jautājumus! Te nav google!
Un, es ļoti atvainojos, bet ja grāmatvedim slinkums pašam elementāru lietu sameklēt!!! Neiet runa par kaut kādu problēmu risināšanu, bet par likumdošanas aktu nemeklēšanu un nelasīšanu!
Īstenībā būtu jākaunas uzdot tādus jautājumus! Te nav google!
Andaz, bet šeit forumā 80 % tādu jautājumu, tāpēc viņš arī sāk palikt "neinteresants", un es piemērām šeit "tusejos" vis retāk un retāk.
Bet tādas atbildes (ka Jūsu) nav izeja nošīs situācijas.
Bet tādas atbildes (ka Jūsu) nav izeja nošīs situācijas.
Tas ir tas pats, kas ar agresīvajiem braucējiem, t.s."pielīdējiem"- kuri aizlien visai rindai priekšā. Kāpēc tā dara? Tāpēc, ka rindā gaidītāji to pieļauj! paši uz viņiem bļauj, bet rindā ieļaiž.
Ja arī te uz tādiem jautājumiem - cik ir dienas nauda vienā vai otrā valstī, cik ir neapliekamais minimums šogad,... neviens neatbildētu, tad varbūt grāmatvežu kompetence pieaugtu! Būtu spiesti paši sameklēt un kaut ko arī izlasīt.
Bet, nē - ielej ar karoti mutē un tad brīnamies, kāpēc tik, es ļoti atvainojos, bet dumji grāmatveži!
Ja arī te uz tādiem jautājumiem - cik ir dienas nauda vienā vai otrā valstī, cik ir neapliekamais minimums šogad,... neviens neatbildētu, tad varbūt grāmatvežu kompetence pieaugtu! Būtu spiesti paši sameklēt un kaut ko arī izlasīt.
Bet, nē - ielej ar karoti mutē un tad brīnamies, kāpēc tik, es ļoti atvainojos, bet dumji grāmatveži!
Es kluniņā esmu nesen, bet reizēm brīnos, ka uzdod tādus vienkāršus jautājumus, uz kuriem atbildes varētu atrast paši.:-/
Andaz - не хотите , не отвечайте. Многие из знающих уже давно не отвечают на подобные вопросы. У спрашивающего не остаётся выбора, как самому поискать.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть