Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
VID vēstule par datorprogrammām К списку тем
VID vēstule par datorprogrammām
Sveiki!
Man ir jaundibināts uzņēmums, darbības faktiski vēl nekādas nenotiek. Saņēmām VID vēstuli, kurā kā pielikums ir veidlapa- esot jāaizpilda un jānorāda kādas datorprogrammas izmantojam savā darbā. Vai kāds vēl ir saņēmis ko līdzīgu?
Es taisos ierakstīt programmas, kurām nav nepieciešama licence (Tildes Jumis sākuma versija, Open OfFice u.t.t.)
Ответы (19)
mēs šo atskaiti aizpildījām vēl pagājušajā gadā. tas pants uz ko viņi norāda nosaka, ka VIDam ir tiesības prasīt info tikai par programmām, kas izmanto grāmatvedības uzskaitē. tāpēc norādījām FiNA un Eurostat.
par programmu licenzēšanu - nelicenzēšanu var jautāt ekonomiskā (manuprāt) policija, bet ne VID. un vispār, jo mazāk dot informācijas, jo labāk.
Rabotjaga, а ВИД для них и собирает инфу, что бы потом, придя на предприятие, им было бы проще найти то, за что можно и наказать.
"kurām nav nepieciešama licence " - у всех программ есть лицензии
http://www.openoffice.org/FAQs/faq-licensing.html
Tt7, а мы прикинулись шлангом и послали инфу только про то, что посчитали нужным

а если им еще чего будет интересно - "заходите, интересуйтесь" как говорится!
Rabotjaga, мы тоже прикинулись шлангом
Ну-ну, они то шлангами вряд ли прикидываться будутLOL Особливо, если придут с вашими списочками к вам же.
Я не пущу... валдес лоцеклис не по дресс коду одетLOL
ко всем сразу не придут!

а мы за это время, надеюсь, легализуемся...
Pieprasījums bija. Sagatavoju un nosūtīju atbildi par visām programmām, tajā skaitā arī grāmatvedības.
Nepiekasījos, jo domāju - ar VID labāk pa labam.
Es taisos ierakstīt programmas, kurām nav nepieciešama licence (Tildes Jumis sākuma versija, Open OfFice u.t.t.)
Tildes Jumis nav nepieciešama licence???
Es arī nosūtīju.Nav nekāda prieka strīdēties ar šo dienestu.Pietam es uzskatu, ka programmām ir jābūt licencētām.Tagad var uzņēmumi kredīt nopirkt ja nav naudas.Ungulēt mierīgu sirdi.Vispār man gadījušies labi vadītāji, kuri atbalsta manas idejas un viss ko es saku ir ok.gandrīz viss.....LOL
Aivareno
Viss vai gandrīz viss?
Tās tomēr ir divas dažādas lietas.
Protams, ka gandrīz viss.Tāpēc jau apdomājos un pateicu gandrīz viss.:-)
Apdomība - laba un noderīga īpašība.
MVVNAPFDV
Inga.ru
izlasiet visu info kas attiecas uz sākuma versiju
http://www.tilde.lv/portal/go/tilde/3389/en-US/DesktopDefault.aspx
Tildes Jumja sākuma versiju var reģistrēt!
Закрыть
Краткое описание нарушения