Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
utopija?
uzņēmumā tiek plānots ieviest jaunu /citu grāmatvedības programmu [ grāmatvedis gan ir apmierināts ar esošo, bet viņam ir mazākā teikšana lēmuma pieņemšanā].
tika veiktas dažādas cenu aptaujas. daudz maz ir izvēlēts. bet nu tagad prasa no grāmatveža- aprakstīt prasības pret sistēmu, ar procesu aprakstiem, dokumentu plūsmām, un grāmatveža prāt citādākiem murgiem.
vai tā ir normāla prasība grāmatvedim?
Ответы (37)
Gunta- es esmu redzējusi Apvārņša grāmatas, fantastiska lieta. tomēr jāņem vērā- tās tiek rakstītas ieviešanas procesā, pie kam raksta ieviesēji. tādu es ar gribētu, reāli varētu uzrakstīt, ,tik vien ka tas aizņem milzu laiku .
BET! šinī gadījumā ir runa par aprakstu PIRMS programmas vispār iegādes, ti tādai abstraktai sistēmai prasības...
Atliek pateikt-Jūtu līdzi priekšā elle ne darbs kamēr pāries uz jauno programmu pie kam izkatās - pēc Jūsu pēdējā komentāra- paši vien nāksies tikt galā ar to putru un izdomāt kā programmai ko iestāstīt un kā ārā dabūt.:-(
Pie kam - ne sevišķi (maigi sakot korekta attieksme no vadības pret grāmatvedi) tik svarīgā procesā. (ar ironiju teikšu prieks ka ne man vien dažkārt tā iet)bet ko
Suņi rēja karavāna iet tālāk - ne no tādām situācijām vien nākas tikt ārā .
Ak dievs, ja nav vēlēšanās mocīties ar jaunu un nezināmu programmu, var taču mierīgi nomainīt darbu! Bet, ja ir vēlēšanās strādāt- uz priekšu! Žēlojoties šeit problēmas neatrisinās!
Tiggra123- gribi -mainamies?:)
Bet kam tad citam "pakratīt sirdi", ja ne aroda brāļiem;-)
Я уже написала в теме про Арварснис, что нередко руководство наслушается кого-то и решает поменять программу, а потом и само ужасается, что получило не совсем то, о чем мечтало. Вот только процесс осваивания ложится на чужие плечи, что печально.
Irena- vnk daži pārdevēji sola visu ko , citi - uzmanīgāk uzklausa prasības un ar piesardzību aizrāda ka ne jau visu darīs programma:)P
Varbūt var aprakstīt esošās programmas iespējas/priekšrocības un tad salīdzināt ar jauno programmu?
lai salīdzinātu - jaunajā ir jādabū pastrādāt:)
Jau vienā tēmā rakstīju - iedodiet šefam SALDO (žurnālu - pielikums pie DB), tur ir raksts par to, kas jāņem vērā iegādājoties grāmatvedības sistēmu.
man ir tas Saldo- tik raksta tur nav?:(
Saldo Jūnijs 2008 10(78) lasiet: Kā izvēlēties grāmatvedības programmu?
Latvijas tirgus pašlaik piedāvā apmēram 90 dažādas grāmatvedības programmas ar dažādu funkcionalitāti, taču pirms programmas iegādes ieteicams rūpīgi apsvērt vairākus jautājumus.
Par to, kādiem jautājumiem, izvēloties grāmatvedības programmu, nepieciešams pievērst uzmanību.......
ģīmis nav mans! pats tur ielīda.tajā vietā 8.
es jau pāris reizes izšķirstīju numuru- nu nav tajā nekā.
Nu tad kādā no iepriekšējiem. Bet Saldo lapā ir ši numurs norādīts
Tas maija numurs Nr.9 (77)
aha- jo tas ir 9 numurā:)
Закрыть
Краткое описание нарушения